2011 İlk Yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ANTALYADAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ANTALYADAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
EMRE TANIŞ
Meslek
AVUKAT
İlgi Alanı
Köpekler
Biraz zayiat verdik ama bu iki kardeşte sorun yok şimdilik.Yeni çıkacakları da daha sonra ekleyeceğim.

Ekli dosyalar

• y5.webp
    y5.webp
    288.7 KB · Görüntüleme: 1,394
  • y4.webp
    y4.webp
    328.8 KB · Görüntüleme: 1,500
Maşallahları var bereketli bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum.

maşallah kuşlarınız cok guzel allah nazardan korusun ,külün aynısı bende de vardı müthiş oynak oluyor bu tip kuşlar ,inşalllah bu da o kuşalrdandır .

mart ayında ilk yavruları almışsınız maşallah, bu hızla devam ederse bayağı verimli bir sezon geçireceksiniz gibi. Bu ikisi kardeş mi yoksa tek tek mi? Özellikle düz mavi olan bir harika görünüyor.

Maşallah Emre abi cok güzel duruyorlar..Devamı bol bol gelir inş.
saygılarımla

Maşallah.Allah hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin.Bol bol yavru alırız inşallah.

OOOhhoooo emre maşallah ben bunlardan anlamam ama maşallah bol yavrulu günler:::))

Teşekkür ederim arkadaşlar , dediğiniz gibi maşallah yavru sezonunu beklediğimden erken açtım.2 tane hünkari ve tek adana yavrum daha var resmini koymadığım , 18 tane de yumurta var çıkmayı bekleyen.Resimdekiler kardeş , anne küçük kanazon yavrunun aynısı , baba da mavi kafa kuyruk.Annenin oyunu gayet güzel ama fazla uçuramadım hemen yumurta ve yavruya girdi , şimdi de bir haftalık yumurta var altında.Diğer düz mavi yavru , kostüm ve yapı olarak çok güzel duruyor evet (maşallah diyelim) , gagası da temiz , rengi de parlak.Umarım hava performansı da güzel olur.
Yasircim sana bir çift yavru göndericem zaten ama hangisi olur belli etmez.Muratçım senin kara çiller de yumurtada , darısı kırmızıların başına artık.

Devamı

Ekli dosyalar

• y1.webp
    y1.webp
    322.9 KB · Görüntüleme: 1,368
  • y2.webp
    y2.webp
    319.6 KB · Görüntüleme: 1,360
  • y3.webp
    y3.webp
    227.5 KB · Görüntüleme: 1,358
41 kere Maşallah Allah zeval vermesin sağlıklı kümesler Emre Bey.

Geri