2009 Üretimlerim ve Çalıştığım Oynarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
MERHABALAR 2009 YILINDA ÇALIŞTIĞIM OYNARLAR VE ÜRETTİKLERİM.Her yıl daha iyi uçabilen ve daha göze hoş gelen üretimler yapmaya çalışıyorum ve bunları sizlerle paylaşıyorum.

YERİNDE SAYMAYAN OYNAR ÜRETMEYE DEVAM.....

Maşallah Abi Kostümleri Kadar Havada Da Çok Güzeldirler İnş.Tüyleri Kadar Ömürleri Olsun

maaşallah bursalar güzel yavrularda sağlıklı gibi inşallah uçubildiklerinide görürsünüz

Maşallah nazar değmesin . Çok güzeller .

selamlar hüseyin
allah can pekliği versin oynarlar göz dolduruyor.havada güzel, elde güzel üretimler dilerim
SAYGILARIMLA...

Maşallah Hilal Hüseyin kardeşim, bolca yavru üretmişsin, umarım uçumları, oyunlarıda görüntülerigibi güzel olur . selamlar ŞEREF

hüseyin bey sanırım siz de edirnelisiniz. edirnede bu kuşlara kesme denmiyor mu? yoksa ben mi yanlış biliyorum

abstract' Alıntı:
hüseyin bey sanırım siz de edirnelisiniz. edirnede bu kuşlara kesme denmiyor mu? yoksa ben mi yanlış biliyorum

Her ikiside mevcut lisan güvercin kültürümüzde vardır...

Maaşallah abi yine sen ve yine birbirinde harika kuşlar... Allah tüyleri kadar ömür versin, sizede kolaylık versin..

SİNAN ÖZTEKİN

almanyadan iyi .

Maşallah Hüseyin abi kuşlarının güzelliği gözlerimi kamaştırdı sezon güzel geçmiş tekrar tekrar bol yavrular dilerim:)

hüseyin kardeşim emeğine ve gönlüne sağlık ALLAHIM daha iyilerini üretmeyi ve uçurmayı nasip etsin.
SELAMLAR SAYGILAR :tamam:

Merhabalar,

Fatih,Turan,Kuşçu Eşref

İyi dilekleriniz için beğenileriniz için teşekkür ederim sağolun arkadaşlar.

hüseyin bu kuşlara ilgiyle bakman çok güzel hissediyorum çok keyif alıyosun buda demektirki (SENDE BİZDENSİN) :heyo: tebrikler.

hasan karabulut' Alıntı:
hüseyin bu kuşlara ilgiyle bakman çok güzel hissediyorum çok keyif alıyosun buda demektirki (SENDE BİZDENSİN) :heyo: tebrikler.

Selamlar Hasan abi,

Oynar beslemek çok ayrı bir zevk ve keyif bunu yaşayabildiğim için kendimi şanslı hissedenlerdenim.Elimden geldiğince ilgi alaka gösterip keyfini sürüyorum.

Tüm oynar severlere keyif dolu oynar günleri dilerim.

Geri