2012 Oyun ve Kostüm Kuşları Yarışma Sonucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
2012 yılı Taklacı kostüm kuşu yarışma oylaması sona ermiştir.
Yarışmamıza katılan yetiştiricilerimize çok teşekkür ediyoruz.
Adil bir yarışma oldu diye düşünüyorum.Yarışmamızda iki tane ikinci kuş oldu.

Dereceye giren birinci yetiştiricimize Reklamsız forum keyfi için VIP üyelik verilmiştir. [uyari]V.İ.P (Özel) Üyelik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.[/uyari]

Dereceye Giren yetiştiriciler ve kuşları aşağıdaki gibidir;
[warning]Yarışma BİRİNCİSİ
Kuşun Sahibi: Enes Gülhan
Kullanıcı Adı: icessberg
Profil Adresi: icessberg-u23569/[/warning]​

[warning]Yarışma İKİNCİSİ
Kuşun Sahibi: izmirli erman
Kullanıcı Adı: izmirli erman
Profil Adresi: izmirli-erman-u814/[/warning]​

[warning]Yarışma İKİNCİSİ
Kuşun Sahibi: Nihat Hoca
Kullanıcı Adı: neshat
Profil Adresi: neshat-u17780/[/warning]​

Ekli dosyalar

• İkinci.webp
    İkinci.webp
    82.3 KB · Görüntüleme: 2,842
  • 2ikinci.webp
    2ikinci.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 2,684
  • Birinci.webp
    Birinci.webp
    35 KB · Görüntüleme: 2,761
gfbilker58' Alıntı:
çok adil oldu çok......
İlker kardeş niye imalı bi cevap vermişsin merak ettim doğrusu.ben katılmadım yarışmaya sadece oy kullandım ama senin kuşuna oy vermemiştim.kuşun gerçekten güzel ama bence derecedeki kuşların hepsi senin kuşundan daha güzeller maşallah.bu senin kuşun kötü anlamına gelmez.sen beğeniyosan başkasının beğenmesi bişey değiştirmemeli senin için.güle güle besle ama tebrik etmeyi bil bence

masallah dereceye giren kusları ve yetiştiricilerini tebrik ediyor basarılarının daim olmasını diliyorum

brtysl' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:
çok adil oldu çok......
İlker kardeş niye imalı bi cevap vermişsin merak ettim doğrusu.ben katılmadım yarışmaya sadece oy kullandım ama senin kuşuna oy vermemiştim.kuşun gerçekten güzel ama bence derecedeki kuşların hepsi senin kuşundan daha güzeller maşallah.bu senin kuşun kötü anlamına gelmez.sen beğeniyosan başkasının beğenmesi bişey değiştirmemeli senin için.güle güle besle ama tebrik etmeyi bil bence

benim kesinlikle 1. olma gibi bi isteğim yoktu.Ancak oylama konusunun altındaki itirafları ve silinen mesajları görmediniz herhalde.Neyse daha fazla polemiğe girmeyeceğim.Dereceye girenlere tebrikler.

gfbilker58' Alıntı:
benim kesinlikle 1. olma gibi bi isteğim yoktu.Ancak oylama konusunun altındaki itirafları ve silinen mesajları görmediniz herhalde.Neyse daha fazla polemiğe girmeyeceğim.Dereceye girenlere tebrikler.

Silinen iki ileti mevcut onlarda sizin yazdıklarınız gibi mutlaka birisinin yazı yazacağını bildiğimiz için sadece kullanıcılara görünmesi engellenerek silindi.
Yarışma boyunca üye alımı aktivasyonlu (yönetici aktivasyonu) olarak yapıldı. Yeni üye olanların oy kullanımı kapalıydı. Tek yapılan özel mesajla benim kuşuma oy verirmisin diyen kişiler vardı onlarda dereceye giremeyenlerden.
Bunların haricinde herhangi bir usulsüzlük olduğunu görmedim.
Silinen iki iletinin resmi ektedir;

Ekli dosyalar

• silinen.webp
    silinen.webp
    27.6 KB · Görüntüleme: 2,705
ADMİN' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:

Silinen iki ileti mevcut onlarda sizin yazdıklarınız gibi mutlaka birisinin yazı yazacağını bildiğimiz için sadece kullanıcılara görünmesi engellenerek silindi.
Yarışma boyunca üye alımı aktivasyonlu (yönetici aktivasyonu) olarak yapıldı. Yeni üye olanların oy kullanımı kapalıydı. Tek yapılan özel mesajla benim kuşuma oy verirmisin diyen kişiler vardı onlarda dereceye giremeyenlerden.
Bunların haricinde herhangi bir usulsüzlük olduğunu görmedim.
Silinen iki iletinin resmi ektedir;

Yapmam gereken açıklamayı yapması gereken yapmış Hüseyin abi teşekkür ederim ...

DERECE ALANLARI TEBRİK EDİYORUM..

DERECEYE GİREMEYEN GÜVERCİNLER DE ÇOK GÜZELLERDİ .O KUŞLARIN SAHİPLERİNİ DE TEBRİK EDERİM.. :slm:

Derece alan arkadaşlara tebrikler ve her zaman daha iyilerinin olmasını diliyorum.

Saygılar

Uğur GENÇ

aslında hepsi çok farklı kulvarlarda kuşlar ama kalite bakımından 2. olan nihat hoca nickli arkadaşımızın kuşu mermeri cinsi kuşu iyi temsil edecek bir kuş maşallah benim kuşumda 2. oldu oda iyi bir şebap postlu miskidir.

Oyumu Nihat Hoca'nın mermerisine vermiştim. Kuş gerçekten çok gösterişli. Kaliteli resimle birleşince daha iyi bir görüntü vermiş.
Ay sonunda ödüllü sadece kostüm kuşları için bir yarışma yapmayı düşünüyoruz. Ödül birinci ikinci ve üçüncüye verilecek. Birinci için sitenin bir aylık reklam geliri ikinci ve üçüncüler içinde daha farklı birkaç hediye vermeyi düşünüyoruz.

Eğer kostüm yarışması yapılacaksa sabunilerimle katılmak isterim.Tarihi belli oldumu?Saygılar.

Detaylarla ilgileniyoruz. Olağan dışı birşey olmazsa önümüzdeki ayın 10'u gibi katılımı başlatmayı düşünüyoruz.

Bence nihat hocanın mermeri öntepe kuşu birnci olmalıymış kuşun kılıfı ve tepesi çok güzel. gözleri kapatan bol tepesi var alada bi numara yok pek tepesi zayıf ren koyu değil bence.

resim yarısmasında damı hile hurda düşünülmüş ya, vallahi süper bir topluluğuz güvercin besleyenler olarak :))

alidemirsmm' Alıntı:
resim yarısmasında damı hile hurda düşünülmüş ya, vallahi süper bir topluluğuz güvercin besleyenler olarak :))
yok ali hile hurda olması pek mümkün degil sıralaması isimleri bilinmeyen bütün üyelrin oylamasıyla seçilmiş kuslar ama işte çogu kez yaptıgımız takdir edemeyişimiz büyük eksikligimiz kazanana hayırlı ugurlu olsun demek varken karalamada daha basarılıyız

Yarışta dereceye giren arkadaşlarımızı,kardeşlerimizi tebrik ederim.

Güzel bir hobinin bu tür yarışmalarla daha eğlenceli hale geleceğini düşünüyorum.

Emeği geçenlerinde emeklerine sağlık.

Geri