2010 bango yavrularrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuncay3577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

tuncay3577

Üye
Siteyi ziyaret et
[No message]

Ekli dosyalar

• cgregnhu 192.webp
    cgregnhu 192.webp
    769.7 KB · Görüntüleme: 2,309
  • cgregnhu 200.webp
    cgregnhu 200.webp
    610.6 KB · Görüntüleme: 2,330
  • cgregnhu 191.webp
    cgregnhu 191.webp
    718.7 KB · Görüntüleme: 2,319
[No message]

Ekli dosyalar

• cgregnhu 166.webp
    cgregnhu 166.webp
    440.7 KB · Görüntüleme: 2,270
  • cgregnhu 168.webp
    cgregnhu 168.webp
    231.3 KB · Görüntüleme: 2,312
  • cgregnhu 202.webp
    cgregnhu 202.webp
    721.2 KB · Görüntüleme: 2,286
[No message]

Ekli dosyalar

• cgregnhu 203.webp
    cgregnhu 203.webp
    654.6 KB · Görüntüleme: 2,291
  • cgregnhu 187.webp
    cgregnhu 187.webp
    297.5 KB · Görüntüleme: 2,259
  • cgregnhu 197.webp
    cgregnhu 197.webp
    800.2 KB · Görüntüleme: 2,298
[No message]

Ekli dosyalar

• cgregnhu 198.webp
    cgregnhu 198.webp
    415.4 KB · Görüntüleme: 2,333
  • cgregnhu 199.webp
    cgregnhu 199.webp
    675.1 KB · Görüntüleme: 2,241
tuncay cığım eline emeğine sağlık MAŞALLAH güzel yavrular karakanat sarı kanat ve son çıplak yavrular benım stilim biliyorsun ben bunları bırazdaha çok beğendim gerçi diğerleride güzel olsun yeterki büyüte bilmek ve zevkimiz olan şu bangoları ürete bilmek . sana tekrar tekrar teşekkür ederim bizlerle bu resimlerini paylaştığın için senin gibi güzel insana ALLAH her zaman verir dahada iyiylerini vermesi dileğiyle saygılar slm lar

selamlar
arkadaşım maşaallah güzel yavrular eğer elinizde varsa bana 1 tane sarı kanat yada kırmızı kanat dişi lazım
saygılarımla

Yavrular sağlıkla büyüsün Tuncay, sarıkanat yavrunun annesi babası nedir ? rengi güzel vermiş.

coşkun kardeş,m ilgin çok sağ ol ama elimde fazla dişi yok ama eşli istersen bir takım var dişi sarı kanat erkek kırmızı kanat düşünürsen araya bilirsin tel:05062721051 İYİ AKŞAMLARRR

sağ ol nizam abicim ilgin için yavruların annesi sarı kanat dişi rengi yavrusu gibi erkek kırmızı kanat 3 basımdır hep sarı verdiler daha hiç kırmızı vermedilerrrr işallah sağlıklı büyütelim yeter yavruları büyütmeye başladımhayırlısıyla çok ilgileniyom ama kendine iyi bakkkkkkk senin çukulata yavrunda süper çıkmış ayrıca

Tuncay abi slm Erdinç abi bu işi biliyo :) sarı ve tüysüz yavrular gayet güzel tüysüzlerde sarı olacak gibi duruyolar inş. yavrularınıda almak nasip olur

SAĞ OL KARDEŞİM TÜYSÜZ YAVRULARIN KARDEŞİ YUKARIDAKİ SARI KANAT ONLARIBİRİ BÜYÜDÜ BİRİDE ÖLDÜ BOĞAZINDA PEYNİR ÇIKTI ONDANÖLDÜÜÜ.BU SENE FENA GEÇMEDİ YAVRU ALDIM BAYA KUŞ AZALTIM AMA HALA AZALTACAĞIM ÇÜNKÜ ÇOK KUŞLA ÜRETEMİYOSUNN BAKICILARIM HEPSİNİ NERDEYSE TAZELEDİM SENEYE BOMBA GİBİ OLCAK KUŞLARA BİRDE AŞI YAPTIRDIM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜMMMMMM SEN NE YATIN ÜRETEBİLDİNMİ,EVET ERDİNÇ ABİMİZ İŞİ BİLİYOR BÖYLE GÜZEL VE İYİ İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR SENİ SEVİYORUZ ERDEİNÇ ABİCİMMMMMM.ERKANIM KENDİNE İYİ BAK

sızler boyle ıyı hos ve guzel ınsan sanız bızım gıbı lerını bulursunuz sızler ıyı ınsansınızkı bula bılıyorsunuz TEŞEKKÜR EDRİM İKİNİZEDE saygılar hadi devam bangoyaaaaaaaaa

alın kuşunuzu gelin gecerim sizi zaten arap mehmedi her akşam geçiyorum bıktım artık arap mehmedi gecmekte

SAYGILAR K.İ BAKIN

Bu sene kötü başlamıştı ama toparladım şimdi baya yavru alabiliyorum iyide yavrular geliyo erdinç abi meydanı boş buldu konuşuyo :) kaç sefer çağırdım korkudan gelemedi :) abi görüşürüz herşey gönlünce olsun emeklerinin karşılığını inş. alırsın ERDİNÇ ABİ SANA SON ÇAĞRIM YÜREĞİN VARSA GEL :):) alıcam dükkanın anahtarını :)

Erkancıgım sana söz veriyorum bu hafta senın yanındayım gelecegım. heee erkekse TUNCAY da gelsın bakalım nasıl benım arkamdan konususunuz gelsin bakalım oda hem onun gelmesi gerekir o beyaz kuyrukcu hadi bakalım yemekler benden . görüşmek üzere. he he he he he he he he

yemekler sendense her hafta bekleriz abi :) görüşmek üzere

benim konuşacak ve hava atcak halim yok bu sene daha yeni toparlıyorum ama işallah seneye hepinizin anahtarını alıcam :))) siz önden gidin ben yetişirim sizee erdinç abi erkan meydan okumuş sana gitmezsen herkese anlatırımmm bakkk :))) yemekler sendense benden de tatlılar olsun tatlı yiyelim tatlı konuşalımmm kardeşim ve abicimmmm k.i.bakın bol sağlıklı yavrular bayyyyyyyyyy

beyler sızı tanıdıgıma memnunum gercekten anahtarım her ıkınızede feda vermeyen erdınç namerttır
tatlılar sutlu nurıye ve baklava olsun tuncayım.erkan caylarda senden karadenız cayı olacak. Hakikaten tuncay gelde bır yemek yıyelım yaaaaa ıstersen ıftara gel bır gun. gercekten beklerım erkan sende beraber K.İ BAKIN

İnşallah abi neden olmasın çay değilde kahveler benden olsun 40 yıl hatırımız olur :)) tuncay abi eğer bu yavrular büyürse seneye bizde anahtar falan bırakmazsın :) hatta erdinç abi şimdiden versin :)

ben anahtarı paspasın altına koyuyorum geçen oradan alsın.ama benı gecen alsın ıkınızden bırı yanı yazıyı okuyanlar gırerse alabılırler.ozaman biterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu sene yavrulardaki göz hastalığı keyifleri bozsada, mücadeleye devam.

Ekli dosyalar

• 21082010081.webp
    21082010081.webp
    365.4 KB · Görüntüleme: 1,407
  • 21082010087.webp
    21082010087.webp
    238 KB · Görüntüleme: 1,382
  • 21082010089.webp
    21082010089.webp
    204.1 KB · Görüntüleme: 1,403
mücadeleden yılmak üzereyim nizam abi bu sene sıkıntı bitmedi hiç en son dediğin gibi göz hastalığıda vurdu maşallah senin yavrular sağlıklı görünüyolar.

nizam abicim merhaba maşallah nazar değmesin yavrular sağlıklı bende bu sene kuşlara iğne yaptırdımmm çok memnunum sağlıkları süper göz hastalığı luyor ama çözümünü bulduk babam karışım yapıyor bikerette geçiriyor memnunuz bol sağlıklı yavrular almanız dileğiyle tanıdıklara çok selam ekim ayın da niyetim var vakit olursa uğrarımm

cok güzeller insanın aklı gidiyor bangoları görünce bana bir kara veya kestane kuyruk erkek lazım satmayı düşünürseniz mesaj atarmısınız.

tuncay canım kuşların maşallahı var allah nazardan saklasın bongo sever ve bango besleyicisi olarak maşallah cok güzel yavrular üretmişsin allah tamamına erdirsin

mesut abicim ilgin için çok sağ ol sağlık ve imkanlarım olduğu sürece bango'dan(mısiri) başka güvercin beslemem onları çok seviyorum iddalı değilim ama iyisini yapmaya çalışıyorum bu sene çok güzel yavrular aldım nazar değecek diye siteye koyamıyorumm bu sene maşallah allah nazardan saklasın kuşlarım çok sağlıklı ve yavrularda aynı şekilde işallah darısı sizin başınıza kendinize iyi bakın görüşmeküzere

Geri