250 litre ye yaklaşık AKVARYUM satılık veya takaslı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kralfaruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kralfaruk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk ŞENOL
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
250 lt ye yaklaşık AKVARYUM bombeli camlı 1 metre boyu - yükseklik kapakla birlikte 55 cm civarı - eni 45 cm civarı full akvaryum biri 65 tl biri 50 lt lik hiç sorun yaşamadığım biri iç biri kapak üstü olmak üzere 2 adet büyük boy motor, beyaz kum, ışık (pembe), çift çıkışlı 1 adet tek çıkışlı iki adet dış motor, dip temizleme aparatı 1 adet 1 adet de hem diptemizleme hemde cam vb temizle aparatı, cam temizle mıknatıslı aparat, yavruluk, kuluçka makinesi, akvaryumunda arka fon da var, yemlerim var hepsini balıklarıma kullandığım için paketleri açık ama baya çeşitli yemlerim ve birçok aksesuar Satılık veya TAKASLI.

Aklımda bir şey yok gelen tekliflere bakacağım.

Arkadaşlar, ilan hala güncel yani yayında tekliflere açık yani sizin teklifleriniz üzerine konuşaçağız.

Arkadaşım ilanı veren sensin ne istiyorsan yazarsınız işine gelen biride çıkar pazarlık sonucu anlaşabilirsen takas olur.Mesela bende dolapçılar var kaç yavru istersin hangi renk istersin belirteceksin ki uygun olursa anlaşacağız.

Tamam da abi ben harcadığım fiyatı yazacağım millet fiyatları fazla bilmediği için yalan söylüyorum sanacak akvaryumun bana maliyeti 700-800 arası bir şey ben ya 650 ye satacağım birazda olsa pazarlık olur yada değerine uygun bişeylerle takas olur (oyun konsolları olabilir: xbox full takım, ps3 gibi veya laptop,taplet, fotoğraf makinesi gibi benim aklıma gelenler bunlar ama diğer herşey olabilir takas teklifi size kalmış ben fiyatı Ümit abimiz beni uyarmasıyla fiyat yazdım ilan güncel eğer isteyen olursa yazsın veya beni fiyat konusunda eleştirebilirsiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Hiç ilgilenen yokmu?

Geri