2012 SİNCAN KUPASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
hayırlı olsun kupa sona ermiştir. birinci olan kuş 54 puan almıştır. umutlar seneye kalmıştır. seneye şansınızın bol olması dileğiyle .

HAYIRLI UGURLU OLSUN KAZANAN ARKADASI TEBRİK EDİYORUM KUSUNA DA MASALLAH AMA BİRAZ VASAT GECMİŞ SANKİ TURNUVA PUANLAR ÇOK DÜŞÜK SENİNDE EMEKLERİNE SAGLIK SİNAN PUANLAMA VE BİRİNCİ KUSUN VİDEOSUDA OLABİLSEYDİ DAHA GÜZEL OLURDU PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

evet muharrem abi cok vasattı geçen sene 48 puanda kalmıştı bu sene 54 fakat birinci olan kuş yarışma günü yanlış hatırlamıyorsam 6-7 seferini yukardan almış puanlamaya girmemiş. bu işlerbiraz da şans işi . unutmazsam puan cetvelini fotolatım buraya göndediriim

maskeler' Alıntı:
evet muharrem abi cok vasattı geçen sene 48 puanda kalmıştı bu sene 54 fakat birinci olan kuş yarışma günü yanlış hatırlamıyorsam 6-7 seferini yukardan almış puanlamaya girmemiş. bu işlerbiraz da şans işi . unutmazsam puan cetvelini fotolatım buraya göndediriim

TESEKKÜRLER AÇIKLAMALARIN İÇİN SİNAN SAGOLASIN

Ben geçen sene uğradığımda çekmiştim puan cetvelini, buyrun:

Ekli dosyalar

• Sincan_2012_kupa_puan.webp
    Sincan_2012_kupa_puan.webp
    657.6 KB · Görüntüleme: 1,723
Kupa işi birazda şans işi hergün oynayan kuş o gün oynamayabiliyor yada istenildiği gibi oynamıyor bizim orada kaldırdı hergün izlediğimiz kuş kupa günü iki sefer yapdı indi kısmet bu işler

Geri