25 liraya iyi kuş verebilecek kuşsever arıyorum!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeni_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yeni_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre bostancı
Meslek
Temizlik Elemanı
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Arkadaşlar merhabalar emre ben Adanadan yakın il ve ilçelerden kuş beslemeye gönül vermiş abilerimiz , kardeşlerimizden 1 çift karakanat mısıri yada 1 çift istanbullu(taklacı) diyorsunuz galiba o kuştan bana verebilecek varmı ben kuş beslemeye başlayalı 3 yada 4 ay oldu elimde çok iyi kuşlar yok saten iyi kuşta aramıyorum geçen 1 çift taklacım öldü! 25 lirada param var işte verecek varsa burdayım vermeyecek varsa gene ben burdayım yani verendende vermeyenden de allah razı olsun saygı ve sevgilerimle emre.

msnimi vermeyi unutmusum : [email protected] bu msn adresim.
bide kuşlar sağlıklı çift olursa inşallah memnun olurum. (biliyorum biraz fazla konusuyorum kızmayın affınıza sıgınırım yanlış kelimeler kullandıysam)

CANIM KARDEŞİM BEN ANKARADA YAŞIYORUN SENİN SELAMINLA KİM GELİRSE 1 ÇİFT KUŞ HEDİYEM OLUR NE ZAMAN İSTERSEN YAZ KUSCU_SAFAK_06@HOTMAİL.COM ALLAHA EMANET OL ŞAFAK ABİN

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
CANIM KARDEŞİM BEN ANKARADA YAŞIYORUN SENİN SELAMINLA KİM GELİRSE 1 ÇİFT KUŞ HEDİYEM OLUR NE ZAMAN İSTERSEN YAZ KUSCU_SAFAK_06@HOTMAİL.COM ALLAHA EMANET OL ŞAFAK ABİN
Şafak abi ilgine milyonlarca kez teşekkür ederim. Ama benim Adana'dan başka bir yerde tanıdıgım yok Ankardan buraya kuş gönderilirmi onuda bilmiyorum ama eğer kuşlara zarar gelmeden buraya gelebilecekse senle görüşmek isterim vallahi. Gene çok teşekkür ederim.

otobüslerle gönderilebiliyor.kırıkkaleden istanbula defalarca geldi-gitti.Adanayada olur.

Geri