25 BİN YTL YE GÜVERCİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
ARABA FİYATINA GÜVERCİN
Nevşehir'de sahibi tarafından satışa çıkarılan güvercinin fiyatı duyanları şaşkına çeviriyor. Türkiye'nin en uzun takla atan güvercini olan 'Kral Taklacı' isimli güvercine biçilen değer 25 bin YTL.
Nevşehir'de yaşayan kaynak ustası Mustafa Demirayak güvercinine nerdeyse bir araba fiyatına yakın para istiyor. 7 yaşından beri güvercin beslediğini söyleyen Demirayak'ın, 20 güvercini var. Güvercinlerinin "Gökmardin Öntepeli" cinsi olduğunu ifade eden Demirayak, satışa çıkardığı ve 'Kral Taklacı' adını verdiği güvercininin aralarında en değerlisi olduğunu belirtiyor. 'Kral Taklacı' nın 250 metre havalanarak bu sürede 50 ila 60 arasında takla atabildiğini iddia eden Demirayak'a güvercini için 20 bin YTL önerilmiş, ancak o satmamış. Kral Taklacı'nın anne babası için ise 100 bin YTL üzerinde bir fiyat talep edeceğini söyleyen Demirayak, "Bunlara harcadığım zaman ve paranın yanında benim talep ettiğim ücret oldukça normal. Aslında benim için bunlar bu fiyatlardan daha değerli" diye konuştu

Ekli dosyalar

• 1J8U0E33578.jpg
    1J8U0E33578.jpg
    13.9 KB · Görüntüleme: 1,339
Selamlar

Allah hayırlı müşteriler nasip etsin, bende bu sene 1 aylık şeş yavrularımdan bir iki resim ilave edeyim istedim. Çok emek harcayarak bu yavruları elde ettim Şeş (Saya) beslemek isteyenlere kanları İzmir den değerli saya yetiştiricisi Ayhan beyin kuşlarından olan ve iyi oyuncu bu kuşlarımdan hediye edeceğim yakın zamanda "dostlar alış veriş de görsünler" emeğinizin karşlığı iyi ve bol yavrulu sezonlar hepimize,
pic0144ch0.jpg

bu da kardeşi ;
pic0147cq7.jpg

Saygılarımla

Aykut Karabulut

ben biyer biliyorum adam minare seviyesinde 300 takla aatar diyor 1 milyar istiyor

Mal müsterisine satilir.Dogrudurda video koysun görelim reklama gerek yok.En babasina 5 ytl verdiler onu gözümüzle gördük ama bu bana biraz reklam gibi geldi beyler siz nedersiniz...

Tabiki herkesin malı kendine göre değerlidir,mal sahibinin,parada müşterisinindir.Ben bir keresinde bundan yaklaşık olarak on yıl önce bursa eski güvercin pazarında,bir çift taklacıya bir araba veren bir kişiye tanık oldum.Neticesinde ne oldu bilmiyorum,anlaştılarmı, anlaşmadılarmı.
Bu gibi şeyler yurdumuzda çok sık karşılaşılan durumlar.Öyle yetiştiriciler varki yeterki kuş hoşuna gitsin,birde maddi durumu iyiyise gözü hiçbirşey görmez oluyor.O yüzden bu gibi haberler gayet ciddi ve doğru olabilmekte.

HAKLISIN TAHİR ABİ;
HERKESİN TAKLACI ZEVKİ FARKLI KİMİSİ ELDE OYNAYAN KİMİSİ SEFER VURAN KİMİSİ RENK KİMİSİ SÜS ÇOK ÇEŞİDİ VAR BUNLARI ARTTIRMAK DİĞER ZEVKLİ ARKADAŞLARA BAĞLI.

Hep istiyorlar ama satan yok adamin kapisina gittinmi 10 liralik kus sana 100 lira isine gelirse diyor.Kalsin dedikmide bozuluyor satamayincada aksam dernekte 7,5 liraya vergitsin diyor gözüme baka baka terbiyesiz.Napcan hayirlisi herkez bir seyler istiyor. Ama sonuc........!

bu işlerin çoğu reklam amaçlı dediğiniz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri