Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maşallah tuncay kardeş bereketli olsun . bayağı bi yavru almışsın . bu sene gerçekten bereketli bir sene . bende şimdiye kadar sadece bangolar dan 30 tane yavru indirdim yeme . ama kaliteli yavru sadece 5 tane . bakıyorum sendede kayda değer bir yavru benim gibi yok . sadece nudi kanat kuyruğunu beğendim yavrulardan . o kuşun kıymetini bil . hastalıksız bol yavrulu bir sezon diliyorum . sağlıcakla . ha bu arada face de senmiydin tuncay erdem bana arkadaşlık gönderen .
ismail ilgin için çok sağ ol evet face den ben gönderdim arkadaşlık iyi kuşlarım var dediğin gibi ama yavru sorun vardı baıcı olarak onları bu sene oturdurdum seneye işallah daha iyisi yaparız çok sağ ol istanbula gelirsem ararım çok sağ ol görüşmek üzere
ilgin için çok sağ ol mesut abicimm çok para verirsen sendede en iyiisi olur ben bango ve baska kuşunu seviyorum elimden geldiğincede iyileştirmeye çalışıyorum ama para vererek değil benim çok iddiam yok rabbim benden başka herkese en iyisini versin kaza bela olmazsa beni yaşadığın sürece bango ve baskadan başka kuş beslemiş olarak göremezsin..ben bunları çok seviyorum ailemden işim den sonra bunlar geliyorrrrr başka hobim yokkkkk....