2009 New Collection

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Korsalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Korsalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan TURGUT
Meslek
Elektronik/Bilgisayar
İlgi Alanı
Balıklar
Merhaba arkadaşlar Forum da yeniyim Kelebek ( Saya ) ırkına yeni merak sardım,iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum :haha: aslında mardin oyun kuşu besliyorum çevremdeki insanlar saolsun bizide aşıladılar, havadaki yaptıkları oyunlarda ilgimi çekmedi değil :pilot: resimlerini eklediğim kuşlar kümesimin maskotları ve saya ırkı için bir başlangıç ayrı bir hava katıyorlar umarım sizlerde begenirsiniz,Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Herkeze Saygılar
Hakan TURGUT
İSTANBUL

Ekli dosyalar

• 07072009032.webp
    07072009032.webp
    129.2 KB · Görüntüleme: 1,773
  • 07072009035.webp
    07072009035.webp
    129.8 KB · Görüntüleme: 1,719
  • 07072009037.webp
    07072009037.webp
    186.5 KB · Görüntüleme: 1,735
.

Ekli dosyalar

• 07072009040.jpg
    07072009040.jpg
    3.6 MB · Görüntüleme: 1,482
  • 30062009015.webp
    30062009015.webp
    266.8 KB · Görüntüleme: 1,728
maşallah maymuneli yakıyor. diğer sayalar standarther kümeste bulunan kuşlar (:

Merhaba ;

Güzel kuşlar Tüyü kadar ömrü olsun.Resimdeki küllünün oyunu nasıldır acaba merak ettim ?

H.g Hakan;
Kümes alanın güzel, her iki cinside besleyebilirsin, yanlız karışık eşleşmelere dikkat et.
Küçükköyden Nizam.

gökay' Alıntı:
H.g Hakan;
Kümes alanın güzel, her iki cinside besleyebilirsin, yanlız karışık eşleşmelere dikkat et.
Küçükköyden Nizam.

Merhaba Nizam bey,

Cİft kümes olduğu için ayrı tutuyorum sayaları o durum 1 kere başıma geldi :D
bidaha aynı hataya düşmem öneriniz için teşekkürler

adrenalin' Alıntı:
Merhaba ;

Güzel kuşlar Tüyü kadar ömrü olsun.Resimdeki küllünün oyunu nasıldır acaba merak ettim ?
Tesekkurler ıyı dilekleriniz için

Resimdeki küllü 9 yasında baba kırmızı şekeri anne beyaz oyun olarak güzel bir erkek izletdiriyor kendini
1 metreye kadar çöküyo bol taklalı değil ama fişekleri uzun atmacadan canım yandıgı için makasladım
aklımda kalıcagına gözümün önünde kalsın polıtakası :)

Hoşbulduk Arkadaşlar,
Herkeze tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Korsalı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Forum da yeniyim Kelebek ( Saya ) ırkına yeni merak sardım,iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum :haha: aslında mardin oyun kuşu besliyorum çevremdeki insanlar saolsun bizide aşıladılar, havadaki yaptıkları oyunlarda ilgimi çekmedi değil :pilot: resimlerini eklediğim kuşlar kümesimin maskotları ve saya ırkı için bir başlangıç ayrı bir hava katıyorlar umarım sizlerde begenirsiniz,Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Merhabalar,
Aramıza hoş geldiniz Hakan bey samimi paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
Bu bir tercih meselesidir bana göre ama besleyeceğiniz ırk olarak kelebek ırkını seçtiğiniz için pişman olacağınızı sanmıyorum.
Hele bir kaç tane harbi kelebeği uçurmaya başlayın,işte ozaman bu kuşların gerçek zevkine varacağınızdan kuşkunuz olmasın.
Sevgi ve Saygıyla kal.. :slm:

Korsalı' Alıntı:
adrenalin' Alıntı:
Merhaba ;

Tesekkurler ıyı dilekleriniz için

Resimdeki küllü 9 yasında baba kırmızı şekeri anne beyaz oyun olarak güzel bir erkek izletdiriyor kendini
1 metreye kadar çöküyo bol taklalı değil ama fişekleri uzun atmacadan canım yandıgı için makasladım
aklımda kalıcagına gözümün önünde kalsın polıtakası :)

Güzel kuşa benziyor sağlıklı yavrularını alman dileğiyle

Aramıza hoşgeldiniz sadece kelebekleriniz değil taklacılarınızda güzelmiş ama artık taklacıları satın:) yoksa kelebeklerede tak attırırsınız:):)

FatihT' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz sadece kelebekleriniz değil taklacılarınızda güzelmiş ama artık taklacıları satın:) yoksa kelebeklerede tak attırırsınız:):)

Hoşbulduk Teşekkür ederim :)
Kelebeklere takla attırma gibi bir çabam yok :ckmk: taklacılara cok emek verdim eleye eleye beslenicek izlenicek
bir duruma getırdım bir anda silip atmam :hayir: zor gelır dıe dusunuyorum :haha:

Teşekkür ederim istanbulda besliyorum yeni merak sardım hediye verildi satmam imkansız yani :hayir:

cnbc1980' Alıntı:
Korsalı' Alıntı:

Merhabalar,
Aramıza hoş geldiniz Hakan bey samimi paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
Bu bir tercih meselesidir bana göre ama besleyeceğiniz ırk olarak kelebek ırkını seçtiğiniz için pişman olacağınızı sanmıyorum.
Hele bir kaç tane harbi kelebeği uçurmaya başlayın,işte ozaman bu kuşların gerçek zevkine varacağınızdan kuşkunuz olmasın.
Sevgi ve Saygıyla kal.. :slm:
slmlar bencede iyi yapmışsınız hele tam oyunlularını buldugunuzda takacıyı bile unutturabilir ayrıca yerinizde kelebek için daha uygun gibi görünüyor bide kuşlarınız başka çatılara falan konuyorsa yaklacı biraz daha hantal kalıyor kümese inmekte kelebekler bu konularda daha iyi bence saygılar..

ama kuşlar süper kıymetini bil güle güle besle alah nazardan saklasın düşünürsen ara

derici kahraman' Alıntı:
ama kuşlar süper kıymetini bil güle güle besle alah nazardan saklasın düşünürsen ara

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :oley:

maşallah senelerdir kelebek besliyorum ilk resimdeki maymunalıya hayran kaldım gerçekten hem sayalık hemderenk olarak çok iyi sanıyorum kara kafakuyruklardan çıkma ama eşide iyi inşallah iyi yavrular alırsın hayırlı olsun....

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :slm:

Geri