2009'un Popüler Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haplo256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

haplo256

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Yusufoğlu
Meslek
ELK
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar İllere göre 2009'un populer kuşlarının resimlerini ve fiyatlarını yazalım ve bakalım hangi kuşlar daha popüler. :heyo:

kaplama erkegımın fıatı 1500

Ekli dosyalar

• IMG_0564.webp
    IMG_0564.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 1,082
slm kardeş popülermi deilmi diye bilemem ama bendeki sarıkırın tekide 500 milyon oyunda var renkte var beğeni ama böyle bir konu açman bence yanlış

seninkinin nesi varda 1500 ben anlayamadım güzel yazmışın 1500de veren varmı bari 1500

S.A Fuat bey.

Kus,saglikli ve hos fakat sizin orda bu kusun fiyati cok pahali imis,arkadasim eger ticaretini düsünüyorsan vede sizin orda piyasasi varsa bu kusun diger illerden satin al ve ona göre fiyat iste derim genede sen bilirsin.
Cünkü bu söyledigin fiyat o kusa cok,bizim burda vermezler o kadar tabiki iyisi kötüsü tartisilir ama cokmus genede...

Saygilarimla..

benım kusalrımın fıaytı bu senın kusalrının fıayatını bılemem sarıkır kardesım cunku gormedım

sarıkır4141' Alıntı:
slm kardeş popülermi deilmi diye bilemem ama bendeki sarıkırın tekide 500 milyon oyunda var renkte var beğeni ama böyle bir konu açman bence yanlış

Yanlış olduğunu düşünmüyorum şu sebeple çünkü genel olarak düşündüm yani kendi kuşlarınız için değil hangi ilimizde hangi ırk renk kuşlar tutuluyor..
Dün mezatta aklıma geldi bu olay bundan 5 sene önce yüzüne bakmadığımız kuşlar bugun kaşıp kapış gidiyor..

dişi dumanlım fiyat 150 tl

Ekli dosyalar

• dumanlım.webp
    dumanlım.webp
    41.7 KB · Görüntüleme: 1,107
bu kaplama miskilerin fiyatları artık bu kadar uçuk değil. herkez bu kuşlara yöneldi seri imalatta bu kuşlar artık nereye baksan balkafa miski abartmıyalım bence 1,500 lira çok geçen pazara geldi bizim adam getirmiş 8 tane balkafa yarısı ön tepe yarısı düz 40 liraya verdi hepsini toptan:):):) 1,500 değilde 150 lira olabilir belki
(bana kızmayın ama sadece fikrimi söyledim)

arkadaslar oyun kusuna ıstenen parayı anlıyorum.ama taklacı kusların bu moda takıbını yapanları anlayamıyorum..daha dun kafadan kınalı miskiler kuveytler buyuk paralara satılırken sımdı 30 40 lıraya alıcı yok..sabunıler desen oyle..20 30 en guzel sabunıler..sımdı bu kusların nesı kalıte..neyıne para verıyonuz bu kusların..tuyunun rengıne mı?..eger bır kus kalıteyse herzaman kalıtedır..bu moda takıbı sızı sıkmadımı artık..bırılerının alcaltıp yukselttıgı bu pıyasayı takıb etmekten kusa gercekten zaman ayırıyomusunuz....
sozlerım yanlıs anlasılmasın..ozellıkle bırılerını kast ettıgım yok..ama bu sekılde yapılan kusculukta bır yanlıslık var bence..
saygılar...

haplo256' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:

Yanlış olduğunu düşünmüyorum şu sebeple çünkü genel olarak düşündüm yani kendi kuşlarınız için değil hangi ilimizde hangi ırk renk kuşlar tutuluyor..
Dün mezatta aklıma geldi bu olay bundan 5 sene önce yüzüne bakmadığımız kuşlar bugun kaşıp kapış gidiyor..

dediğin doğrudur bizim buralarda yani izmitte genelde sarıkır kuşu beslenir taklacı ırk ewet dediğin doğru kimsenin beğenmediği renk olarak kötü olan bok fareye adam 20-30 verildimi hemen satıyodu ama burda şimdi taklacı oyun kuşu olsunda nolursa olsun diye bakanlarda var rengi olmasın ama oyunu olsun diyipte parayı basanlar da var ama kaplama miski 1500 ytl çok yazmış fuat kardeş tartışılır bi konu kendi kuşudur bişe diyemeyiz herkezin kendi kuşu çünkü ama burda izmitte en fazla 100 milyon şuan kaplamalar oda içerde bir kaç hareket yaparsa

teşekkürler

[No message]

Ekli dosyalar

• 17246436.webp
    17246436.webp
    32.4 KB · Görüntüleme: 1,258
Arkadaşlar bence konuyu yanlış bir biçimle tartışıyorsunuz...Her kuşsever kendi kuşuna farklı veya kendine göre değer biçebilir..
Önemli olan resimlerinizdeki kuşların yaşadığınız bölgelerdeki pazar ve mezatlardaki fiyatları ve popülerlikleri. Böylece beğendiğimiz kuşun Türkiye civarındaki ortalama fiyatını biliriz. Ayrıca kuşları tavuk gibi uçurmadan, besleyip sonra ederi bu diyemeyiz. Anadolu güvercinin dünyadaki adı Tumbler; yani taklacı. Mesela Fuat bey'in kaplaması gibi kuşlar Edirnekapı'da 500 ytl civarında buna karşılık Güney Marmara'da 150-200 ytl. Bu arada merak konusu; Fuat Bey miskiniz takla atıyor mu?

