dushekimi
Üye
- Ad Soyad
- mehmet fenerci
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ishak Şengül' Alıntı:Hepside birbirinden güzeller Maşallah.Uçuşlarınında marifetli olduğunu tahmin ediyorum..
Bu kış bütün yetiştiricilerin yüzleri güldü.Havalar pek sert geçmedi.
erkandogan' Alıntı:Maşaallah hepsi birbirinden güzel.
Yavruları uçurmaya başladınmı dönüşleri ve kafaları sağlammı biraz bilgi verirmisin.
saygılar.
erkandogan' Alıntı:Maşaallah hepsi birbirinden güzel.
Yavruları uçurmaya başladınmı dönüşleri ve kafaları sağlammı biraz bilgi verirmisin.
saygılar.
muygun' Alıntı:maşallah mehmet bey yavrular çivi gibi.dikkat et çok yükselip havada kalmasınlar yine yavaş yavaş yükselt.
Murat Eralp' Alıntı:Maşallah mehmet kuşların hakkını vermişssin.Allah nazardan saklasın.
hafif hafif kovalasan iyi olur kuşları çekeceğin zaman at havaya bikaç tur atsınlar yükselmelerine izin verme çek insinler.eşlettikten sonrs uçmazlar uçsa bile oyunları oturmaz.dushekimi' Alıntı:muygun' Alıntı:maşallah mehmet bey yavrular çivi gibi.dikkat et çok yükselip havada kalmasınlar yine yavaş yavaş yükselt.
sağolasın mehmet hocam, walla bir musibet bin nasihatten iyimiş, geçen sezon onlarca yavruyu havada kaybettikten sonra bu sezon yavruları hiç sıkıştırmıyorum, kendi kendine çatıya çıkıyor iniyor, eşe gelene kadar da sıkıştırmayacam, saygılar.
ana hangisi o da 12 kuyruk değil mi?güzel bi çilli olacak sanırım kara tay gibi maşallahdushekimi' Alıntı:biliyorum mehmet hocam, aynen öyle yapıyorum tabi bu arada yine bir tane zaiyat vredik, az az derken yükseldi indiremedim. birşey dikkatini çektimi beyaz gagalılar 12 telli arabın yavrualrı