2010 model gecekondum =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar öncelikle yaşım 20 daha gencim ailemden tek bir kuruş almadan kendi imkanlarımla yaptırdıgım kümesimi sizinle paylaşmak isterim.. Umarım bu benim gibi genç arkadaşlara örnek olur..
Kümes osb den yapılmıştır, üstüne köpük konulduktan sonra tabiki sıvası atılmıştır..
Havalandırma bölümü geniş olmakla beraber kışın o bölüm pimapen yapılacaktır.. Her türlü ortama uygun olması için en ince detayına kadar düşündüm..

Ekli dosyalar

• 25112009466.webp
    25112009466.webp
    66.6 KB · Görüntüleme: 4,328
  • 10062010698.webp
    10062010698.webp
    647.7 KB · Görüntüleme: 4,278
Folluklar

Ekli dosyalar

• 100_1323.webp
    100_1323.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 4,234
  • 10062010700.webp
    10062010700.webp
    346.3 KB · Görüntüleme: 4,253
KÜMES TABANI

Ekli dosyalar

• 100_0849.webp
    100_0849.webp
    96.1 KB · Görüntüleme: 4,277
  • 10062010699.webp
    10062010699.webp
    442.6 KB · Görüntüleme: 4,268
BEYAZ TAKIM YAVRULARI

Ekli dosyalar

• 08062010695.webp
    08062010695.webp
    454.2 KB · Görüntüleme: 4,274
iyi..

gökay' Alıntı:
Kümeskondun güzel olmuş Cem, mardini beslemeyi düşünüyorsun .

yok abi genelde kostüm kuşları var 2 çift.. 1çift miski 1çiftte beyaz var.. onları çogaltıp resimleri koyarım.. yavruların resmını cekıcem.. ana baba cekmedım daha yeni yeni nazar degmesın..

Cem Kardeşim kümesin ve kuşların maşallah güzelmiş ... Bol Yavrulu sezonlar dilerim..

Belliki meraklısı olduğun güvercinler için elinden gelenin en iyisini onlara vermeye çalışmışsın..Kesinlikle çok güzel de olmuş ..Güle güle besle güvercinlerini ama böyle bir kümese kelebek daha çok yakışır dyorum bir kelebekçi olarak:)

kemal' Alıntı:
Belliki meraklısı olduğun güvercinler için elinden gelenin en iyisini onlara vermeye çalışmışsın..Kesinlikle çok güzel de olmuş ..Güle güle besle güvercinlerini ama böyle bir kümese kelebek daha çok yakışır dyorum bir kelebekçi olarak:)

bir çift kelebek istiyorum aslında ama her yerden de alınmaz ki kuş =) damarı iyi bir kuş bulursam almak isterim ama para veremem zaten cok içeri girim =) bir tanıdık falan olsa güzel bir çifte asla hayır demem =)

Peki mesajı aldık yakın bi zamanda bi ayarlama yaparız sözümüz olsun..

Güzel olmuş. bizim böyle uygun mekanımız olsada bizde kuşlarımız ıcın en ıyısını yapabılsek.

tam ölçü bilmiyorum ama boyu 180 ile 185 arası , eni 170 ile 175 arası olması lazım

Gayet guzel bır degısım olmuş.

Ben ızgara kullanmak ıstemeyen guvercınseverlere sadece onunla ilgili fotoya bır kez daha bakmalarını rıca edıyorum. Saglık herseyden onemlidir. Izgarasız bır kumes bence olmamalı.

Ellerine sağlık kardeşim güzel olmuş.. Yavrularına ayrıca maşallah.. Güvercin özlemiyle yanıp tutuşan biri için o yavruları tekrar tekrar öyle görmek.. Vallaha çekip gelicem Türkiye'ye.. :banane:

maşallah kümeste kuşlarında cok güzeller,
bol yavru almanı dilerim kümesinde.

hiç doldurmak için ugrasmadım acıkcası.. o yuzden pek bir fikrim yok. su anda 5 takım kusum var.. gayet rahatlar.. ama istesem 30takım yapabilirim sorun yaratmaz. içi geniş

Yasin-34' Alıntı:
Sizin Kümesin Boyu Kaç

bunu bir kez daha sormustun önce ki iletileri okursan bulursun

Tm da Kardeşim Boyunu Söyledin Eni söyledin Ama Yan kısımlarını söylemedin

Yasin-34' Alıntı:

genişliği de 1.80cm gayet kullanıslı durumda.. istesem cok fazla kus sokabılırım ama hem ırk bozulmasını onlemek hem de kusların rahatı için az tutuyorum.. zamanla cogaltıcam tabi ki ama kendı yavrularım olacak

delicem46' Alıntı:
Yasin-34' Alıntı:

genişliği de 1.80cm gayet kullanıslı durumda.. istesem cok fazla kus sokabılırım ama hem ırk bozulmasını onlemek hem de kusların rahatı için az tutuyorum.. zamanla cogaltıcam tabi ki ama kendı yavrularım olacak
Kaç Çift Kuşun Var

Yasin-34' Alıntı:
delicem46' Alıntı:
Yasin-34' Alıntı:

Kaç Çift Kuşun Var

5çift kuş var su anda..

delicem46' Alıntı:
Yasin-34' Alıntı:
delicem46' Alıntı:
Yasin-34' Alıntı:

Kaç Çift Kuşun Var

5çift kuş var su anda..
Ne Renklerin Var Kardeşim

Geri