Bu benim miskim arkadaşlar ve 1 metrede 3 takla atıyor. Şimdi ben buna 5000 ytl mi demeliyim..?

Ekli dosyalar

• DSC01756.webp
    DSC01756.webp
    597.8 KB · Görüntüleme: 1,191
benım kusum kostum kusu ben ucurmuyorum ben uretıyorum eger kostum kusu olarak kusumun yanına kus atabılırsenız beklerım masa kusu olarak

edırne kapı kus pazarındada bu kuslar pazara cıkmıyor resımde sıze normal bir kus olarak gozukmus olabılır ama canlı olarak gordugunuzde o farkı sızde gorebılırsınız tesekur ederım

Arktonnesos' Alıntı:
Arkadaşlar bence konuyu yanlış bir biçimle tartışıyorsunuz...Her kuşsever kendi kuşuna farklı veya kendine göre değer biçebilir..
Önemli olan resimlerinizdeki kuşların yaşadığınız bölgelerdeki pazar ve mezatlardaki fiyatları ve popülerlikleri. Böylece beğendiğimiz kuşun Türkiye civarındaki ortalama fiyatını biliriz. Ayrıca kuşları tavuk gibi uçurmadan, besleyip sonra ederi bu diyemeyiz. Anadolu güvercinin dünyadaki adı Tumbler; yani taklacı. Mesela Fuat bey'in kaplaması gibi kuşlar Edirnekapı'da 500 ytl civarında buna karşılık Güney Marmara'da 150-200 ytl. Bu arada merak konusu; Fuat Bey miskiniz takla atıyor mu?

Bu benim miskim arkadaşlar ve 1 metrede 3 takla atıyor. Şimdi ben buna 5000 ytl mi demeliyim..?
Ali beye çok teşekkür ederim düşüncelerimi tam olarak anlatmış "Türkiye civarındaki ortalama fiyatını biliriz"

arkadaşım kuş vardır 3 mılyon eder kuş vardır 30 mılyon eder,sizin ordakı mezatta cıkan acaba ilk gosterılen kaplama gıbımıydı,ilk gosterılen kuş 1.500 mılyar belkı eder belkı etmez arkadaş soylemiş fiyatı demekki var bir bildiğiki söylemiş lutfen herkes bir birine saygılı olsun her konuda

saygılarımla

Konu amacının dışına çıkıyor. Burada kuş satılmıyor, konu amacına uygun mesajlar yazmanızı rica ediyorum.

buda istanbul kucukkoyden 750 mılyon daha yavru tuyden cıksın daha guzel rengi olucak,her ilde kuşların fıyatları değişiyo diceksiniz cok pahalı ama resme aldanmayaın hıc bır zaman, kuşu canlı gorupte bu paraları verenler var..lutfen herkese saygı gosterilmesinden yanayım

saygılarımla

Ekli dosyalar

• YAVRU%20D%C4%B0%C5%9E%C4%B0.webp
    YAVRU%20D%C4%B0%C5%9E%C4%B0.webp
    72.9 KB · Görüntüleme: 917
konunun ıcerıgınde kuslarınızn resmını koyun ve fıat belırıtn dıe bende onun ıcın resmı koyup fiat belırıtm resımdekı kusum zaten satılık deil teşhirliktir

herkese selam arkadaşlar herkesin kuşu kendi gözünde degerlidir her ildede oldugu gibi farklı ırklar moda olabilir mesela uşakta geçen sene basma perçimler modaydı bu sene yüzüne bakan yok şimdide dolapçı ırkı moda.fuat bey resmin en üstünde belirtmiş fakat bazı arkadaşlar onu gözden kaçırmış olmalı ki konu yanlış anlaşılmış.sanırım fuat beyin dedigi illere göre 2009 un popüler kuşlarının resimlerini bu sayfaya koyarak en çok ragbet gören ırkı ve rengi herkesin görüşleri dogrultusunda ortaya sunmaktır ve ne nekadar tutuluyor bunu ortaya çıkarmaktır.herkesin görüşlerinede saygı duymak lazım allaha emanet olun saygılar............

ne demek ıstedıgımı anladıgınız ıcın teskkur ederım

Geri