28.11.2o1o MAVİ ÇAKALLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar kümesimde yapmış olduğum bi iki ufak değişikliği ve yeni görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• 281120104074.webp
    281120104074.webp
    355.4 KB · Görüntüleme: 1,522
  • 281120104089.jpg
    281120104089.jpg
    836.7 KB · Görüntüleme: 1,523
  • 281120104081.webp
    281120104081.webp
    353.1 KB · Görüntüleme: 1,521
.

Ekli dosyalar

• 281120104085.webp
    281120104085.webp
    391 KB · Görüntüleme: 1,542
  • 061120103941.webp
    061120103941.webp
    424.3 KB · Görüntüleme: 1,564
  • 281120104086.webp
    281120104086.webp
    388.4 KB · Görüntüleme: 1,486
maaşallah kardeşim harika çakallar eline sağlık kümeste harika olmuş kuşlarda kümesin hakkını veriyortebrikler sana ve senin gibi hakkıyla bu işi yapmaya çalışan herkese sevgi ve saygılarımla n çakır..

maşallah güzel ortam güzel kuşlar

SERKANCIM ÇOK GÜZEL BİR KÜMES VE KUŞLAR TEBRİK EDİYORUM İSTEYİNCE NE GÜZEL LİKLER OLUYOR DEĞİLİMİ.AYNI CİNSİ BİR YERDE TOPLAMAKTA AYRI BİR GÜZELLİK OLUYOR.SENİ VE KARDEŞİNİ TEBRİK EDİYORUM ELLERİNİZE SAĞLIK.SELAMLAR.HAVACILAR.

Tebrik ederim kuşlar için çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Merak ettiğim bir konu var. Mavi çakallarınızın oyun tarzını bana anlatırsanız çok sevinirim. Döneklerdeki gibi göbeğine bağlanma, yuvarlak gösterme var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Bol yavrulu sezonlar dilerim.

FANTOM' Alıntı:
maaşallah kardeşim harika çakallar eline sağlık kümeste harika olmuş kuşlarda kümesin hakkını veriyortebrikler sana ve senin gibi hakkıyla bu işi yapmaya çalışan herkese sevgi ve saygılarımla n çakır..

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Nadir abi kuşların yerini tertipleyiip düzenledik yukarsa postalarımız vardı hepsine veba geldi öldüler sonra damızlık mavileri yukarı çıkardık kümesi bir hafta boyunca dezenfekte ettik yıkadık durduk Allahın izni ile mavilere hstalıksız bir şekilde bakcaz

havacı' Alıntı:
SERKANCIM ÇOK GÜZEL BİR KÜMES VE KUŞLAR TEBRİK EDİYORUM İSTEYİNCE NE GÜZEL LİKLER OLUYOR DEĞİLİMİ.AYNI CİNSİ BİR YERDE TOPLAMAKTA AYRI BİR GÜZELLİK OLUYOR.SENİ VE KARDEŞİNİ TEBRİK EDİYORUM ELLERİNİZE SAĞLIK.SELAMLAR.HAVACILAR.

Mahir abim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için senin için SArı çakallar ne ise benim içinde maviler öyle onlar vazgeçilmezim bakalım hepsini çıkardık yukarı yukarda hem uçurup hem üreticez allahın izni ile bi kümesdede Aslanbaşlarımız var tabi onlara sıra gelince onlarıda çıkarcaz piyasaya

tayfunhoca' Alıntı:
Tebrik ederim kuşlar için çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Merak ettiğim bir konu var. Mavi çakallarınızın oyun tarzını bana anlatırsanız çok sevinirim. Döneklerdeki gibi göbeğine bağlanma, yuvarlak gösterme var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Bol yavrulu sezonlar dilerim.
Teşekkürler Tayfun bey kuşlarım pek oyun sergilemez daha çok kostum amaçlı bakılırlar ama dönenleri fenadır bu ırkın en iyi döneni diyebilirim.

emeğine sağlık.güle güle besle.bakıcı kadron da sağlammış:)

EMEGİNE ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM ÇALIŞINCA OLUYOMUŞ VE DAHA İYİDE OLUCAKTIR BUNA EMİNOL.

serkan abim maviler döktürüyo maaşallah.. Allah tüyleri kadar ömür versin.. Sanada aslanbaş ve çakal üretiminde başarılar dilerim abi Allah yardımcın olsun :)

muygun' Alıntı:
emeğine sağlık.güle güle besle.bakıcı kadron da sağlammış:)

O POSTALARIN HİÇ BİRİ YOK ARTIK ELİMİZDE. MALESEF HASTALIK YÜZÜNDEN ÇOĞU ÖLDÜ. GERİ KALANLARIDA ELİMİZDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALDIK.

