2012 DÖNEK GÜVERCİNLERİ KOSTÜM YARIŞMASI SONUCU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

DÖNEKCI35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
UĞUR GENÇ
Meslek
ŞUBE SORUMLUSU
İlgi Alanı
Köpekler
Yarışmaya Katılan Tüm arkadaşlara Teşekkür ediyor ve Dereceye giren Yetiştiricileri Tebrik Ediyorum.

1. Olan Güvercin

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    13.3 KB · Görüntüleme: 2,161
2.Olan Güvercin

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 2,268
3.Olan Güvercin

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    37 KB · Görüntüleme: 2,294
Başarılarınız daim olsun.
Daha iyileri ile yarışmak üzere... :slm:

tebrıkler basarılarınız daaım olsun bızım buralarda donek dedıgınız kuslardan yok denecek kadar azdır yada yoktur varsa bıle sahıbı ne oldugunu bılmıyordur bu tur kusların ozellikleri nelerdır ne yaparlar buralarda oyun kusu sızlerın tabırıyle mardın yada kostum beslerler tşk

suatçavuş' Alıntı:
tebrıkler basarılarınız daaım olsun bızım buralarda donek dedıgınız kuslardan yok denecek kadar azdır yada yoktur varsa bıle sahıbı ne oldugunu bılmıyordur bu tur kusların ozellikleri nelerdır ne yaparlar buralarda oyun kusu sızlerın tabırıyle mardın yada kostum beslerler tşk

Bu kuşların özellikleri performanslarıdır abi.
Performans olarak kapalı dönüş sergilerler.
Burgu burgu değil karıştırmayalım ikisini. Kapalı dönüş kuşudur dönek ırkı.
Fakat hayvanlar kırıla kırıla burgu olarak performans sergiliyen dönek diye yemlenen kuşlarda mevcut camiada.

tebrikler 1 inci gelen kus gercekten cok güzelmis rengi sekli sanki eski donekleri andiriyor 41 kere masallah selamlar...

AVSALI ATAKAN' Alıntı:
tebrikler 1 inci gelen kus gercekten cok güzelmis rengi sekli sanki eski donekleri andiriyor 41 kere masallah selamlar...

Selamlar

Öncelikle derece alan kuşları ve yetiştiricilerini tebrik ederim atakan bey çok doğru bildiniz hakan hocamızın kuşu eski döneklerden bildiğim kadarı ile.

umut coşkun' Alıntı:
AVSALI ATAKAN' Alıntı:

Selamlar

Öncelikle derece alan kuşları ve yetiştiricilerini tebrik ederim atakan bey çok doğru bildiniz hakan hocamızın kuşu eski döneklerden bildiğim kadarı ile.

Hakan hoca ile münasebetiniz varsa kuş hakkında detay bilgi edinmek isterim şahsen .

SNRAVCI' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
AVSALI ATAKAN' Alıntı:

Selamlar

Hakan hoca ile münasebetiniz varsa kuş hakkında detay bilgi edinmek isterim şahsen .

Bildiğim kadarıyla 3 ayrı damardan yaklaşık 15 yıldır besliyor ayrıca kuşların 40-45 yıllık seceresi olduğunu duydum

Eyvallah.
Hakan beye ulaşıp, sitede Birinci olduğu ve güvercin hakkında bilgi edinmek isteniliyor diye söyleme imkanın varmı abi?

Geri