2009 Uretilmek Uzere Hazirladigim Kelebeklerim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar

Fotografı Çekerken Eşi kaçmış Yanından Aşşağıya Bilgisayara Atarken Farkettim :)

Bunlarda Oğlumun Kuslari, Doğdugunda Ona Aldim. Kuşçu Olcak Ya Alıştırma Yapıyoruz :)

Allah hayrını görmeyi nasip etsin bol bol sağlıklı yavrular alırsın inşallah maşallah..Bu kelebeklerden uçurmak nasip olmadı nasıl oyun yaparlar Serdar bu kuşlar..

kemal' Alıntı:
Allah hayrını görmeyi nasip etsin bol bol sağlıklı yavrular alırsın inşallah maşallah..Bu kelebeklerden uçurmak nasip olmadı nasıl oyun yaparlar Serdar bu kuşlar..

Iyi dileklerin icin Teskkur ederim kemalcim.
Kuslarimin cesitli oyun farkliliklari gosterdiklerini Soyluyebilirim, Tel kuyruk vs gibi duze giden kelebekler disindaki tum oyunlari havada gosterebilmektedirler, ucus sureleri havada birakir isem 2 - 3 saat arasindadir, Fakat malumki delikanlılık yapıp bu sure zarfinda havada biraktigim ya bir keredir yada iki, cunku 2 saatte kesinlikle yirtici gecmektedir, assagidan kus gosterildiginde cok seri sekilde assagiya inebilmektedirler, Her kelebek besleyen arkadasima tavsiye edebilecegim turlerdir,
Sevgiler Saygilar.

slm serdar kardesim
insallah 2009 hebimiz icin hayirli ugurlu olur
ben subat gelsede kuslari ese atasam diye bekliyorum beninmde 2009 dan beklentim buyuk
sanada hayirli yavrular alman dilegiyle
saygilar
sevgiler

selam değerli dostum..maşallah kuşların çok sağlıklı duruyorlar..evelden de söylediğim gibi inşallah seyretmek nasip olur bu kuşları..

Serdar merhabalar damızlıkların gayet güzel gözüküyor maşallah bol sağlıklı bir sezon dilerim..Biraz sitem edemeden olmayacak hadi sen kelebekçisin anladık:)bırakta yeğenim oynarcı olsun!:)

bylegend' Alıntı:
Serdar abi kuşlar süper allah nazardan saklasın bol yavrulu günler...

Saolasin guzel kardesim, seni birgun seyretmeyede beklerim, :)

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..maşallah kuşların çok sağlıklı duruyorlar..evelden de söylediğim gibi inşallah seyretmek nasip olur bu kuşları..

Tesekkur Ederim Abi, En Kisa zamanda sizlerle performans videosunuda paylasacagim, malum bir arkadasimda kamera var ona soylucem, fotograf makinasinin video modunda fazla iyi olmuyor videolar,.
Sevgi ve Saygilarimla Abi.

redhotchilipeppers' Alıntı:
Serdar merhabalar damızlıkların gayet güzel gözüküyor maşallah bol sağlıklı bir sezon dilerim..Biraz sitem edemeden olmayacak hadi sen kelebekçisin anladık:)bırakta yeğenim oynarcı olsun!:)

Merhaba Sevgili Dostum ,
Yegenini serbest biraktim, keske oynar beslese, yozcu oLmaz bari :) inşallah babasi gibi olmazda, düşmez yoz sevdasina :)

helal olsun ortağım sana,dizmişsin çakalları,baskaları, hünkarileri boyboy Allah bol yavru almayı nasip etsin, maaşlllah hepsi bir birinden güzel çiftler, sarı ile kırmızı baskayı eşlemişsin, sarıda güzel rengi bulursun ton olarak. bol bol yavrular inşallah...:)

Maşallah Serdar bey; umarım sağlıklı yavrular yetiştirisiniz, kuşları eşe attınızmı eğer atmadıysanız yanyana koydunuz kuşları ne olacak :) Benim kümes ufak olduğu için dişi erkeği ayıramıyorum yaz kış yavru alıyorum, soğuktan etkilenmiyolar ama dişiler cöküyo yumurtlaya yumurtlaya.

dushekimi' Alıntı:
helal olsun ortağım sana,dizmişsin çakalları,baskaları, hünkarileri boyboy Allah bol yavru almayı nasip etsin, maaşlllah hepsi bir birinden güzel çiftler, sarı ile kırmızı baskayı eşlemişsin, sarıda güzel rengi bulursun ton olarak. bol bol yavrular inşallah...:)
Sevgili Dostum, Bilirsin ki Çakal beslemek Baska Beslemek Bizler Icin Bir a$k'tır, Bizde bu a$k'a hizmet edebiliyorsak ne Mutlu bize, Yakında çakallarımızı izleyenlerin önüne serecegiz site vasitasi ile, hem bir Cakal Festivali Hemde yarismasi Olucak, Hazirla En Guzel Çakalını :)
Sevgiler Saygılar KardeSim, Yeni yilda huzur ve Saglik Diliyorum Sahsına ve Ailene.

