2010 Taklacı Oyun Kuşu Yarışması Dereceye Girenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Sonunda yarışmamız sonuca kavuştu.
Tüm katılanlara teşekkür ediyoruz.
Dereceye girenleri kutluyoruz.

[warning]Kuşun Sahibi: İlker
Kullanıcı Adı: gfbilker58
Profil Adresi: gfbilker58-u4195/[/warning]

Ekli dosyalar

• birinci.webp
    birinci.webp
    131.1 KB · Görüntüleme: 4,099
  • birinci2.webp
    birinci2.webp
    132.2 KB · Görüntüleme: 4,122
Re: 2010 Taklacı Performans Oyun Kuşu Yarışması Sonuçları

[warning]Kuşun Sahibi: Şerafettin KARAÖZ
Kullanıcı Adı: şeref
Profil Adresi: seref-u6881/[/warning]

Ekli dosyalar

• ikinci 2.webp
    ikinci 2.webp
    112 KB · Görüntüleme: 4,017
Re: 2010 Taklacı Performans Oyun Kuşu Yarışması Sonuçları

[warning]Kuşun Sahibi: Cüneyt EROL
Kullanıcı Adı: amasyalıcuneyt
Profil Adresi: amasyalicuneyt-u15351/[/warning]

Resimleri hazırlayan süsleyen Serhat BONCUK Kardeşimize burdan ayrıca çok teşekkür ediyoruz.

Yarışmada dereceye girenler ADMİN kullanıcısına açık adreslerini, isim soyisim,tel nolarını özel mesaj ıle gonderilirse bir süre sonra ödülleri kendilerine gönderilecektir.

Ekli dosyalar

• cüncü.webp
    cüncü.webp
    102.9 KB · Görüntüleme: 4,009
Yarışmaya Katılan ve Oylamada Bulunan Tüm Arkadaşlarıma Tşkr Eder... Böyle Güzel Etkinliklerin Devamını Dilerim

Saygılar
AMASYALICÜNEYT

YARIŞMA DA DERECEYE GİREN KUŞLARI VE YETİŞTİRENLERİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYOR TEBRİK EDİYORUM
SAYGILAR

Arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah daha iyilerinide yetiştirirler... Fakat özellikle 1. olarak seçilen kuşu oylayan arkadaşların bu oyları,o kuşun hangi özelliğine verdiklerini merak ediyorum ? Saygılar.

Bir etkinlikti ; renk kattı ,.......
Çok büyük anlamlar yüklememek gerekir .. Hepimizin bildiği gibi oyunkuşu havada belli olur ..!

Burada kendi aramızda sosyalleştik , kısmende bir rekabet havası hissedenlerde olmuştur belki aramızda ..

Bu sonuç bir ölçü değil asla ,iyi kuşun adını falan koymuş değiliz ..!

Kendi kuşlarımız arasından , beğendiğimiz - hoşumuza giden ,bazı kuşlarımızın resmini birbirimizle paylaştık..
Bu kuşları da aramızda beğenenler fikir yürütenler, beğenilerini ortaya koyanlar oylarını kullandı ..

Netcede birkaç kuş diğerleri arasında birkaç oy fazla alarak öne çıktı .. Gayet inasi olarak bu durum bazı arkadaşları onore etti veya gururunu okşadı ..
Kendi aramızda bir güzellik bir hoşluk oldu kanaatindeyim .. !! ::)
Yarışma ya katılım gösteren, arkadaşlarına koyduğu bir iki resimle kuşlarını gösteren , cömertlik ve cesaretini ortaya koyan tüm dostlar sağolsun .. Kendi adıma pylama da sekiz on kuş u resimlerinden çok beğendim çok ilgimi merakımı uynadıran resimler vardı .. İmkan olsaydı bu kuşların tamamına da oy atmak isterdim ::))

Bu arda bilmenizi isterim ki dereceye giren ( ikinci olan) bana ait güvercinede beğenisini belirtmek amacı ile oy veren fikir belirten arakadaşlarada ayrıca teşekkür ederim ..Bu Kuş inanın çok aman aman bir kuş değil ! ::)) Hattı zatında kuş'ta bir bahane ...
Kendi adıma dereceye girmek için de yarışmaya katılmadım ,niyetim katılımı artırmak renk katmak teşvik etmekti .... Sizlerin tevveccühüne nail olmak ta kısmetmiş .. ::))

,Asıl olan sizlerle arkadaşlık güzel duyguları paylaşmak .. selamlarŞEREF

S A Amaç sadece bir paylaşımdı bütün kuş sahiplerini dereceye girenleri tek tek tebrik ediyorum dostluklar kurmak degişik kuşlar görmek amaç sadece bu olmuştur birinci gelen kuş da gerçekten şirin bir kuş iyide poz vermiş güzel bir paylaşım oldu bu amacı güdüp buraya taşıyıp emek sarfeden emegi geçen her kese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum
HER ŞEY PAYLAŞTIKCA GÜZEL BÜTÜN GÜZELLİKLER KUŞCULAR ORG AİLESİNİN OLSUN
SAYGILAR

birinci olan bebemiz inşallah büyüdüğünde almış olduğu puanları hakedecek

Birinci'nin kendisi, annesi, babası ve kardeşleri.....

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    210.2 KB · Görüntüleme: 1,978
Dereceye giren yarışmacılar,
Ad Soyad:
Açık Adres:
Telefon:
bilgilerini bana özel mesaj yoluyla iletsinler lütfen. Hediyeler yollanacaktır.

bu kuşlar ankara birincimi yoksa başka yerin kuşlarımı

Tum sıtemızın yaptıgı yarısmalarda turkıye genelı kostum oyun kusu yarısması bırıncısı

Kuşçular.org a çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• P4300002.webp
    P4300002.webp
    59.4 KB · Görüntüleme: 1,804
  • birinci.webp
    birinci.webp
    131.1 KB · Görüntüleme: 1,855
slm kuşcu üstatlarım 2010 cebeci kupassını alan kuşun resmi yayınlanmadı acep neden dir bildigim kadarıyla izmit bölgesi almış kuşu uçuran gercek sahibi deyildir gerçek sahibi ugur diye arkadaştır şim kendisinin tahini geri ankaraya çıkmıştır kendisi itfayecidir kuşları ğömmüştür ama kuşların özü bendedir bilğiniz olsun

bu eşsiz bilgiyi bizimle paylaştığın için hem kendim hem de site üyeleri adına sana çok teşekkür ediyorum sayın hasan CANBAZ arkadaşım, gerçi soyisim yazdıklarınızı biraz düşündürüyor ama yine de tebrikler esen kalın...

siteye geç üye olmuşum ve birinciliği kaçırmışım, ben de miski dişimi fahri birinci seçiyorum arkadaşlar :)
bende ödül isterim

Ekli dosyalar

• 111.webp
    111.webp
    175.5 KB · Görüntüleme: 1,036
alidemirsmm' Alıntı:
bu eşsiz bilgiyi bizimle paylaştığın için hem kendim hem de site üyeleri adına sana çok teşekkür ediyorum sayın hasan CANBAZ arkadaşım, gerçi soyisim yazdıklarınızı biraz düşündürüyor ama yine de tebrikler esen kalın...

sıkıntıdan eski iletilerimi okumaya dalmışım, iyi ki girmişim amma güldüm ya ,adamın yazdığına bak :) tam canbaz :)))

Geri