2013 YavruLar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaDDuA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

BaDDuA

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre TEMÜRCÜ
Meslek
Reklam
İlgi Alanı
Kediler
2 aylık yavrular .. Çok hareketliler, inşallah ileride videolarını da paylaşmak nasip olur. Yorumlarınıza açıktır .

Ekli dosyalar

• c2.webp
    c2.webp
    85.3 KB · Görüntüleme: 1,921
  • c3.webp
    c3.webp
    69.4 KB · Görüntüleme: 1,899
  • c4.webp
    c4.webp
    92.5 KB · Görüntüleme: 1,888
  • m1.webp
    m1.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 1,883
  • m2.webp
    m2.webp
    76.8 KB · Görüntüleme: 1,900
Maşallah , uçumlarınıda izleyip ve keyfini çıkarmak nasip etsin allah.

masallah :tamam:

masallah güle güle besle kardesim

Maşallah. Atmacasız sezonlar

Hepimiz için atmacasız, şahinsiz uçumlar, sağlıklı bol yavrular olması dileğiyle ...

Çok hevesli yerinde duramıyor, kalkıp kalkıp uçuyor. Bu terasımdan ayrıldığı ilk videosu dün (pazar) çektim. Anne, baba ikiside hararetli kuşlar yavruda onlara çekeceğe benziyor ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U9oVx1pJQiQ[/youtube]

Taklayı çevirdi. Antrenmanlara devam ...

Yavru çakmaklı ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M68wDAKGjag[/youtube]

Bu son videodan sonra 2 hafta kaldırmadım, geçtiğimiz hafta sonu kendiliğinden kalktı ancak yerine bastıramadım inemedi uzaklarda yüksek bir binaya bıraktı kendini .. herhalde iki ayaklı atmacalar çıkıp aldılar, 5 gün oldu kayıp .. Yaşından başından utanmayıp çatıya kuş yakalamaya çıkan adamlar var ... Neyse sağlık olsun demekten başka çare yok ..

BaDDuA' Alıntı:
Bu son videodan sonra 2 hafta kaldırmadım, geçtiğimiz hafta sonu kendiliğinden kalktı ancak yerine bastıramadım inemedi uzaklarda yüksek bir binaya bıraktı kendini .. herhalde iki ayaklı atmacalar çıkıp aldılar, 5 gün oldu kayıp .. Yaşından başından utanmayıp çatıya kuş yakalamaya çıkan adamlar var ... Neyse sağlık olsun demekten başka çare yok ..
öyle kişileri '' KINIYORUM '' VE '' AYIPLIYORUM '',...

Geri