S A Serkan kardeşim geçmiş olsun ölen kuşların için çok üzüldüm hem kuşlara hemde emege yazık oluyor ama yapacak bir şey yok saglık olsun daha iyileri daha güzellerinide bulursun çünkü sende bunu hak etme sevgisi var kümesin çok güzel olmuş kuşculugun en önemlisi kümes dir kuşçu kümesinden belli olur sizin gibi emegine saglık güle güle besle tebrikler
saygılar

kümeslerde ahşap kısımlar kesinlikle vernik yapılmalı, mikrop ahşap bölümlerde barınır.
sende güzel kümesini verniklersen daha sağlıklı olur.
ikinci konu kümeslerde havalandırma kesinlikle yukardan yapılmalı
kümesin üst kısmındn soba borusu büyüklüğünde delik açılır
yarım boy soba borusu yukardan kümesin içerisine 15 santim kadar sarkıtılır ve dışarda kalan ucuna şapka takılır
boruların ucuna takılan.
kümeslerde yandan önden arkadan pencere yerine havalandırma bu şekilde olmalıdır

selami06' Alıntı:
kümeslerde ahşap kısımlar kesinlikle vernik yapılmalı, mikrop ahşap bölümlerde barınır.
sende güzel kümesini verniklersen daha sağlıklı olur.
ikinci konu kümeslerde havalandırma kesinlikle yukardan yapılmalı
kümesin üst kısmındn soba borusu büyüklüğünde delik açılır
yarım boy soba borusu yukardan kümesin içerisine 15 santim kadar sarkıtılır ve dışarda kalan ucuna şapka takılır
boruların ucuna takılan.
kümeslerde yandan önden arkadan pencere yerine havalandırma bu şekilde olmalıdır

Öncelikle güzel sözlerin ve önerilerin teşekkür ederim selami amca ama benim kümesimin havalandırması yetiyo kapıdan gerektigi kadar hava ve temizliği alıyor daha fazlasına gerek yok bence

kuscu_marik' Alıntı:
S A Serkan kardeşim geçmiş olsun ölen kuşların için çok üzüldüm hem kuşlara hemde emege yazık oluyor ama yapacak bir şey yok saglık olsun daha iyileri daha güzellerinide bulursun çünkü sende bunu hak etme sevgisi var kümesin çok güzel olmuş kuşculugun en önemlisi kümes dir kuşçu kümesinden belli olur sizin gibi emegine saglık güle güle besle tebrikler
saygılar

Güzel sözlerin için teşekkürler abim Allah herkesin gönlüne göre versin

polllat' Alıntı:
serkan abim maviler döktürüyo maaşallah.. Allah tüyleri kadar ömür versin.. Sanada aslanbaş ve çakal üretiminde başarılar dilerim abi Allah yardımcın olsun :)

Eyvallah gülüm saolasın ilerde sanada bi takım ayarlarız =)

sezgin 1' Alıntı:
EMEGİNE ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM ÇALIŞINCA OLUYOMUŞ VE DAHA İYİDE OLUCAKTIR BUNA EMİNOL.

Eyvallah Sezgin abim saolasın ilerde çok daha iyileri olucak inşallah

Hay MASALLAH Cok guzel bu mavicakallar... Sende Kumesinle hakkini vermissin.. kuslara iyi hizmet iyi karsilik demek... Allah can pekligi versin.. tuyleri kadar omurleri olsun insallah...

ooooo kardeş süper olmuş ya aşmışsın işi kafesinde çok güzel kuşlarında güle güle besle...

sametgarip' Alıntı:
ooooo kardeş süper olmuş ya aşmışsın işi kafesinde çok güzel kuşlarında güle güle besle...
Eyw.SAmet abi güzel sözlerin için sagol ama daha bişey yaptıgıız yok bi başlayalım ondan sonra görcez bakalım neler çıkacak piyasaya

Maşallah size helal olsun demek bile az gelir gerçekten gerek kuşlar gerekse kümes ortamınız mükemmel keşke herkez kuş besliyorum derken sizin gibi kuş beslese saygılar İSTANBUL-FATİH- KARAGÜMRÜK

abi kuşların cok güzel kümesin daha güzel belli zaten abi kuşlar güzel aynı sahipleri gibi maşallah nazar değmesin abi. :tamam:

ATURK' Alıntı:
Maşallah size helal olsun demek bile az gelir gerçekten gerek kuşlar gerekse kümes ortamınız mükemmel keşke herkez kuş besliyorum derken sizin gibi kuş beslese saygılar İSTANBUL-FATİH- KARAGÜMRÜK

Güzel sözleriniz için teşekkürler ederim güvercinlere her zaman sevebileceği ortamlar yaratmak gerekir kümes ufak yada büyük problem değil düzenli ve temiz olsun onlara yeterli benim görüşüm kuşlar ufak yerleri daha cok seviyor bizde ufak boyulu yaptık kümesi besliyoruz allahın izni ile

maşallah çok güzeller aynızamanda jümesin de ii

Geri