2009 YAVRU SARI ALLI POSTALARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat 22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

murat 22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat kaymak
Meslek
özel güvenlik
İlgi Alanı
A rkadşlar bu senenın yavru sarıallı posta yavrularını sızınle paylaşmak ıstedım bılmem begenecekmisiniz . :oley: :oley: :oley:

Ekli dosyalar

• DSC01744 (2).webp
    DSC01744 (2).webp
    15.4 KB · Görüntüleme: 1,948
  • DSC01745 (2).webp
    DSC01745 (2).webp
    23.1 KB · Görüntüleme: 1,863
  • DSC01746 (2).webp
    DSC01746 (2).webp
    33.8 KB · Görüntüleme: 2,022
DEVAM

Ekli dosyalar

Maşallah Kuşlar Gerçekten Harika Böyle Postaların Benim İçin Ayrı Bi önemi WArdır:) İnş Kuşların Hastalık Geçirmeden Byürler.

Merhaba murat bey gayet güzel renkli postalarınız var.Bu sarı çavuşlulara ender rastlanır.Maşallah siz yavru almayı başarmışsınız.Bende renkli posta meraklısıyım.Paylaşım için teşekkürler.

merhaba,hakikaten ilk defa sarı posta gördüm.maaşallah güle güle besleyin :tamam: :oley:

Tam show racing kuşları.Güle güle besleyin...

yorumlar için teşekürler sagolun.

Maşallah yavrularınızı güle güle büyütün ve uçurun.

Bunlar postamı?
Urfa daki filo kuşlarına benziyorlar.

yavruların çok güzel inşallah güzel büyürler

çok güzeller inşallah çoğalılar

çok güzeller allah nazardan saklasın

maaşallah abicim yavru postalar tam anlamıyla bi harika her yerde arıyorum ama böyle yavru posta bulamıyorum. Kuşlarının değerini bil çol güzel kuşlar...

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Maşallah yavrularınızı güle güle büyütün ve uçurun.

Bunlar postamı?
Urfa daki filo kuşlarına benziyorlar.

ben de katılıyorum çünki baba erkegin kanatların da kıvırcık denilen kalın tılar var biraz da kırılmış anladıgım kadarıyla yine de maşl guzel :tamam:

bizim buralarda posta olarak geçiyor ve urfa kuşlarındanmı kırılıpta çıkmış bilemem ama görüntüleri güzel diye bakıyorum birde şekerileri var bu kuşların onlarda daha degişik ve daha güzel

Ekli dosyalar

• 004 (2).webp
    004 (2).webp
    26.6 KB · Görüntüleme: 1,342
  • 024.JPG
    024.JPG
    488.2 KB · Görüntüleme: 1,213
  • DSC01283.webp
    DSC01283.webp
    27.8 KB · Görüntüleme: 1,428
merhaba bu sarı posta yavruların anne babasıyla beraber bndede aynısı var halada yavru alıorum sennkiler kadar çokgüzel bnde bu rengin meraklsıyım henüz iki çift yawrum var şuan ikiside uçuo vede çok damarlı..

postalar çok güzel şekeri postaları çok beğendim bol yavru alırsın inş. ve bir sorum olacak nickinde yazan yazı ne demek bizim burda bir vatandaşın gömleğinde yazıyordu

BARAKUDA okyanusların en hızlı ve en saldırgan balıgının adıdır balık meragım varda ondan nikimi BARAKUDA yazdım ... :slm: :slm: :slm: :slm: :slm:

teşekkür ederim :slm:

kuşlar kırık yavruların dirsek altına kadar tüy gelmesi ve gaga yapılarının posta kuşundaki özellikleri karşılamadığı açık. yarış kuşlarının bile renk açısından süs amaçlı beslenmesi ve kırılması soyların saflığı açısından üzücü bir durum.

SARI ALLILARI BİLEMEMDE ŞEKERİLERİN SOYU EN AZ 15 SENE EVVELSINE DAYANIR ANA BABALARI TOZLUKLU OLUP NL PLAKALIDIR YAVRULARINDA KIMISINDE TOZLUK ATMASI ANA BABASINDAN GELMEKTEDİR,BEN SOYLARINI KIRMAYIP DEVAMINI GETIRMEK TARAFTARIYIMBU POSTALAR RENK POSTASI OLUP YARIŞLARDA NE DERECE BAŞARILI OLUR BİLEMEM AMA SAKIN OLA DEMEYIN BUNLAR KIRIKTIR DİYE SOYU SOPU BELLİDİRVE BAŞKA KUŞLARLA KIRILIPTA ELDE EDİLEN Bİ RENK DEGİLDİR ELIMDE 3 ŞEKERİ ERKEK VARDI VE ONA DİŞİ BULMAK İÇİN TAM 5 YILIMI VERDIM VE ŞU ANDA URETMEYE BAŞLADIM EN SON ALDIGIM YAVRULARI PAYLAŞMAK İSTERIM....

Ekli dosyalar

• DSC01960.webp
    DSC01960.webp
    48.1 KB · Görüntüleme: 1,453
  • DSC01995.webp
    DSC01995.webp
    57 KB · Görüntüleme: 1,432
  • DSC01997.webp
    DSC01997.webp
    66.1 KB · Görüntüleme: 1,461
breee masallah ne bu cengaverler murat arkadasım tebrık ederım bu kusları uretmek ve coğaltmak ınanınkı yarıs postası uretmek kadar zordur yarıs postasının antremanları zordur bu kuslarında renklerını tutturmak uretımını sağlamak zordur bu konuda yapmıs olduğun özverılı calısmalardan dolayı senı tebrık ederım desene artık sarıala ve sekerı posta deyınce aklımıza havsalı murat gelıcek.

maşallahh abi süper kuşların işallah istediğin gibi üretirsin saygılar.

teşekürler yorumlarınız için uretmeyeçalışıyorum bakalım bu sezon kaç tane olucaklar geçen sezon beyazlarla başladım 5tk posta ıle oldular en az 50 tane eşe dosta verdık bu senede bakalım bu sarılarla şekerileri ne yapacaz umarım beyazlar gibi olur .

Ekli dosyalar

• DSC02044.webp
    DSC02044.webp
    45.1 KB · Görüntüleme: 1,354
  • DSC02045.webp
    DSC02045.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 1,427
  • DSC02043.webp
    DSC02043.webp
    57.2 KB · Görüntüleme: 1,435
Çok güzel qürünüyorlar ... ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasınn boNcuKk

yumurtada yatan sarılar

Ekli dosyalar

• DSC02071.webp
    DSC02071.webp
    46.3 KB · Görüntüleme: 1,417
  • DSC02072.webp
    DSC02072.webp
    70.3 KB · Görüntüleme: 1,385
  • DSC02073.webp
    DSC02073.webp
    65.8 KB · Görüntüleme: 1,417
murat abi iyi günler inşallah mesajımı görürsün ben sarıallılardan 1 çift yavru almak istiyorum bu kuşlarda fiyat aralığı nedir ve manisaya gönderme imkanınız varmıdır iyi gnler saygılar...

Geri