2012 KELEBEK GÜVERCİN YARIŞMASI BİRİNCİSİ !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Bu yıl düzenlediğimiz kelebek kostüm yarışmasına 9 yetiştirici katıldı. 15 gün süren oylamada geçerli 97 oy kullanıldı. Oylamada dereceye giren güvercin ve yetiştiricisinin bilgileri aşağıdaki gibidir.
Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

[warning]Kuşun Sahibi: Gürcay ÇAKAN
Kullanıcı Adı: [gurcay10]
Profil Adresi: gurcay10-u14808/[/warning]​

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    62.8 KB · Görüntüleme: 2,165
Maşallah, Tebrik ediyorum.
Saf Kan kuşlarınızla, Kelebek camiasına katkılarınızdan dolayıda kutlarım.
Allah hayırlı sezonlar ve bol yavrular nasip etsin. :tamam:

Gürcay beyi tebrik ediyorum daha iyilerini sergilemesi dileğimle.

Gürcay abi tebrik ederim abi başarıların devamını bekliyoruz biraz okul karnesi gibi oldu abi ama idare et :heyo:

MASALLAH TEBRİKLER BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Gürcay tebrik ederim seni akbaştepeli ye oyumu kullandım oda birinci oldu hayırlı olsun,geçen senede birinci olan aynı kuştu sanırım artık yeni kuşlar bekliyoruz :)

Gürcay abi tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim

Maşallah,tüm kelebekler güzeldi,İnşallah bu kuşların daha güzelleri daha iyi performansı olanları yetiştirilmeye devam edilir.Saygılar.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.her zaman en iyiyi bulmak için uğraştım ve hala uğraşıyorum.tüm güvercin sever doslarıma selamlar.

kemal' Alıntı:
Gürcay tebrik ederim seni akbaştepeli ye oyumu kullandım oda birinci oldu hayırlı olsun,geçen senede birinci olan aynı kuştu sanırım artık yeni kuşlar bekliyoruz :)
geçen yıl sarı akbaş koymuştum.ama üçüncü olduk.nasip seneye kaplan koyarız.

Öncelikler maşallah diyelim nazar değmesin, sitede yarışmaya giren kuşların başlarına kesin bişeyler geliyor.
Tebrik ederim Gürcay bey.

gökay' Alıntı:
Öncelikler maşallah diyelim nazar değmesin, sitede yarışmaya giren kuşların başlarına kesin bişeyler geliyor.
Tebrik ederim Gürcay bey.
sağolasın.yarışmaya koyduğum kuşu gözümden sakınıyorum inşallah kötü birşey olmaz.devamı var fakat o bambaşka

MAŞALLAH. SEVİMLİ . GÖNLÜNCE OLSUN !

Geri