2011 Yavrularim Avusturya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 45kuscu45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

45kuscu45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eyüp Candir
Meslek
isci
İlgi Alanı
Kuşlar
capar01.jpg

karabas01.jpg

karabas02.jpg

karabas03.jpg

karabas04.jpg

mavisihah.jpg

mavi01.jpg

mavi02.jpg

mavi03.jpg

mavi04.jpg

mavi05.jpg

mavi06.jpg

mavi07.jpg

Masallah, yavrular cok saglikli görünüyor, güle güle besleyin. Raflarin altina Izgara koyarsaniz kuslar icin daha saglikli ve sizin icinde temizlemesi kolay olur. Almanyadan Selamlar

S.a. Kuslariniz gule gule besleyin avusturyanin neresinde kaliyorsunuz ?

Mavibaşlar çok güzel görünüyor, maşallah nazar değmesin.Kuşları Türkiyedenmi getirdin ?

Keratalar gerçekten güzeller Maşallah diyelim.

Kenan.P' Alıntı:
Masallah, yavrular cok saglikli görünüyor, güle güle besleyin. Raflarin altina Izgara koyarsaniz kuslar icin daha saglikli ve sizin icinde temizlemesi kolay olur. Almanyadan Selamlar

Ben bulamiyom nerden tedarik edcem bilmiyom siparis verebilecegim yer varmi

tolgahan' Alıntı:

Tirol Kufstein da oturuyorum

gökay' Alıntı:
Mavibaşlar çok güzel görünüyor, maşallah nazar değmesin.Kuşları Türkiyedenmi getirdin ?

Türkiyeden getirdim kirkagac manisa

Ben Kuslarim icin bütün gerekli yem ve malzemeleri Almamyadaki büyük bir Firmadan ismarliyorum, Avusturya ve diger Avrupa Birligi üyesi olan Devletlere posta ile gönderiyorlar. Linki size özelden gönderiyorum reklam olmasin diye. Selamlar Kenan

Selamlar kenan abi kuşların çok güzel maşallah.Allah nazardan saklasın.kuşlarını uçuruyor musun oyun var mı.orada senden başka saya besleyen var mı.araya kan sokmak istediğinde,dişi veye erkek lazım olduğunda veya kuşlar çoğaldığında ne yapıyorsun.kısacası yurtdışında kuş beslemek nasıl birşey.hep merak etmişimdir..(sorular tolgahan abi için de geçerlidir)

fiqoshan' Alıntı:
Selamlar kenan abi kuşların çok güzel maşallah.Allah nazardan saklasın.kuşlarını uçuruyor musun oyun var mı.orada senden başka saya besleyen var mı.araya kan sokmak istediğinde,dişi veye erkek lazım olduğunda veya kuşlar çoğaldığında ne yapıyorsun.kısacası yurtdışında kuş beslemek nasıl birşey.hep merak etmişimdir..(sorular tolgahan abi için de geçerlidir)
Ayrupada güvercin beslemek cok güzel imkanlar iyi benim burda atmaca cok,yillik ortalama 20 tane atmaca aliyor,buralarda bakanlar yok,takla bakanlarvar ben ayni kani 12 yildir koruyorum karisinca bozulur,fazla olunca kesiyorum atmacada baya temizliyor ben zevkim icin bakiyorum, para ve menfaat beklemek icin kus bakmiyorum eyer okuyanlar icinde bu güvercinlere bakmak isteyenlere bir cift hediye bile veririm kendisi gelip almak sarti ile avusturyada canli hayvan gönderemiyorsun almanya gibi benim bildigim bu kuslardan buralarda yok<Adim EYÜP CANDIR

Saya besliyenler cok az cunku yurtdisina gelenlerin cogu dogulu oldugu icin taklacidan baska bir kus bilmiyorlar... daha henuz bir kan girme ihtiyaci duymuyorum ama gerektiginde uzakta olsa guvenip tanidigim abilerim var onlar sag olsun... Su anda bana en yakin saya besliyen eyüp Abi var 156 km...

MASALLAH ÇOK GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ SAYGILAR

guzel kuslar allah nazarlardan korusun..

TÜRKİYE :slm: Antalyadan selamlar kardeş allaha emanet olun çok saglıklı kuşların var allah nazardan saklasın paylaşım için teşekkürler damar kafa kuyruk ların var :slm:

Öncelikle merhaba kuşlarınızın maşallahı var güle güle besleyin bende manisa akhisarlıyım :)

41 KERE MAŞALLAH KAZASIZ UÇURMALAR

Canım kardeşim yavrularını çok beğendim tüyü kadar hayrını görürsün inşallah sana saya besleyen bir abin olarak acizane bir görüşümü iletmek istedim kümes ortamını bilmediğim için araya bir bölme koysanda maviler ile karaları karıştırmasan iyi olur bir karıştırır isen senelerce uğraşsan temizleyemezsin kaç metre kare ızgara ve yuvalık tas ister isen trole giden bir tırcı ile gönderebilirim ödemeyide ona yaparsın ızgaranın m2 10-15 tl plastik yuvalıklarda 1-2 tl arası iyi yıllar iyı akşamlar.

45kuscu45' Alıntı:
Kenan.P' Alıntı:

Ben bulamiyom nerden tedarik edcem bilmiyom siparis verebilecegim yer varmi

tolgahan' Alıntı:

Tirol Kufstein da oturuyorum

gökay' Alıntı:

Türkiyeden getirdim kirkagac manisa
Bende Soma dan Levent
Kuşlar Karakurt kuşlarına benziyor

Geri