2009 NEVŞEHİR KAPADOKYA FESTİVALİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pittornado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

pittornado

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sedat cerit
Meslek
memur
İlgi Alanı
2009 yılı nevşehir kapadokya taklacı güvercin performans yarışması kayıtları başlamıştır.yarışma başlangıç tarihi 01.01.2009 bitiş tarihi 31.12.2009. kayıt başlangıç tarihi 01.01.2009 bitiş tarihi 25.02.2009 irtibat için FEYZULLAH ÖZER 05363884106

slm feyzulah hayirli olsun kolay gelsin hollandadan katilmakta varmi mehmet safak saygilar

slm alkym.öncelikle memleketim olan nevşehir adına sevindim bu yarışmaların daha çok yapılması dilegiyle saygılarımı sunarım.keşke nevşehirde olsaydım feyzullah abimin verdigi kuşların yavruları ile bende katılırdım.şimdiden yarışmaya katlacak tüm güvercin yetiştiricilerine başarılar dilerim,ama feyzullah abimi tek geçiyorum on numara kuşların var abi.uşaktan talip tekin .hilmi tekin in oglu,yanlız benim sizlerden bi ricam olacak bu yarışmalar yapılırken ki görüntüleri video yapıp siteye koyarsanız bütün site üyeleri için nevşehirdeki yarışmalar herkesin dikkatini çeker,ve ben bi nevşehirli olarak bunu seyretmek isterim.allaha emanet olun ,

bacanak katilirsa bende katilirim feyzulah soyle ona selamlar

TÜRKÇE'mizi düzgün kullanalım arkadaşlar.Yarışmaya katılımda bulunan arkadaşlarıma kolay gelsin...

slm feyzullah abi ben derinkuyudan selaatin gök inşallah benıde ilk sıralara yazarsın memleket bır kuş görsün saygılarımla yumurta tavatda kuş havada belli olur

slm feyzullah abi mahmut toprak kuşun harmanlandıgı yerden yazıyorum yani derinkuyudan festivala beni yazın ve nasıl kayıt olacagız derınkuyuda biz kubilay zaimoglunu bılıyoruz asıl kuş baronu odur festivalde görüşürüz kendınıze ıyı bakın

SELAM ARKADAŞLAR , HER PAZARTESİ GÜNÜ YANİ İHALE GÜNÜ KUŞÇULAR KAHVESİNDE BULUŞALIM,KAYITLAR BAŞLAMIŞ SON KAYIT 22.02.2009 PAZAR GÜNÜDÜR , KAYIT OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KAHVEDEN ÖĞRENEBİLİR, SON KAYIT GÜNÜNE KADAR HER PAZARTESİ TOPLANTI YAPILACAKTIR,

BU YARIŞMAYA ÖNCÜLÜK EDEN BAŞTA FEYZULLAH ÖZER ve DİĞER ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM,YARIŞMA TÜZÜĞÜ VE DİĞER ŞARTLAR KUŞÇULAR KAHVESİNDE İLAN EDİLECEKTİR,

slm feyzullah kolay gelsin basarilar dilerim ben hollandadan dogan mehmet safak ile 69 varsa sakin beni yazmayi unutma slmlar

Slm,
Ben Hollandadan Dogan. Hollandadan katilmak varmi? Mehmet Safak ve 69 varsa bende varim!
Simdiden kolay gelsin, selamlar Dogan.

selam arkadaslar ben Mehmet Safak
dogan gibi kargacilar boyle buyuk organisyonlarda yer alamazlar bacanagim 69 o belki katilabilir
selamlar

eee ne oldu sonuçlar bellımı uçan kuşların puanlarını paylaşsa biri güzel olur

Hayırlı olsun şimdiden.İnşallah güzel bir yarışma olur.Benim yarışma düzenleyenler ve yarışmaya katılanlardan bir ricam var.Çektiği videoları siteye koysalar çok iyi olur.Genelde yapılmıyor bu.Sakıncası mı var, bilemiyorum.Çok iddialı arkadaşlar var, memeleket kuş görsün diyenler var.Siteye koyun da görelim lütfen.Birkaç hakemin görmesi başka, memleketin kuşçular.org'tan görmesi başka.Şİmdiden teşekkürler.

ewet vıdeo paylaşılması guzel olur ben en çok kubılay beyın vıdeosunu merak edıyorum serdar bey kuşun baronu demış kendısı için emınım guzel kuşları vardır

Geri