2009 model yavrularımın son durumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar,

27 aralıkda sizlere paylaştığım aralık ayında ürettiğim yavrularımın son durumlarını sizlerle paylaşmak istedim.

sarı eşin 1.yavrusu ;
1101resmler001fy5.jpg

sarı eşin 2.yavrusu ;
1101resmler002ze1.jpg

karanfilli eşin karanfiili yavrusu ;
1101resmler005wu1.jpg

karanfilli eşin beyaz yavrusu ;
1101resmler003uf3.jpg

şeş eşin 1.yavrusu ;
1101resmler006ev4.jpg

şeş eşin 2.yavrusu ;
1101resmler008qi4.jpg

açıkbozalı eşin açıkbozalı yavrusu ;
1101resmler010yv5.jpg

açıkbozalı eşin beyaz yavrusu ;
1101resmler011ru4.jpg

baska yavrularımı daha sonra bu başlığa ilave edeceğim.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

maşallah abı9m kusların cok saglıklı allah guzel gunlerde beslemeyı dewam eylesın paylaşiminizle bızı gururlandırdınız tesekkür erderım

değerli arkadaşım yavruların maşallahı var. anne ve babaları yavrulara güzel bakmış.Tekmi büyüttürüyorsun işallah sağlıklı büyürler.SAYGILAR

Aykut abi slm maşallah yavrular güzel bir yerde konaklıyor galiba

abi kuşların hepsi aynı gün yumurtladılar galiba hepsi standart çok sağlıklı görünüyorlar MAŞALLAH diyelim bol yavrular

Selamlar,

Bunlarda aralıkda doğan baska yavrularım.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Ekli dosyalar

• 11.01 resımlerı 014.webp
    11.01 resımlerı 014.webp
    894.1 KB · Görüntüleme: 1,857
  • 11.01 resımlerı 016.webp
    11.01 resımlerı 016.webp
    972.6 KB · Görüntüleme: 1,854
  • 11.01 resımlerı 018.webp
    11.01 resımlerı 018.webp
    985.8 KB · Görüntüleme: 1,821
  • 11.01 resımlerı 020.webp
    11.01 resımlerı 020.webp
    864.1 KB · Görüntüleme: 1,867
  • 11.01 resımlerı 012.webp
    11.01 resımlerı 012.webp
    935.3 KB · Görüntüleme: 1,873
  • 09.01 yavrular 007.webp
    09.01 yavrular 007.webp
    1,000.3 KB · Görüntüleme: 1,892
BATILI' Alıntı:
abi kuşların hepsi aynı gün yumurtladılar galiba hepsi standart çok sağlıklı görünüyorlar MAŞALLAH diyelim bol yavrular

Selamlar,

İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Yavruların çıkışları kahve baska hariç 15-16-18 aralıkda gerçekleşti. Böyle arka arkaya çıktıklarından salma içinde yemleme vitamin vs. konularında düzen sağlanıyor. Şu anda tüm bu yavruların eşleri ikinci batın yumurtalarını bırakmak üzereler aynı birinci batında olduğu gibi allah kısmet ederse..

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

tekço' Alıntı:
değerli arkadaşım yavruların maşallahı var. anne ve babaları yavrulara güzel bakmış.Tekmi büyüttürüyorsun işallah sağlıklı büyürler.SAYGILAR

Selamlar,

Tekmi? büyüyorsunuz sorusunu biraz açarmısınız ona göre cevap vereyim size ;

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

maşallah aykut abi allah nazardan saklasın güle güle ucurman dilegiyle utKan

esesli26' Alıntı:
maşallah aykut abi allah nazardan saklasın güle güle ucurman dilegiyle utKan

Selamlar Utkan,

Çok teşekkürler maşallah senin de salman iyicene oturmuş yerli yerine allah nazardan saklasın..

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Maşallah Aykut bey yavrular çok güzel olmuşlar inşallah hepsini uçurmak ve üretmek nasip olur yine.

Slm Aykut bey, yavrularınızın Maaşallahı var. Allah hayırlı ve sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah

kuşlarınız çok güzel.bir de onlarda paça olsa daha güzel görünecekler ama tabiiki yaradanın eseri sonuçta.genede mükemmeller.saygılar

aykut abi yavruların maşallahı var.bunları besletmek için bakıcı kullanıyormusun.?allah tüm meraklı arkadaşlara böyle yavrular almayı nasip etsin.saygılar ÖMÜR DENİZ.

