21.1o.2oo9 Ayhan KARATAŞ Bursa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar aLLah Herkezın kusuna sağLık versin aLLah herkezn GönLüne gore versin herkezin KuşLarı YarişmaLarda Star oLsunlar

ResimLer AceLeye GeLdi Yeniden cekıcem resimLeri

67612162.jpg

64566404.jpg

48209542.jpg

20940077.jpg

S.A Yukardaki yazıya bakınca kalbinin güzelligi kuşlarına yansımış...AMİN

mertcanbrs' Alıntı:
Arkadaşlar aLLah Herkezın kusuna sağLık versin aLLah herkezn GönLüne gore versin herkezin KuşLarı YarişmaLarda Star oLsunlar

ResimLer AceLeye GeLdi Yeniden cekıcem resimLeri

67612162.jpg

64566404.jpg

48209542.jpg

20940077.jpg

Ayhancım döktürmüşsün yine, allah can pekliği versin arkadaşım.Kuşların gerçekten güzel.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.Saygılar.

Maşallah çok güzel kuşlar.Kümes ortamınızda sağlıklı.Gülegüle besleyin.

mesut-1907' Alıntı:
S.A Yukardaki yazıya bakınca kalbinin güzelligi kuşlarına yansımış...AMİN

tşkler alla herkezın gonlune gore versin

karahan75' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlar.Kümes ortamınızda sağlıklı.Gülegüle besleyin.

tşkler yorumuzun için

ayhan abim kümesi değiştirmişsin kuşlar yine on numara çogalmışlar bayas bi bol yavruu ve saglıklı kümesler abim Esen kal şafak 198 Bitiyoo :):):)

maşallah çok güzel kuşlarınız, allah nazarlardan saklasın, kuşlarınızı uçuruyormusunuz? performansları nasıl ? saygılar...

serkan boncuk' Alıntı:
ayhan abim kümesi değiştirmişsin kuşlar yine on numara çogalmışlar bayas bi bol yavruu ve saglıklı kümesler abim Esen kal şafak 198 Bitiyoo :):):)

tşkler guzel kardeşim saol senınkıler nasıl senı beklıyorum gel artık buyuk işşler yapıcaz senle

gurkanokur' Alıntı:
maşallah çok güzel kuşlarınız, allah nazarlardan saklasın, kuşlarınızı uçuruyormusunuz? performansları nasıl ? saygılar...

kusları kapalı bakıyorum bursa cok degerli ırk oldugu için ayrıca yorumunuz için tşkler

arkadasım kusların çok saglık lı ve iyi gözukuyorlar seni bundan dolayı tebrik ediyorum paylasımın içinde tskler saygılarımlaaa KERİM

16_wanted' Alıntı:
arkadasım kusların çok saglık lı ve iyi gözukuyorlar seni bundan dolayı tebrik ediyorum paylasımın içinde tskler saygılarımlaaa KERİM

saoL TŞKLER ARKADASIM

Maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin.

sed16' Alıntı:
allah can pekliği versin maşallahları var..
tşkler arkadaşım eyvalla

inşallah gelicez abi bu aralar bide denetlemeler var çarşıyada çıkamıyz o yüzden konuşamıyozz pek benim askerlik bi bitse güsel şeyler olucak verdiği yawruyu gördünmü abi benim kırmızıların rengi paça güzel ama kesme bozuk geldi

serkan boncuk' Alıntı:
inşallah gelicez abi bu aralar bide denetlemeler var çarşıyada çıkamıyz o yüzden konuşamıyozz pek benim askerlik bi bitse güsel şeyler olucak verdiği yawruyu gördünmü abi benim kırmızıların rengi paça güzel ama kesme bozuk geldi

olum zaten her gelen yavru guzel olsa herkez hemen kusu olur bnde buranın zevk ki kardeşim benım

AYHAN KARATAŞ (BURSA )

Gsm:0 533 437 76 20

fotoraf0170.jpg

fotoraf0173q.jpg

Gsm:0 533 437 76 20

fotoraf0176c.jpg

fotoraf0172a.jpg

fotoraf0170r.jpg

ARKADAŞIM MAAŞALLAH KUŞLARIN ÇOK GÜZEL NASİPSE İNŞALLAH GÖRMEYEDE GELİCEZ ALLAH BOL YAVRU NASİB ETSİN GÜLE GÜLE BESLE .

sametgarip' Alıntı:
ARKADAŞIM MAAŞALLAH KUŞLARIN ÇOK GÜZEL NASİPSE İNŞALLAH GÖRMEYEDE GELİCEZ ALLAH BOL YAVRU NASİB ETSİN GÜLE GÜLE BESLE .

HERZAMAN BEKLERIM SAMET

saol zengin kardeş eyvalla allahım daha guzellerını daha versın

16_wanted' Alıntı:

tşkler alla size daha iyilerini nasip etsin inş.

Ayhanım Kalbinin temizliği kuşlarına tamamen yansımış.allah bu güzelliği hiç bozmasın sağlıklı bol yavrulu seneler dilerim.beni ne kadar kelebek sahibi yapmak istesende eldeki sebeplerden olamadık.ama seni tanımak herşeyden önemlisiydi.senden çok şeyler öğreneceğim belli.umarım bir gün bu güzelliği çay içerek seyredirim

Barış ÖZDEMİR ( Bursa'dan acemi kuşcu)

moordek' Alıntı:
Ayhanım Kalbinin temizliği kuşlarına tamamen yansımış.allah bu güzelliği hiç bozmasın sağlıklı bol yavrulu seneler dilerim.beni ne kadar kelebek sahibi yapmak istesende eldeki sebeplerden olamadık.ama seni tanımak herşeyden önemlisiydi.senden çok şeyler öğreneceğim belli.umarım bir gün bu güzelliği çay içerek seyredirim

Barış ÖZDEMİR ( Bursa'dan Kalfa kuşcu)

Herzaman Beklerım Lafımı Olur ya aLLahım herkezın gonlune gore versın herkezın kusunu star yapsın

MAŞALLAH MAŞALLAH döktürmüşsün yine kardeşim.Yavruyu göremedim orada son geleni :)

bybal' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH döktürmüşsün yine kardeşim.Yavruyu göremedim orada son geleni :)

eyvallah abi saol gel buyur herzman evi bılıyosun alode bana yeter herzman beklerım saygılar

AYHANIM YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜN İYİKİ HAFTA SONU GELMİŞİM BU GÜZELLİKLERİ GÖRMEYE.YOKSA MAHRUM KALIRMIŞIZ GÜZELLİKLERİ GÖRMEYE......ALLAH KUŞLARINA SAĞLIK SIHAT VE BOL YAVRULAR VERSİN...SENİN İÇİNİN TEMİZLİĞİ ZATEN KUŞLARINA YANSIYOR...

moordek' Alıntı:
AYHANIM YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜN İYİKİ HAFTA SONU GELMİŞİM BU GÜZELLİKLERİ GÖRMEYE.YOKSA MAHRUM KALIRMIŞIZ GÜZELLİKLERİ GÖRMEYE......ALLAH KUŞLARINA SAĞLIK SIHAT VE BOL YAVRULAR VERSİN...SENİN İÇİNİN TEMİZLİĞİ ZATEN KUŞLARINA YANSIYOR...

ryvalla tşkler herzman beklerım

Geri