2009'un ilk ve SON süprizi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

Ekli dosyalar

• ibrahim_max1.webp
    ibrahim_max1.webp
    116.4 KB · Görüntüleme: 1,321
çok güzel bir çalışma olmuş. elinize,emeğinize sağlık.böyle güzel çalışmalarınızı her zaman bekliyoruz.saygılar ÖMÜR DENİZ

Selamlar,

Emeğinize elinize sağlık güzel bir paylaşım için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

MÜkemmel bir çalışma daha size de böyle çalışmalara imza atmak yakışır.
ama o son kelimesini anlamdım biz sizinle ve çalışmalarınızla çok mutluyuz bizi bunlardan mahrum bırakmnayın lütfen.

Değerli arkadaşım eli sağlık kuşlarımızıbu tür karelarle ayrı bir renk katıyor ve değerini artırıyorsun.Basarılarının devamını dilerim.SAYGILAR

Gardaş her zamanki gibi zeka ve yetenegini konuşturmuşsun emegine saglık
ALLAH ELLERİNE VE ZEKANA SAGLIK VERSİN ŞAFAK

hepinize ayrıca teşekkür ederim.güzel yorumlar geldikçe paylaşımda gelir ama maalesef grafiklere pek ilgi yok ama ben bu sitede ortalama 9-10 kişi için grafik yapıyorum .ne yapalım isteyen bakar isteyen bakmaz milleti zorla sevdirecek halimiz yok ya.zamanla elimden geldiğince yapmaya devem ederim.şimdilik tasarım için yeni resimler yok.saygılar.

evet bırakıyorum çünkü pc başında oldukça zaman harcıyorum ve sonuç olarak istediğimi elde edmiyorum.yani ilgi yok.

merhaba çalışmalarınız gerçekten çok güzel. başarılarınızın devamını dilerim. sanatta yıllardır süregelen bir tartışma vardır halk için sanatmı yoksa sanat için sanatmı. halk için sanat basittir sadedir herkesin anlayabileceği dildendir. sanat için sanat ise komplikedir. sanatçının düşüncesini mesajını yansıtır. herkes tarafından anlaşılmaz. anlaşılmasıda gerekmez. toplumun ikisinede ihtiyacı vardır. ikiside değerlidir. bunları niyemi yazdım? bilmiyorum içimden geldi. kimse için değil kendiniz için yaratmaya, tasarlamaya devam etmelisiniz.

Geri