2013 Yılının Sağlık Ve Mutluluk Getirmesi Dileğiyle !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarız.
Her şey gönlünüzce olsun!
Kuscular.org
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi

Her yeni yıl başka bir güzel.2013 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınız güzellikler yaşatmasını diliyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun.

En güzel güvercinler sizin olur inşallah yeni yılda en bol bol yavru alırsınız :)

Sitemizin Yeni yıl Fragmanı çok sevimli olmuş .. Emeği geçen Dostaları kutluyorum . 2013 yılında Herkes hayal ettiği kuşçuluğu yapsın herkes hayalini uçursun , diye bir dilekte bulunmak istiyorum .İYİ YILLAR HERKESE .. :)) selamlarŞEREF

giriş de mükemmel olmuş :)

2013 yılı cümlemize hayırlı uğurlu bereketli olsun.

Tepesiz kuşlar tepeli yavru versin, taklasız kuşlar bol takla atsın, dönekler motor gibi dönsün inşallah :))

Yeni yılın herkeze sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle nice mutlu yıllara

2013 YILININ VATANA MİLLETE HAYIRLI UGURLU OLMASINI DİLER SAGLIKLI HUZURLU MUTLU SENELER TEMENNİ EDERİM

Kuşöular camiasına her isteklerinin gerçekleştiği, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

2013 TE KİMSENİN GÜVERCİNLERİ HASTALANMASIN..KUŞLAR ÖLMESİN..

DOSTLUKLAR, SEVGİLER DAİM , RISKIMIZ BOL OLSUN..

SİLAHSIZ BİR YENİ YIL DİLİYORUM..

Tüm insanlığın yeni yılı kutlu olsun.

Dünümüzü arar hale geldiğimiz şu zamanda, 2013 ün 2012 yi aratmaması dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun

Bu arada site girişindeki animasyonu unutmayalım.
Hüseyin kardeşim çarşı izninde baya uğraşmış ama çok güzel olmuş ellerine sağlık.

merhabalar;

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Bu arada site girişindeki animasyonu unutmayalım.
Hüseyin kardeşim çarşı izninde baya uğraşmış ama çok güzel olmuş ellerine sağlık.

öncelikle hüseyin kardeşime hayırlı tezkereler diliyorum... ve yeni yılda tüm insanların kendisi ve insanlık adına hayırlı olacak dileklerinin kabul olmasını . ve de dünyadaki tüm acıların, açlıkların, ızdırapların dinmesini, akan kanların durmasını dilerim...

http://www.orhanberberguvercin.com/

kuscu_marik' Alıntı:
2014 YILININ VATANA MİLLETE HAYIRLI UGURLU OLMASINI , SAGLIKLI HUZURLU MUTLU SENELER TEMENNİ EDERİM

2014 YILI HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN.

Geri