havacı
Üye
- Ad Soyad
- Mahir ÇAKIR.
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZEKERİYA BEY GÜZEL YORULARINIZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMIZLA N.M. ÇAKIRmetkor1961' Alıntı:EN ALT RESİMDEKİ SARI BOZALININ KAFA GEYMESİ MAŞALLAH ÇOK GÜZEL. KUYRUK KAPAGIDA TEMİZ İSE BU KUŞLARI GÜLE GÜLE BESLE VE ÜRET KARDEŞİM.ALLAH NAZARDAN KEM GÖZLERDEN HIRSIZLARDAN KORUSUN
HALİD KARDEŞİM GÜZEL SÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ANCAK MESLEĞİMİZ VE KONUMUMUZ GEREĞİ UÇURAMIYORUZ İNŞAALLAH EMEKLİLİĞİMİZDE HAVADA GÖRMEKTE NASİB OLUR DİYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.Khalid' Alıntı:Maşallah,
Kelebekten pek anlamama rağmen kuşlarınıza yorum yazmadan duramadım.
Çok güzel ve çok bakımlı kuşlarınız varmış. İnşallah kostümleri çok güzel olduğu için gökyüzünden mahrum kalmıyorlardır.
Güzel günlerde beslemeniz temennisiyle...
Selamlar
Khalid
SERKAN BEY BUKADAR CANDAN VE SAMİMİ YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BİZLERDE SİZİN İÇİN AYNI DİLEKLERİ BESLİYORUZ BİRGÜN TANIŞMAK DİLEĞİYLE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM N.M ÇAKIR KARDEŞLER.serkandeniz' Alıntı:nadirkardeşim seni yine tebrik ederim allah yavrularıda gördüğüm kadarı ile gönlüne göre vermiş ama sen yine iyinin de iyisine çabalıyorsun sana hastalıksız ve sağlıklı kümes dilerim .
GÜRÇAY BEY GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.DAHA İYİ OLANLARIN DAHA ÇOK EMEK VERENLERİN OLMASI DİLEĞİ İLE ÇÜNKİ EMEKSİZOLMUYOR BİLİRSİNİZ..SEVGİ VE SAYGILARLA HAVACI KARDEŞLER...gurcay10' Alıntı:41 kere maşallah abi.emeğine ve kuşlara sağlık