2011 Döneklerimden Yeni Fotolar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0zqur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

0zqur

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Özgür ERİŞ
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknisyeni ..
İlgi Alanı
Köpekler
Döneklerimin uzun zamandır fotoğraflarını çekip tekrar siz yaşıtlarım ve büyüklerimle paylaşmak istiyordum ve bugüne kısmetmiş. İyi veya kötü yorumlarınızı belirtin ki bende neyi yanlış neyi doğru yaptığımı bileyim. Buyrun bunlar da fotoğraflar..

Öndeki 3'lü 2011 yavrularından..

Tip yavrularım. İlk defa yavru çıkarttım ama ikiside farklı çıktı :)

Kümesimin iç görüntüsü..

Dış görüntü ..

Maşallah güzel yavru almışsınız , Allah emeklerinizi zâi etmesin.

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah güzel yavru almışsınız , Allah emeklerinizi zâi etmesin.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet kesmeleri falan güzel çıktı yavruların , şimdi antreman yaptırıyorum her gün , inşallah yavaş yavaş sarmaya başlıyacaklar. Şimdi yavaş yavaş kelebek tarzı dönüyolar ileride daha iyisi olur umuyorum.

Gördüğüm kadarıyla, Kuşlar uçurulup denenmeye değer.iyileri ayırıp yola devam derim.Allah emeğini boşa çıkarmasın..

maşallah allah gönlünüze göre versin kuşlarınız cok sağlıklı görünüyorlar.

maslalah kardesım tuyu kadar bol olsun saglıklı olsun yavrularınız ve kuslarınız..yenı basladım bende donek beslıyorum ılerıde tek ırk ınsallah kath ettıgım yol bunun ıcın

Herkezin iyi dilekleri için teşekkür ederim.Sağolun.. Kuşlardan bazılarını çıkarıp sattımyaklaşık 7 adet kuşum gitti. şu an hem kostüm hem de dönüşü güzel olan kuşlar kaldı 2 hafta içinde de 3 adet erkek alıp kuşların eşlerini ayarlamaya çalışcam. Daha sonra da yavru alarak yoluma bakarım..
Saygılar..

bende su kumesımı toparlşayamadım gıttı:(:( gercekten sabır ısı mesaket ısı ben kumesımı toplayana kadar seslerım kırmızı kuyruklarım yumurtalı yatıyorlar:) sırada mavı cakal karabas kara kuyruk ve kırmızı baska eslerınıde aldımmı tamamdır:) ucurmak ve ureme evrelerıne sahıt olmak mukemmel bu hayvanların

Dediğiniz gibi sabır işi , sabretmeyi bilmiyorsanız biraz zor oluyor . Birde heves olması lazım daima, bak ben daha önceden kuşların yumurtladığı yavruların çıktığı tarihleri falan hep kaydederdim ama artık yapamıyorum eskisi kadar ilgilenemiyorum iş dolayısıyla. Ama eşlerini ayarladıktan sonra yavruları almaya başladığınızda ve verdiğiniz emeklerin karşılığını havada yeni çıkan yavrularınızı dönerken gördüğünüzde fazlasıyla aldığını düşünüyorsunuz. Ama bana dönek gibi zevk veren kuş yok gerçekten , mükemmel hayvanlar..
Saygılar.

İZMİRDEN SELAMLAR SEVGİLER KARDEŞİM. MAŞALLAH DİYELİM ÖNCE NAZARIMIZ DEĞMESİN. KUŞLARININ EŞGALLERİ ÇOK GÜZEL. YAVRULAR DA SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOR. EĞİTİMLERİNİ SAKIN AKSATMA Kİ İÇLERİNDEN EN GÜZEL DÖNÜŞ YAPANLARI EN KISA ZAMANDA TESPİT EDEBİLESİN. ONLARI HEM UÇURURSUN HEM DE DAMIZLIK YAPARSIN. O DAMARDAN YÜRÜRSÜN. ALLAH ZİYADE ETSİN. KAZASIZ BELASIZ UÇURMALAR, BOL VE KALİTELİ YAVRULAR DİLERİM...

Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim Murat abi. İşlerim dolayısıyla bi süre kuşlarla ilgilenemedim ve kuşlar tüğ değişimine girmişlerdi. Tekrar yavaş yavaş uçurmaya başladım , yavru olanların eğitimleri son hızıyla devam ediyo :) Dönüşler her uçuşta biraz daha kapanıyo maşallah diyelim. En sonunda istediğim dönüşü elde edebileceğimi düşünüyorum. Kuşlardan kostüm ve dönüşleri iyi olan 5 6 çift kuş ayırıp diğerlerini çıkartcam elimden. daha sonra her yeni yavrudan istediğimi daha kolay alabilirim..
Saygılar..

Geri