29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
89 UNCU YILINI KUTLADIGIMIZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Re: 29 EKİM CUMHURİYRT BAYRAMI KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin Temellerinin atıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

CUMHURİYET' imizin 89. yılı kutlu olsun

Cumhuriyet bayramı ülkemize kutlu olsun.
Cumhuriyet düşmanlarına inat, nice 89 yıllara ..

cumhuriyetbayrami1.jpg

Gençler,
Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.
Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.

M.K. ATATÜRK...

EN GÜZEL BAYRAM , BU ; BAYRAM HERKESE KUTLU OLSUN..

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek; ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek” Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haklı ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.” İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

5 Şubat 1933 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

http://www.add.org.tr/bursa-nutku.html

Türk bayrağı taşıyanlara terörist muamelesi yapılmayan CUMHURİYET bayramlarını kutlamak dileği ile.

Herkezin bayramı kutlu olsun.

Selamlar sağlıcakla kalın.

şenol tunç' Alıntı:
Türk bayrağı taşıyanlara terörist muamelesi yapılmayan CUMHURİYET bayramlarını kutlamak dileği ile.

Herkezin bayramı kutlu olsun.

Selamlar sağlıcakla kalın.

:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

Cumhuriyetimiz kutlu ve sonsuz olsun... Ne mutlu Türküm diyene!

VATAN BÖLÜNMEZ.BAYRAMIMIZ

KUTLU OLSUN..BU VATAN HEPİMİZİN..

Bu memleket için şehit düşenleri dualarla anıyoruz.Nice 90 cı senelere...
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

Geri