Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[bull][/bull] Her üye yarışmaya tek kuşla katılacaktır. Yarısmaya katılacak kuşun üç adet fotoğrafı,sağdan, soldan, ön profilden çekilecek,resimler 640x480 boyutundan düşük olmayacak, kalitesiz, bulanık resimler yarışmaya katılamama sebebidir.
[bull][/bull] Yarışmaya resim gonderme işlemi bu sayfadan 23 ARALIK 2009 tarihinde başlıyacak olup resim gönderme işlemi 30 ARALIK 2009 tarihinde sonlanacaktir.
[bull][/bull] Yarısma anket usulü olup her üye bir oy verebilecektir.Oylama başlangıcından itibaren yeni üye kayıtları durdurulacak olup olası bir hileye Izin verilmeyecektir.
[bull][/bull] Anket 31 ARALIK - 6 OCAK Saat 20:00 tarihleri arasında olacaktır.
[bull][/bull] Yarışma hakkındaki sorunlarınızı bana iletebilirsiniz.
KAZANAN YARISMACIYA, KUSCULAR.ORG'a Özel V.İ.P Üyelik verilecek Olup, Bir Cok Ayricalik Taninacaktir.
[uyari]V.İ.P (Özel) Üyelik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.[/uyari]
Yarışmaya katılacak ve oylamada bulunacak arkadaşlara, teşekkürler ve başarılar diliyorum.
Yarışmaya katılacak olanlara şimdiden başarılar diliyoruz. Ayrıca ödül olarakta VİP üyeliğin yanı sıra sürpriz ödüllerimizde olabilir, şimdiden ne cevherler var merak içinde bekliyoruz.
Aslında bu yarışmaya katılmayı hiç düşünmüyordum ama bi şansımızı deneyelim bakalım... Kırmızı kanat güllü bangom(erkek)... Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim... Kuşu güzel olan kazansın :haha:
Arkadaşlar resimleri tek tek düzgün cekmeye çalışalım,resimler göze hitap etmeli, yarışma sonunda admin arkadaşlar süpriz yapıp , kazanan kuşun, kupa fotomantajlı resmi anasayfaya konabilir.
kusura bakmayın arkadaşlar.Anlamsız ifade olan (iiii) şeklınde bir msj yolladım yanlışlıkla.fotoğrafları iletiye nasıl ekleyeceğim? ekleyemedim de.yardımcı olup tarif ederseniz bende yarışmaya katılacağım.herkese başarılar
kusura bakmayın arkadaşlar.Anlamsız ifade olan (iiii) şeklınde bir msj yolladım yanlışlıkla.fotoğrafları iletiye nasıl ekleyeceğim? ekleyemedim de.yardımcı olup tarif ederseniz bende yarışmaya katılacağım.herkese başarılar
CEVAP GÖNDER butonuna tıklayın ardından alt tarafta SEÇENEKLER/DOSYA EKLE var. DOSTA EKLE sekmesini tıklayın ve GÖZAT deyip bilgisayarınızdan resmi seçin... Bir iletide en fazla 3 foto. gönderebilirsiniz... Kolay gelsin.. Tekrar tekrar herkese başarılar...
arkadaşım sen izmirlisin izmirde baskalara bango denir gülsüzdürler doğrudur ama buradakiler gerçek bangodur dünyanın neresine gidersen git bango bu kuşlardır