2009 Eurovizyon Gezegen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
çalışmaları bırakmıştım ama bir kaç arkadaşın istekleri üzerine yaptım.saygılar
iyi seyirler.

Ekli dosyalar

• m9 copy.webp
    m9 copy.webp
    248.3 KB · Görüntüleme: 1,334
yapılan bir çalışma özen istediği gibi gene yapılan grafiğe uygun isim de bulmak zor ama sizler ilgi gösterdikçe ben bu zorlukları aşıyorum.saygılar.

Değerli arkadaşım tek kelime ile süper.eline sağlık SAYGILAR

Değerli arkadaşım bir ricada bulunabilirmiyim,Kelebeklerdende bi güzellik yapsanız mümkünmü.SAYGILAR

gene güzel bir çalışma ellerinize sağlık allah yardımcınız olsun. tekrar tekrar teşekkürler.

masallah ibrahim abı çalişmalarinda herzaman bızı şaşirtiyorsun elıne emegıne saglık

saygılar

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım bir ricada bulunabilirmiyim,Kelebeklerdende bi güzellik yapsanız mümkünmü.SAYGILAR
kelebek resimlerini grafik bölümünde max1 e çalışmaları için diye bir konu başlığı var oraya ekleyin.

Değerli ibrahim bey,size gerçekten çok teşekkür ederiz,çok güzel çalışmalarla bizleri adeta mest ediyorsunuz,teşekkür ederiz.
Sizden benim de bir ricam var,eğer vaktiniz olursa bursa oynar ırkıyla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz,teşekkür ederim.

gökhan @k' Alıntı:
Değerli ibrahim bey,size gerçekten çok teşekkür ederiz,çok güzel çalışmalarla bizleri adeta mest ediyorsunuz,teşekkür ederiz.
Sizden benim de bir ricam var,eğer vaktiniz olursa bursa oynar ırkıyla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz,teşekkür ederim.
tabiiki yaparım ama forumdan aldığım resimleri kullanıyorum genellikle yani resim kalitesi yüksek olması gerekiyor.
resmin netliğine görede grafik çalışması o kadar iyi olur ama bilemiyorum ne kadar net ler.şimdi araştırıp bursa oynar resimleri toplayacağım.saygılar

eline sağlık...

Güzel olmuş elinize sağlık kartpostal gibi çok hoş .selamlar.ŞEREF

Gayet güzel olmuş resim ama arkadaşım bunları hangi programdan yapıyosun söyler misin bizde yapalım...

islam' Alıntı:
Gayet güzel olmuş resim ama arkadaşım bunları hangi programdan yapıyosun söyler misin bizde yapalım...
photoshop ve eklenti olarak yanına 3 adet daha yardımcı prog.+freehand

Geri