23 GÜNLÜK YAVRULAR YEME VURDU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krovazuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

krovazuper

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre karaca
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
gecen yılki yavrular nerden baksan 40 günden sonra yem yemeye başlıyolardı bu senekiler hızlı cıktılar ve yeme düştüler heralde 1 kac güne kadarda su içmeye başlarlar bereketli bi yıl geçecek gibi 2.nesiller yolda :)

MAŞALLAH DİYELİM.. :evet: :slm: FOTODA OLSAYDI SEVERDİK YAVRULARI..

Maşallah (: Emre abi yavruları bekliyoruz (:

ccsygh1z4gpbbw2jd.jpg

Çekirdek aile :))

Hey maşallah güle güle uçurmak nasip olsun dilerim. Emeğinize sağlık gercekten güzel sağlıklı yavrular :) Ana baba ıle bırebır atmıslar cok güzel :)))

Maşallah,harika bi aile olmuş :) Yeme erken düşmesinin sindirmede bi zararı olmadığını biliyorum. Saygılarımla abicim

saolun beyler yemde hiç bi sıkıntı yok ben kusların suyuna devamlı teramicsn ilave ediyorum vitamin cok etkili kuşlar direk serte giriyolar sanırım o vitaminden dolayı yawrularda etkileniyo tabi ayrıca fotoyu gece cektim flaşlı makinede aslında renkler 10 numara gündüz güneş ışıgında 4 yumurta daha geliyo yolda onlarla beraber yine devam ederim foto eklemeye:)

krovazuper' Alıntı:
saolun beyler yemde hiç bi sıkıntı yok ben kusların suyuna devamlı teramicsn ilave ediyorum vitamin cok etkili kuşlar direk serte giriyolar sanırım o vitaminden dolayı yawrularda etkileniyo tabi ayrıca fotoyu gece cektim flaşlı makinede aslında renkler 10 numara gündüz güneş ışıgında 4 yumurta daha geliyo yolda onlarla beraber yine devam ederim foto eklemeye:)
abi teramiscn benim bildigim krem var sen ne tür bi teramiscn kullanıyorsun ve nerden bulabilirim
Bilgilendirirsen sevinirim
Saglıcakla kal Allaha emanet ol..
:slm:

Emre bey ne güzel , benimde postalar 21 günde yeme düştüler. inşallah bu sene tüm arkadaşların yavru sezonu güzel geçer. Selamlar ...

Berkin2' Alıntı:
krovazuper' Alıntı:
abi teramiscn benim bildigim krem var sen ne tür bi teramiscn kullanıyorsun ve nerden bulabilirim
Bilgilendirirsen sevinirim
Saglıcakla kal Allaha emanet ol..
:slm:

Mesajı gec gördüm pardon eczanelere gidip Teramicn toz olan vitaminden istiyorum dersen 8 Tl karşılıgı alabilisin her eczanede bulunur:)

kuşcueses' Alıntı:
Emre bey ne güzel , benimde postalar 21 günde yeme düştüler. inşallah bu sene tüm arkadaşların yavru sezonu güzel geçer. Selamlar ...

İnşş bu sene sanırım cok verimli gecicek gibi görünüyor 1 takım aldım simdi 2 takım daha yolda geliyor bakalım :)

benim çakmaklı yavrularım 19 günde yeme vurdu :D

:) inşallah abim bugün 1 çift arap aldım 2 side taklacı inş. tüyden sonra yumurta alırım :)

Geri