25 Günlük Yavrudaki Ur mu Yoksa Yara mı?Resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yaklaşık 20 gün önce babaları karda kayboldu.Anneside beslemeyince döneklerin altına sürdüm.Dönekler yavruları büyütmeye başladı.Yaklaşık 10 günlükken bir tane yavrunun üstüne yatmadıklarını gördüm soğuktan resmen donmuştu öldü sandık.Fakat ölmemiş ısıtıp hemen altına koyduk 2 sinede bakmaya basladılar.Biri gök diğeri beyaz çıktı.Bu yavrulara 2 tane eşi olan dönek erkek bakıyordu.İki dişide genelde yuvayı sahiplenmek için birbirlerinle kavga ediyorlardı.Yavruda tahminimce o zaman yaralandı.Göğsünde kabuklu yara gibi birşey var.Kabuk bağlamış.Benim bildiğim ur eklem yerlerinde çıkar fakat emin olmak için sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.
Saygılar.

Ekli dosyalar

• 11022012(001).jpg
    11022012(001).jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 1,765
  • 11022012(002).jpg
    11022012(002).jpg
    68.3 KB · Görüntüleme: 1,787
  • 11022012.webp
    11022012.webp
    44.4 KB · Görüntüleme: 1,777
resimlerden tam anlaşılmıyor ama muhtemelen yaraya benziyor. bepantane veya teramicin merhem sürersen iyi olur. geçmiş olsun.

Teşekkürler.Yavrudaki ur muş.Yavrunun biraz daha büyümesini bekledim.Fakat dün yavruya baktığımda ur düşücek,kopacak gibiydi.Elime eldiven giyip iyice baktım canını acıtmadan uru aldım.Urlu bölgedeki tüylerde sarı sarı bişeyler var.Balık yağı yutturdum.Ne Tavsiye edersiniz?

evet bey abı ur var yavrunda aldınız sanırım aynı bendede o kadar bır yavru bende aldım uru sonra urlu blgeye genta 20 vurdum derı altına ama yenıden ur cıkabılır ben pek umutlu degılım daha bılgılı abılerımız varsa yardımcı olurlarsa sevınırım

Maşallah.Yavru turp gibi.Uçurmaya başladım takla çevirmeye başladı.

hakanfiliz' Alıntı:

GÜLE GÜLE BESLE HAKAN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL

kuscu_marik' Alıntı:
hakanfiliz' Alıntı:

GÜLE GÜLE BESLE HAKAN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL
Teşekkürler abi.

Geri