Serkan BONCUK
Gold Üye
- Ad Soyad
- Serkan BONCUK
- Meslek
- Otomotiv
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FANTOM' Alıntı:maaşallah kardeşim harika çakallar eline sağlık kümeste harika olmuş kuşlarda kümesin hakkını veriyortebrikler sana ve senin gibi hakkıyla bu işi yapmaya çalışan herkese sevgi ve saygılarımla n çakır..
havacı' Alıntı:SERKANCIM ÇOK GÜZEL BİR KÜMES VE KUŞLAR TEBRİK EDİYORUM İSTEYİNCE NE GÜZEL LİKLER OLUYOR DEĞİLİMİ.AYNI CİNSİ BİR YERDE TOPLAMAKTA AYRI BİR GÜZELLİK OLUYOR.SENİ VE KARDEŞİNİ TEBRİK EDİYORUM ELLERİNİZE SAĞLIK.SELAMLAR.HAVACILAR.
Teşekkürler Tayfun bey kuşlarım pek oyun sergilemez daha çok kostum amaçlı bakılırlar ama dönenleri fenadır bu ırkın en iyi döneni diyebilirim.tayfunhoca' Alıntı:Tebrik ederim kuşlar için çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Merak ettiğim bir konu var. Mavi çakallarınızın oyun tarzını bana anlatırsanız çok sevinirim. Döneklerdeki gibi göbeğine bağlanma, yuvarlak gösterme var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Bol yavrulu sezonlar dilerim.
muygun' Alıntı:emeğine sağlık.güle güle besle.bakıcı kadron da sağlammış
selami06' Alıntı:kümeslerde ahşap kısımlar kesinlikle vernik yapılmalı, mikrop ahşap bölümlerde barınır.
sende güzel kümesini verniklersen daha sağlıklı olur.
ikinci konu kümeslerde havalandırma kesinlikle yukardan yapılmalı
kümesin üst kısmındn soba borusu büyüklüğünde delik açılır
yarım boy soba borusu yukardan kümesin içerisine 15 santim kadar sarkıtılır ve dışarda kalan ucuna şapka takılır
boruların ucuna takılan.
kümeslerde yandan önden arkadan pencere yerine havalandırma bu şekilde olmalıdır
kuscu_marik' Alıntı:S A Serkan kardeşim geçmiş olsun ölen kuşların için çok üzüldüm hem kuşlara hemde emege yazık oluyor ama yapacak bir şey yok saglık olsun daha iyileri daha güzellerinide bulursun çünkü sende bunu hak etme sevgisi var kümesin çok güzel olmuş kuşculugun en önemlisi kümes dir kuşçu kümesinden belli olur sizin gibi emegine saglık güle güle besle tebrikler
saygılar
polllat' Alıntı:serkan abim maviler döktürüyo maaşallah.. Allah tüyleri kadar ömür versin.. Sanada aslanbaş ve çakal üretiminde başarılar dilerim abi Allah yardımcın olsun
sezgin 1' Alıntı:EMEGİNE ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM ÇALIŞINCA OLUYOMUŞ VE DAHA İYİDE OLUCAKTIR BUNA EMİNOL.
Eyw.SAmet abi güzel sözlerin için sagol ama daha bişey yaptıgıız yok bi başlayalım ondan sonra görcez bakalım neler çıkacak piyasayasametgarip' Alıntı:ooooo kardeş süper olmuş ya aşmışsın işi kafesinde çok güzel kuşlarında güle güle besle...
tol00gi' Alıntı:Maşallah Tüyleri kadar ömürleri olsun
ATURK' Alıntı:Maşallah size helal olsun demek bile az gelir gerçekten gerek kuşlar gerekse kümes ortamınız mükemmel keşke herkez kuş besliyorum derken sizin gibi kuş beslese saygılar İSTANBUL-FATİH- KARAGÜMRÜK