2o10 Yavrularım Serkan BONCUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
arkadaşlar 2010 yılında çıkan yavrularımı sizlerle paylaşmak istedim umarım begenirsiniz Bu arada ŞAFAK : 101 Arkadaşlar az kaldı geliyorum :D

Maaşallah..Allah nazardan saklasın çok güzeller.. Askerliğin çoğu bitmiş Serkan abim hayırlısıyla evine dönersin inşallah...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

ARkadaşlar kardeşim fotograf ççekerken kuşum yumyrtlamış :D bi çift daha mavi çakal yavrusu geliyo allahın izniyle D:D:

Serkan abi ya senin şu Mavilerine hastayım Bursanın neresindensin Sölede 1 çift alabilirim eğer uyqunsa...

Ve unutmadan tüyleri kadar ömürleri olsun ulaşmak istersen özelden mesaj at abi...

16brs16' Alıntı:
Ve unutmadan tüyleri kadar ömürleri olsun ulaşmak istersen özelden mesaj at abi...

Evallah kardeşim Allah'ım herkezn gönlüne göre versn sevglermle "SrKnbNcK

Serkan Süperler o aradaki büyük kırmızı ney yeni ben görmedim onu Macır gibi görünüyor aynı Ama yavruların süper mavi bi ayrı güzel Maşallah Tüğleri Kadar Ömürleri olur inş Hayırlı teskereler.... sana..........Banada:D

Samet Ataş' Alıntı:
Serkan Süperler o aradaki büyük kırmızı ney yeni ben görmedim onu Macır gibi görünüyor aynı Ama yavruların süper mavi bi ayrı güzel Maşallah Tüğleri Kadar Ömürleri olur inş Hayırlı teskereler.... sana..........Banada:D

EYvalalh KArdeşim benim allah sanada gönlünce macır beslemek nasip etsin kol gibi kuşların olsun inşallah ŞAFAK : 101 bitiyo allahın izniyle

maaşallah güzel sağlıklı yavrular uğraşılırsa daha iyilerinin olacağından eminim o yavrudaki kaşı kaybedebilmen için daha kanı sağlam olan bi erkekle vur bence çünki 8 yavrunun 6 tanesi babaya benzer...

sametgarip' Alıntı:
maaşallah güzel sağlıklı yavrular uğraşılırsa daha iyilerinin olacağından eminim o yavrudaki kaşı kaybedebilmen için daha kanı sağlam olan bi erkekle vur bence çünki 8 yavrunun 6 tanesi babaya benzer...

SAmet abi hangi yavrudan bahsettim anlamadım kırmızıdan mı maviden mi bahsediyorsun ?

090220102310.jpg

090220102313.jpg

090220102314.jpg

090220102306.jpg

090220102304.jpg

090220102301.jpg

090220102300.jpg

Maşallah yavrularım baya bi büyümüş "SrKnbNcK

Geri