SerdarBRS
Üye
- Ad Soyad
- Serdar Mustafaoğlu
- Meslek
- Ozel Sektör
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kemal' Alıntı:Allah hayrını görmeyi nasip etsin bol bol sağlıklı yavrular alırsın inşallah maşallah..Bu kelebeklerden uçurmak nasip olmadı nasıl oyun yaparlar Serdar bu kuşlar..
bylegend' Alıntı:Serdar abi kuşlar süper allah nazardan saklasın bol yavrulu günler...
ali hakan' Alıntı:selam değerli dostum..maşallah kuşların çok sağlıklı duruyorlar..evelden de söylediğim gibi inşallah seyretmek nasip olur bu kuşları..
redhotchilipeppers' Alıntı:Serdar merhabalar damızlıkların gayet güzel gözüküyor maşallah bol sağlıklı bir sezon dilerim..Biraz sitem edemeden olmayacak hadi sen kelebekçisin anladıkbırakta yeğenim oynarcı olsun!
Sevgili Dostum, Bilirsin ki Çakal beslemek Baska Beslemek Bizler Icin Bir a$k'tır, Bizde bu a$k'a hizmet edebiliyorsak ne Mutlu bize, Yakında çakallarımızı izleyenlerin önüne serecegiz site vasitasi ile, hem bir Cakal Festivali Hemde yarismasi Olucak, Hazirla En Guzel Çakalınıdushekimi' Alıntı:helal olsun ortağım sana,dizmişsin çakalları,baskaları, hünkarileri boyboy Allah bol yavru almayı nasip etsin, maaşlllah hepsi bir birinden güzel çiftler, sarı ile kırmızı baskayı eşlemişsin, sarıda güzel rengi bulursun ton olarak. bol bol yavrular inşallah...
Sevgili Dostum, Kusların Hepsi Eş, Yaz Kış Yavru yumurtada Sorun Olmuyor Benim Icin, Fakat Bunlar Ozellikleri acisindan biraz daha onemliler, Saolsunlar yumurta Olayına daha girmediler, girerlersede bakıcılık ozelliklerini kontrol edecegim, Eger Bakıcılık Zayıf ise Mecbur başka bakıcılar kullanacagız, buda bizim icin sezon öncesi iyi bir deneyim olucaktır.gökay' Alıntı:Maşallah Serdar bey; umarım sağlıklı yavrular yetiştirisiniz, kuşları eşe attınızmı eğer atmadıysanız yanyana koydunuz kuşları ne olacak Benim kümes ufak olduğu için dişi erkeği ayıramıyorum yaz kış yavru alıyorum, soğuktan etkilenmiyolar ama dişiler cöküyo yumurtlaya yumurtlaya.
Insallah Olur Kardesin, Nazar Etme Ne Olur Çalış Seninde Olur Buda işin şakası,malatya' Alıntı:serdar abi maşallah hepsi birbirinden fiyakalı inşallah bizimde olur:]
havacı' Alıntı:SERDARCIM MRB.KUŞLARIN MAŞALAHI VAR. BOL YAVRULAR DİLERİM.
SEN DAHA ÖNCE BANA ŞU MAVİLERİN YAKIN FOTOLARINI SORMUŞTUN YANILMIYORSAM SENİN GİTTİĞİMDE ÇEKEĞİM.
KARDEŞİM GÖRDÜĞÜM BİRKAÇ KONUYU SENİNLE PAYLAŞAYIM MAVİ TEK OLANIN KOLÇAK DEDİĞİMİZ KANATLARINDAKİ SİYAH BÖLGEDE KIZILLIKLAR VAR SENDE FARK ETMİŞSİNDİR OLMAMASI LAZIM BİLİRSİN BİRDE KUYRUKLARINDA GALİBA TELLİ (ŞEBELLİ,ELİFLİ) NASIL DERSENİZ ÇIKART ONLARI GEREKİRSE ARAMIZDA PAYLAŞALIM SEVDİĞİMİZ KUŞLARI SANA HEDİYEM OLUR..