2009 SAKARYA (ŞEKER MAH.) TAKLACI OYUN KUŞU KUPA TÖRENİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM...
Sakaryada Güvercin Yetiştirenler ve Sevenler Derneğinin Düzenlemiş Olduğu 2009 Oyun Kuşu Yarışması Sonuçlanmıştır.
Sakarya Oyun Kuşu Yarışmasına Ankara,Sakarya,İzmit,İstanbul ve Kütahyadan Toplam 241 Yarışçı Katılımda Bulunmuş,
Bunlardan 35 Yarışçı Kupaya Uçmuştur.1. liği 2.liği 3.lüğü 4.lüğü sırasıyla...

1.liği 101 Puanla İstanbuldan Ahmet MARAŞLI
2.liği 98.5 Puanla İstanbuldan Hayrettin ÇINAR
3.lüğü 92 Puanla Sakaryadan Ali UÇAR
4.Lüğü 78.5 Puanla Yine Ahmet MARAŞLI Almıştır.

Yarışmada Derece Elde Eden Arkadaşlara Kendi Adıma Teşekkür Eder Başarılarının Devamını Temenni Ederim.

2010 Yarışma Katılım Tarihi Kesin Bilmemekle Beraber 15 Eylülden Sonra Olacağı ve Yarışa Kesin Kayıt Olduktan Sonraki Gün Hazır Olan Kuş Uçurulabileceği Söylenmektedir.

Ödül töreni 12 Eylül 2009 Akşamı Yapılacaktır.

Ekli dosyalar

• 100_0806.webp
    100_0806.webp
    508.9 KB · Görüntüleme: 1,773
ahmet assubay boş konuşmuyor yine yazdırmış adını.

Valla hela olsun meslektaşıma ::)) . Hem birici hem dördüncü bu işin hakkını fazlası ile vermiş .. Taktitve tebriği hak ewiyor doğrusu.. selamlarŞEREF

Töreni videoya çekimi için gidicektim ama işim dolayısıyla gidemedim.Ahmet abiye bizlere her sene iyi kuş uçurduğu için başarılarının devamını diliyorum.gerçekten örnek alınacak bir yetiştirici dir kendisi.Lafla kuş uçurmaz ..

Bu arada Ahmet Abi Ankara Ekede Birinci Sakarya nın başka bir kupasındada 3. durumdadır.

Selam
Ahmet abiyi ben daha yeni tanıdım ama gerçekten çok emek veriyor her senede bir iki kupaya adını yazdırıyor.Evet Ankara kart kupasındada birinci durumda bir değişiklik olmadıysa.Sakaryanında bu sene sonuna kadar sürecek öteki yarışınada hakkı var.

yarışmayı organize eden dernek başta olmak üzere, dereceye giren, giremeyen tüm yarışmacıları tebrik ederim. oyun kuşuna emek ve gönül veren herkesin teşvik edilmeye ihtiyacı var bu tür yarışmaların ve katılımcıların artması oyun kuşunun geleceği açısından çok önemli. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Dereceye giren ustaları tebrik ederim. Kupa almış olan bu güvercinlerin uçum videolarının yayınlanıp yayınlamıyacağını merak ediyorum? Neticede görmeden bilemeyiz,her zaman'da heryerde olamayız.Oyun kuşu yetiştiricilerinin bu güvercinleri izlemesinde,fayda olduğunu düşünüyorum.Saygılar.

zogoz' Alıntı:
Dereceye giren ustaları tebrik ederim. Kupa almış olan bu güvercinlerin uçum videolarının yayınlanıp yayınlamıyacağını merak ediyorum? Neticede görmeden bilemeyiz,her zaman'da heryerde olamayız.Oyun kuşu yetiştiricilerinin bu güvercinleri izlemesinde,fayda olduğunu düşünüyorum.Saygılar.

Selam
Bende çok isterim videolarını alıp bir yerde yayınlamak ama şu anda bu mümkündeğil hem benim çalışıyor olmam hemde bizim kuşçularda böyle şeylere çok merak yok ama ilerde benden daha meraklı ve işi müsait biri çıkarda çekimleri yaparsa iyi olur.

Selamlar ahmet astsubayı tebrik ederim ben kupaya ucurdugu kusu seyrettim ezandan sonrada seferleri vardı bence cok güzeldi.Ahmet abi bence kupalara amborgo koydu hersene topluyor cok emek harcıyor kus ucurdu yer o kadarda güzel bi alan degil helal olsun kupalar ona .Fındıklı mh kuscularından selamlar saygılar.(cemal okcu)

slm
öncelikle güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler bu dereceye giren arkdaşların kuşları hakkında bilgi verirmisiniz mesela kaç metre kaç takla oynadı bu kuşlar bilgi verirseniz sevinirim

saygılar
emre kalender

Geri