gökay' Alıntı:
Maşallah Serdar bey; umarım sağlıklı yavrular yetiştirisiniz, kuşları eşe attınızmı eğer atmadıysanız yanyana koydunuz kuşları ne olacak :) Benim kümes ufak olduğu için dişi erkeği ayıramıyorum yaz kış yavru alıyorum, soğuktan etkilenmiyolar ama dişiler cöküyo yumurtlaya yumurtlaya.
Sevgili Dostum, Kusların Hepsi Eş, Yaz Kış Yavru yumurtada Sorun Olmuyor Benim Icin, Fakat Bunlar Ozellikleri acisindan biraz daha onemliler, Saolsunlar yumurta Olayına daha girmediler, girerlersede bakıcılık ozelliklerini kontrol edecegim, Eger Bakıcılık Zayıf ise Mecbur başka bakıcılar kullanacagız, buda bizim icin sezon öncesi iyi bir deneyim olucaktır.

SERDAR BEY kuşlarınız mükemmel görünüyor.kostüm olarak döneğe yakınlığınla her zaman dikkatimi çekti bu kuşlar.fakat beslemek nasip olmadı.biz izmirliler bu ırkı izmirde bursa kelebeği diye tanımlıyoruz.oyun sitillerini gerçekten merak ediyorum.videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.saygılar ÖMÜR DENİZ.

malatya' Alıntı:
serdar abi maşallah hepsi birbirinden fiyakalı inşallah bizimde olur:]
Insallah Olur Kardesin, Nazar Etme Ne Olur Çalış Seninde Olur :) Buda işin şakası,
YOrumlar icin Tesekkur Ederim, Herkeze Bol yawrulu saglikli gunler dilerim.

SERDARCIM MRB.KUŞLARIN MAŞALAHI VAR. BOL YAVRULAR DİLERİM.
SEN DAHA ÖNCE BANA ŞU MAVİLERİN YAKIN FOTOLARINI SORMUŞTUN YANILMIYORSAM SENİN GİTTİĞİMDE ÇEKEĞİM.
KARDEŞİM GÖRDÜĞÜM BİRKAÇ KONUYU SENİNLE PAYLAŞAYIM MAVİ TEK OLANIN KOLÇAK DEDİĞİMİZ KANATLARINDAKİ SİYAH BÖLGEDE KIZILLIKLAR VAR SENDE FARK ETMİŞSİNDİR OLMAMASI LAZIM BİLİRSİN BİRDE KUYRUKLARINDA GALİBA TELLİ (ŞEBELLİ,ELİFLİ) NASIL DERSENİZ ÇIKART ONLARI GEREKİRSE ARAMIZDA PAYLAŞALIM SEVDİĞİMİZ KUŞLARI SANA HEDİYEM OLUR..

YA HABERLEŞELİM BEN MKPAŞAYA GELİNCE SENDE GELMİSAFRİM OL GEZELİM MKP DEKİ KUŞÇULARI MEZATA DENK GETİRİRİZ İYİ OLUR .
İYİ BAK KENDİNE...
SAYGI VE SEVGİLER...

abi kusların masallahı var insanlah diledigin yavruları alır bizlerle paylasırsın

havacı' Alıntı:
SERDARCIM MRB.KUŞLARIN MAŞALAHI VAR. BOL YAVRULAR DİLERİM.
SEN DAHA ÖNCE BANA ŞU MAVİLERİN YAKIN FOTOLARINI SORMUŞTUN YANILMIYORSAM SENİN GİTTİĞİMDE ÇEKEĞİM.
KARDEŞİM GÖRDÜĞÜM BİRKAÇ KONUYU SENİNLE PAYLAŞAYIM MAVİ TEK OLANIN KOLÇAK DEDİĞİMİZ KANATLARINDAKİ SİYAH BÖLGEDE KIZILLIKLAR VAR SENDE FARK ETMİŞSİNDİR OLMAMASI LAZIM BİLİRSİN BİRDE KUYRUKLARINDA GALİBA TELLİ (ŞEBELLİ,ELİFLİ) NASIL DERSENİZ ÇIKART ONLARI GEREKİRSE ARAMIZDA PAYLAŞALIM SEVDİĞİMİZ KUŞLARI SANA HEDİYEM OLUR..

Canım DOstum Merhaba, Tek Olan zaten iyi bir kuş degildi, onlarin takiminida elimden cikardim, performans denemesi yapiyordum onlarla, kendi oz damizliklarimdan biriside ELİFLİ arti hafif kemer var kuşta, fakat performans olarak cok ust duzeyde, Yavrularinda ELİF vermezse devam ederim ELİF verirse bir kenara birakirim, Bu arada dun SARI ÇAKAL getirdiler mezata cok guzellerdi 200 den basladi gerci kimse almadi ama gercekten 10 numaraydilar..
Selamlar saygilar kardesim gelcem bir MKP ya :)

Geri