2009 UN İNCİLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dönekçi77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÜMİT KARAGÖZ
Meslek
İNŞAAT DEKORASYON
İlgi Alanı
Köpekler
SELAM ARKADAŞLAR,
BURADAN 2009 YILINA DAMIZLIK OLARAK AYIRDIĞIM KUŞLARIN RESİMLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. RESİMLERİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ KUŞLARIN TAMAMI ATOM CİNSİ KUŞLARDIR. DÖNÜŞE GİRİŞ SİTİLLERİ SIKARAK VE OLDUKÇA YÜKSEK DEVİRLİ OLMALARIDIR. NEYSE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

BU KUŞLARIN RENKLERİ YAŞLARI İLERLEDİKÇE SADECE BOYUN KISIMLARINDAKİ KOYULUKLARI KALACAKTIR.
EN GÖZDE DAMIZLIKLARIMDIR.

BU GÖRÜNENLERDE ÖZELLİKLE ERKEĞİN (TARÇINLI OLAN) SERGİLEMİŞ OLDUĞU PERFORMAN SON DERECE MÜKEMMEL SEYREDEN ARKADAŞLARIMIZ UMARIM YORUMLARDA BULUNACAKLARDIR.

BU ARADA FETHİYEDE DÖNEK YETİŞTİREN DİĞER ARKADAŞLARIN YETİŞTİRMİŞ OLDUKLARI DÖNEK IRKLARINI YAKINDA SİZLERİN BEĞENİSİNE SUNACAĞIZ.

SAYGILARIMIZLA,
ÜMİT KARAGÖZ
http://www.fegsed.net
http://www.fegsed.com
http://www.fegsed.org.tr

Ümit bey,kuşlarınız çok güzeller ve çok sağlıklı.Sağlıklı bir şekilde damızlıklarınızdan yavru alırsınız.Atmacasız günler!

kuşlarınızın maşallahı var bol yavru almanız dileğiyle saglıcakla besleyin burdur dan selamlar..........

Tek kelimeyle mükenmel... Allah nazarlardan saklasın

Maşallah kuşlarınız güzel oyunlarınında güzel oldunu söylüyorsunuz sağlıklı bir şekilde beslemeniz dileğiyle.

SeLaM kuşlarınız saglıklı görünüyorlar renkleri ve oyunları sizi tatmin ediyorsa kimseyi ciddeye almayın istediginiz verimi ve oyunu yavrularındada alırsınız İNŞALLAH.

............... :UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.....................

SELAM ARKDAŞLAR,

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

SAYGILARIMLA,

ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

maşallah çok güzel kuşlar allah bol yavru aldırsın.

s.a maşallah kuşlarınız çok güzel bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE

s.a maşallah kuşlarınız çok güzel bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE

İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM UFUK,

ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. SAĞLIKLI VE ŞAHİNSİZ BİR SEZON GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE,

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

abilerim bnm döneklerde başlarında kellik var tüy dökümü desem deil sadece kafalarında kellik bu neden kaynaklanıo bi sahmet yardımcı olun

BU KONU SANIRIM BİRA KARMAŞIK. DEDİĞİN OLAY %90 DÜY DÖKÜMÜNDEN KAYNAKLANIR AMA SANIRIM %50 KUŞ LARIN AŞIRI AGRESİF YADA KIZGIN KAVGALAR SONUCU MEYDANA GELMİŞ OLABİLİR. SANIRIM KÜMESİNDE YER DARLIĞI VE ÇOK SAYIDA KUŞ VAR YUVA YADA EŞ KAVGALARI OLUYOR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ,
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

SELAM ARKADAŞIM,

ŞİMDİ BEN SANA HAVADA ŞÖYLE DESEM YADA BÖYLE DESEM SEN BANA AMMADA ATIYORSUN DİYE YANIT YAZICAKSIN AMA BEN SANA DAHA MÜTEVAZİ BİR CEVAP YAZMAK İSTİYORUM. ŞÖYLE DİYECEĞİM KUŞLARIMIN HAVADA Kİ PERFORMANSLARI BENİ YETERİNCE TATMİN EDİYOR. ARZU EDERSEN BUYUR GEL BİLADERİM SANADA UÇURAYIM SEN KENDİN KARAR VER. HERZAMAN KAPIM HER ARKADAŞA AÇIKTIR. BUYURUN GELİN.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
[email protected]
0533 716 20 35

maşşallah 2009 incilerine kazasız belasız
uçurmalar.....

s.a abi ben oyun kuşu yetiştiricisiyim ama artık gözüme bu dönek kuşları çok daha farklı ve gerek dönmeleri uçuş sitilleri benı oyun kuşundan biraz olsun soguttu bir takımda bu şekil dönek güvercinim olmasını istiyorum kümesimde ben izmitliyim ve burda dönek besleyen hiç kimse yok temin edemiyorum eger ki satmayı düşünürsen [email protected] tel:0542 219 35 72 bi şekilde haber verirsen sevinirim abi...

saygılar...

SELAM UFUK KARDEŞİM,

HEVESİNİ VE HEYECANINI ANLIYORUM AMA BENİM BULUNDUĞUM BÖLGE GÜNEY EGE YANİ SANA BURADAN KUŞ GÖNDERMEM BİRAZ GÜÇ. AMA SANA TAVSİYEM İLK ÖNCE DÖNEK KUŞUNU İYİ İNCELEMEN HER DÖNEK VEDE HER DÖNEN KUŞ DÖNEK DEĞİLDİR. BUNU HİÇ UNUTMA EN ÇOK ARANAN ÖZELLİKLER OLARAK ALACAK OLDUĞUN KUŞLARI BELİRLE. ALIRKENDE HAVADA UÇURUP ALMANDIR. PARAYA KIYMAN GEREKİR. SATILIK KUŞA GELİNCE BU SENE SATACAK OLDUĞUM KUŞ YOK AMA İLERİ ZAMANLARDA SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com

Geri