Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
2012 Dolapçı Güvercinleri Kostüm Yarışması !!
Yarışmaya Katılım Kuralları;
Oylamada ilk üçe giren yarışmacılara ödül verilecektir.
Ödüller Şu şekildedir;
Not: Dolapçılarda performans değil kostüm ön planda tutulacaktır. Yarışma kostüm yarışmasıdır. Çekeceğiniz resimlerin yeri,kalitesi,boyutu vs.. gibi özellikler kuşunuzun dereceye girmesinde önemli rol oynayacaktır.
Resimlerinizi bu konu altına standart 3 adet ekleyin. 3'ten fazla veya eksik resim eklemeyiniz.
Yarışmaya Katılacak herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz !!
Önemli Not: Yarışmadaki katılım 20 kişinin altında olması halinde yarışma iptal edilecektir.
Yarışmaya Katılım Kuralları;
- [bull][/bull] Yarışmaya kuşunuzun üç farklı yönden çekilmiş fotoğrafıyla katılabilirsiniz.
[bull][/bull] Yarışmaya katılacak kişiler 3 adet resmi bu sayfaya ekleyeceklerdir.
[bull][/bull] Yarışma anket usulü olup, her üye bir oy kullanabilecektir. Oylama başlangıcından itibaren yeni üye kayıtları durdurulacak olup olası bir hileye izin verilmeyecektir !!
[bull][/bull] Yarışmaya katılım 10 Temmuz 2012 tarihinde sona erecektir.
[bull][/bull] Anket 15 Temmuz ile 15 Ağustos Tarihleri Arasında Olacaktır.
[bull][/bull] Yarışma hakkındaki sorunlarınızı yarışmadan sorumlu Hüseyin BAŞOĞLAN'a bildirebilirsiniz.
Oylamada ilk üçe giren yarışmacılara ödül verilecektir.
Ödüller Şu şekildedir;
- 1. Olan yarışmacıya 150 TL para ödülü ve 1 yıllık VIP üyelik
2. Olan yarışmacıya 100 TL para ödülü ve 6 aylık VIP üyelik
3. Olan yarışmacıya 50 TL para ödülü ve 3 aylık VIP üyelik
Not: Dolapçılarda performans değil kostüm ön planda tutulacaktır. Yarışma kostüm yarışmasıdır. Çekeceğiniz resimlerin yeri,kalitesi,boyutu vs.. gibi özellikler kuşunuzun dereceye girmesinde önemli rol oynayacaktır.
Resimlerinizi bu konu altına standart 3 adet ekleyin. 3'ten fazla veya eksik resim eklemeyiniz.
Yarışmaya Katılacak herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz !!
Önemli Not: Yarışmadaki katılım 20 kişinin altında olması halinde yarışma iptal edilecektir.