45kuscu45
Üye
- Ad Soyad
- Eyüp Candir
- Meslek
- isci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenan.P' Alıntı:Masallah, yavrular cok saglikli görünüyor, güle güle besleyin. Raflarin altina Izgara koyarsaniz kuslar icin daha saglikli ve sizin icinde temizlemesi kolay olur. Almanyadan Selamlar
tolgahan' Alıntı:S.a. Kuslariniz gule gule besleyin avusturyanin neresinde kaliyorsunuz ?
gökay' Alıntı:Mavibaşlar çok güzel görünüyor, maşallah nazar değmesin.Kuşları Türkiyedenmi getirdin ?
Ayrupada güvercin beslemek cok güzel imkanlar iyi benim burda atmaca cok,yillik ortalama 20 tane atmaca aliyor,buralarda bakanlar yok,takla bakanlarvar ben ayni kani 12 yildir koruyorum karisinca bozulur,fazla olunca kesiyorum atmacada baya temizliyor ben zevkim icin bakiyorum, para ve menfaat beklemek icin kus bakmiyorum eyer okuyanlar icinde bu güvercinlere bakmak isteyenlere bir cift hediye bile veririm kendisi gelip almak sarti ile avusturyada canli hayvan gönderemiyorsun almanya gibi benim bildigim bu kuslardan buralarda yok<Adim EYÜP CANDIRfiqoshan' Alıntı:Selamlar kenan abi kuşların çok güzel maşallah.Allah nazardan saklasın.kuşlarını uçuruyor musun oyun var mı.orada senden başka saya besleyen var mı.araya kan sokmak istediğinde,dişi veye erkek lazım olduğunda veya kuşlar çoğaldığında ne yapıyorsun.kısacası yurtdışında kuş beslemek nasıl birşey.hep merak etmişimdir..(sorular tolgahan abi için de geçerlidir)
kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH ÇOK GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ SAYGILAR
Bende Soma dan Levent45kuscu45' Alıntı:Kenan.P' Alıntı:Masallah, yavrular cok saglikli görünüyor, güle güle besleyin. Raflarin altina Izgara koyarsaniz kuslar icin daha saglikli ve sizin icinde temizlemesi kolay olur. Almanyadan Selamlar
Ben bulamiyom nerden tedarik edcem bilmiyom siparis verebilecegim yer varmi
tolgahan' Alıntı:S.a. Kuslariniz gule gule besleyin avusturyanin neresinde kaliyorsunuz ?
Tirol Kufstein da oturuyorum
gökay' Alıntı:Mavibaşlar çok güzel görünüyor, maşallah nazar değmesin.Kuşları Türkiyedenmi getirdin ?
Türkiyeden getirdim kirkagac manisa