Selamlar Ömür bey,

İyi dileklerin için teşekkürler. Bakıcı kullanmıyorum ama 15.günden bir aylık olana kadar yavrulara gün aşrı yavru hapı veriyorum.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

AYKUT ABİ MUĞLA MERKEZDENMİSNİZ.?

maaşallah yavrular çok sağlık ve güzel görünüyolar abi tebrikler

saygılar...

havacı' Alıntı:
AYKUT ABİ MUĞLA MERKEZDENMİSNİZ.?

Selamlar,

Yok Marmaris ilçesindeyim.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

maşallah güzel kuşlar bol yavru almanız dilegiyle UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

Aykut abi,maşallah yeni nesillerin birbirinden sağlıklılar,gerçekten bu şekilde titiz güvercin besleyen sizin gibi abilerimizi her zaman takdir etmişimdir.Allah ömürlerini bol etsin.

Selamlar Gökhan bey,

Teşekkür iyi dileklerin için, yapabildiğimizin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Bunun armağını da bu güzel yavrular işte...

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

maşallah aykut bey yavrularınız güzel ve sağlıklı bendede sarı samurlar var yeni eşe attım onları şimdi yavru alma zamanı forumda koydum resimlerini gerçekten kelebek kuşu farklı oluyo keyif veriyo nasıl bir keyif aldığınızı tahmin edebiliyorum zaten bol sağlıklı yavrular dliyorum rabbim tüyleri kadar ömür versin

Selamlar İbrahim bey,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Yetiştirmek, üretmek insanın doğasındaki vaz geçilmez en güzel duygulardan biri, güvercin sevdasınında en önemli etkeni, bu işe gönül vermiş her birey kuşlarını üretmenin, yetiştirmenin ve yetiştirdiği güvercini uçurmanın heycanını hissederek yaşıyor. Bizim burada ne yazık ki yırtıcı kuş sorununun hat safhada olmasından dolayı uçurma konusunda istediğimiz keyifi almıyoruz. Bu nedenden dolayı yetiştirmeye ağırlık vererek güvercin sevdamızın eksik kalan bu yönünü telafi etmeye çalışıyoruz.
Kelebek yavrularım artık iyicene uçmaya hazır hale geldiler en kısa zamanda sizlerin seyrine sergilediğim yavrularımın bu son durumlarını fotograflayarak sizlerle paylaşacağım.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

maşallah aralıkta soğuk olmasına rahmen gayet sağlıklı ve bol yavru almışınız maşallah

Aykut abicim slmlar...

Her yanına geldiğimde söölediğim gibi maşallah allah nazardan saklasın süperler ve çok sağlıklılar mutlaka senin salmanın üstüne kocaman bi nazarlık hediyem olacak :) allah dahalarınıda bunlar kadar sağlıklı nasip etsin inşallah.Benim için yaptığın salmayı tamamlayınca iç dış onunda resimlerini paylaşıcam abilerimiz ve kardeşlerimizle.

Saygılarımla...

İbrahim Güven ;) :tamam:

Selamlar İbrahim,

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Hediye düşüncen için şimdiden teşekkür ederim. Seninde yeni salmanda sağlıklı güzel yavrular yetiştirmeni dilerim.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Merhaba Aykut bey,
birbirimizden çok uzakta değiliz ama görüşemiyoruz yavrularını allah nazardan saklasın,kuş uçurma hevesi bu aralar kursağımızda kalıyor 2 ayda 3 kuş kaybettim atmaca saldırısında 1 tanede yaralı var demkeşleri zaten hiç uçurmuyorum 3 posta var onlar bile canlarını zor kurtarıyorlar .
bu avcı kuşların nüfusunda gözle görünür bir artış var anlayamıyorum bunları kuluçka makinasındamı üretiyorlar merak eder oldum,
sizide bekleriz değirmenyanına sezon başlamadan
selamlar bol yavrulu günler
ahmet esmek

Selamlar Ahmet bey,

Nasılsınız görüşmeyeli haklısınız birbirimize yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz. En kısa zamanda sizi ziyaret etmek isterim. Ben artık güvercinlerime iki üç tur attırıp hemen indiriyorum. Kuşlarımda artık ustalaştılar şahin konusunda yükselmiyorlar, böyle idare ediyoruz işte, ben de yetiştiriciliğe ağırlık verdim. En kısa zamanda görüşmek üzere bende sizi beklerim.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Geri