21 gün oldu çıkmadı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FuatAsut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

FuatAsut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fuat aşut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleykum. çiftimin dişisi tam olarak haziran ayının 1 inde yumurtladı diğerinide sanırsam 2 gün sonra felen yumurtladı.21 gün oldu fakat hala yumurtalarda bi çatlama felen yok ne yapmam lazım?

diğer sorum ise 1 hafta önce felen arka tepe bir nudi indirdim.Kümesimde bir çok boş yuvalık olmasına rağmen kuş betonun üzerine yaptığım ızgaralığın altına 2 tane yumurta yapmış.Yumurtanın yerini bir çok kez değiştirdim ama yatmadı.bende tekrar eski yerine koydum yani betonun üzerine ve yumurtaya yatmaya devam ediyor.Sizce zaman kaybımı yumurta betonun üzerinde çıkarmı? şimdiden teşekkurler... :hungur:

Selamlar.Gece el feneri alıp kümese git ve yumurtalara tut feneri eğer içleri dolu ise görürsün boş ise içinde bişey görünmeyecektir.Nohudi kuşunun yumurtalarını başka kuşun altına sürme imkanın varsa sür eğer yoksa yumurtaları atmanı öneririrm kuş büyük ihtimal çıkartmaz çıkartsada öyle bi ortamda bakmaz.Saygılar...

HAVALAR SICAK EN GEÇ 18-19 GÜNDE ÇIKMASI GEREKTİ..ÇIKMAZ BENCE BOŞA BEKLEME..

Kardeşim en geç 21 günde çıkıyor zaten yarın öğlene kadar bekle çıktı çıktı çıkmadı kendn yavaşçana çatlat belki kalın geliyordur..

Taklacılarımın birer gün arayla yaptığı 2 yumurtası vardı ilki 18. gün çıktı 2. si 22 gün oldu umudu kestim yumurtayı aldım baktım sıvı idi, yani yavru oluşmamış bile.

saygılar.

icessberg' Alıntı:
Kardeşim en geç 21 günde çıkıyor zaten yarın öğlene kadar bekle çıktı çıktı çıkmadı kendn yavaşçana çatlat belki kalın geliyordur..

YANLIŞ BİLGİ.. 21 GÜNDE TAVUK YUMURTASI ÇIKIYOR.. 18 BİLEMEDİN SOĞUKSA 19. GÜNDE ÇIKMALI..

Bu aylarda 18. gün çıkması lazım. Benim bir çift Haziranın 4 ünde ilk yumurtayı bırakmıştı, yani yarın çıkmaları lazım. Ama ben bugünden gidip gelip yoklamaya başladım belki bu gece de çıkabilir diye :)

Eğer senin kuşlar yumurtaya ikinci yumurtadan sonra yattı ise, 3 Haziranda yatmış oluyor. Bu gece çıkmazsa yavrular ümidi kesmelisin kardeşim.

Kuş yumurtadan çıkma süreci 16-19 gün aralarındadır...Büyük ihtimalle bu günler arasında çıkmassa umudu kesmeyi öneririm fakat saten 1.yavru 16.günde çıktı fakat 2.yavru 19.günde çıktı ise o yavruda yanık dediğimiz olay gerçekleşmiş olur anne sütünü bekletmez ve ilk çıkan yavruya kusacağı için büyük ihtimalle o yavruyuda büyütemez...

Saygılar...

bu sabah yumurta da hafif çatlak vardı avucuma aldığımda sallanıyordu. Akşam geldiğimde toplu iğne başı kadar delik açmış yavru içerden.Benimde yardımımla yumurtadan hayırlısıyla çıktı. Cevaplarınız için teşekkurler..

güvercin yumrtam18 günlükken birisi çıktı diğeri ne zaman çı

aqalar benim güvercin yumurtası 18 günlükken çıktı diğeri ne zaman çıkar? lütfen cewaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar benim güvercin yumurtayı yaptıktan sonra yumurtanın 21.ci gününde akşam üstü cıktı yavru yumurtadan gectigimiz yaz 21 gün yinede bekle derim her halükarda

Geri