3.5 Aylık Yavru Kızması Mavi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerim KINIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kerim KINIR
Meslek
Operatör
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.a
14 Şubat 2013 Tarihinde yumurtadan çıkan yavrudur.
10 Gün önce teke atmıştım.Çok iyi olmasada bugün çekip paylaşmak istedim.
Sonlara doğru yağmurun ve rüzgarın gazabına uğradık.
İyi seyirler dilerim.Her türlü yoruma açığım.
SAYGILARIMLA...

(480Piksele ayarlarsanız daha iyi görüntü kalitesi olur)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KxVthmr-6eM[/youtube]

Maşallah ne güzel , doğum tarihini bile takip etmişsiniz , Allah zayii etmesin , kuş oynuyor sağlıkla uçurun ilerde daha iyi de olur , sağlıcakla besleyin .selamlarŞEREF

MAŞALLAH. GÖNLÜNCE OLSUN!

şeref' Alıntı:
Maşallah ne güzel , doğum tarihini bile takip etmişsiniz , Allah zayii etmesin , kuş oynuyor sağlıkla uçurun ilerde daha iyi de olur , sağlıcakla besleyin .selamlarŞEREF

Değerli yorumun ve dileklerin için teşekkür ederim Şeref abi.
14Şubat sevgililer günü olduğu için akılda tutmak zor olmadı (:
Zaten ayrıca bütün yavruların yumurtadan çıkış tarihleri bilgisayardada kayıtlı (:

[email protected]' Alıntı:
MAŞALLAH. GÖNLÜNCE OLSUN!

Teşekkür ederim Türker abim.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

(480Piksele ayarlarsanız daha iyi görüntü kalitesi olur)[/i][/b]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KxVthmr-6eM[/youtube][/quote]
masallah kerım cok guzel hayrını gör doya doya uçur inşallah

DELIYUREK41' Alıntı:
masallah kerım cok guzel hayrını gör doya doya uçur inşallah

Saolasın Murat abi , bir gün buyur gel beraber uçuralım bir çay içelim inşallah.

güzel hayvan maşallah iyi yolda..emeğine sağlık..

erdem77' Alıntı:
güzel hayvan maşallah iyi yolda..emeğine sağlık..

Teşekkür ederim , ALLAH razı olsun ...

maasallah güle güle besleyin çalışkan bir kuş insallah devam ederse seyir zevki güzel olur ..

omer06' Alıntı:
maasallah güle güle besleyin çalışkan bir kuş insallah devam ederse seyir zevki güzel olur ..
Sağ olun teşekkür ederim.İnşallah , her kuşta olduğu gibi temennimiz azmi ve devamlılığı.

kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah güle güle uçur kardeşim

Teşekkür ederim Metin abi sağ olasın.

s a masallah kerim çalıskan bir yavru oyundanda kaçmıyor es geçmiyor yani oyun kusu için yerinin hiç uygun olmadıgını resimlerde gçrmüş düm öyle bir yerde ve yeni baslayan biri için bu sekil kus hazırlayabilmek görsele sunmak kolay degil umdugumdanda çok mesafe katetmissin tebrikler emeklerine saglık ilerde insallah çok çok daha iyilerine kavusabilirsin okunanlardan anlatılanlardan gördüklerinden bayagı çok seyler kapmıssın yani alt yapıyı hazırlamıssın siz gibi gençleri bu denli basarılı görmek bizleride ilerisi için umutlandırıyor emeklerine saglık güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah kerim çalıskan bir yavru oyundanda kaçmıyor es geçmiyor yani oyun kusu için yerinin hiç uygun olmadıgını resimlerde gçrmüş düm öyle bir yerde ve yeni baslayan biri için bu sekil kus hazırlayabilmek görsele sunmak kolay degil umdugumdanda çok mesafe katetmissin tebrikler emeklerine saglık ilerde insallah çok çok daha iyilerine kavusabilirsin okunanlardan anlatılanlardan gördüklerinden bayagı çok seyler kapmıssın yani alt yapıyı hazırlamıssın siz gibi gençleri bu denli basarılı görmek bizleride ilerisi için umutlandırıyor emeklerine saglık güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

A.selam Muharrem abi,
Öncelikle teşekkür ederim.Düşüncelerinin bu denli güzel olması beni mutlu etti.Sizlerin sayenizde bayağı yol kat ettim ve yine sizlerin sayenizde öğreneceğim daha çok şey var.Öncelikle amacım bu camia'da kişiliğimden , saygımdan ve onurumdan ödün vermemek.Bunu da yapan her bireyin her alanda başarılı olacağına inanıyorum.
Evet yerim oyun kuşu beslemek için sıkıntılı fakat bunada şükürler olsun , böyle bir yerimde olmayabilirdi.
Senin bir lafınla devam etmek istiyorum.Dediğin gibi "İyi , insanın ayağına gelmez iyiye gidilir." , ben bunu "Bilgi insanın ayağına gelmez , araştırılır ve bilgiye koşulur." şeklinde değiştirdim ve bunun için araştırmaya devam ediyorum ve öğrenmek için her bulduğum açık olan bilgi kapısından giriyorum.
Saygılarımla , ellerinden öperim...

hey maşallah ip gibi cekiyor ilerisi cok parlak güle güle besle kardeşim.

ayhantirol' Alıntı:
hey maşallah ip gibi cekiyor ilerisi cok parlak güle güle besle kardeşim.

Teşekkür ederim Ayhan abi , Allah razı olsun...

Maşallah Kerim güle güle uçur. Güzel başlamış hayvan. Devamında daha iyi olur inşallah.

perdah77' Alıntı:
Maşallah Kerim güle güle uçur. Güzel başlamış hayvan. Devamında daha iyi olur inşallah.

Teşekkür ederim Ahmet abi.İnşallah dediğin gibi olur.Bizide mutlu eder.

maşallah kerim yola devam
:)

hayalet beyaz' Alıntı:
maşallah kerim yola devam :)

Saol abi , sayenizde çıtayı yükselteceğiz inşallah...

maşallah kerim güzel hayvan emeğine sağlık

güzel kuş güle güle besleyin :heyo:

Arkadaşlar , kuşta gördüğünüz eksikleri-hataları ve bunların nasıl düzeltilebileceği hakkında bilgi verirseniz ; benim ve bu şekilde kuşu olan arkadaşlarımızın bilgilenmesi açısından iyi olacaktır.Birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde , çıtamızı hep beraber yükseltelim inşallah.Şimdiden düşüncesini paylaşacak herkeze teşekkürler...

Maşallah Kerim arkadaşım, kuşun her fişeğinde gerçekten inanarak isteyerek dahada iyi tırmanmayı hedefleyerek çıkıyor, kendini belli ediyor yani, düzenli uçumdan sonra dahada güzel fişek'lerini izleyemeni umud ediyorum. Herşey gönlünce olsun Saygılar

kuşa yorum yazmıştım ama ya iletilmemış yada ben bır sorundan ötürü yorumumu göremedım.o yuzden tekrar masallah demek ısterım.hayrını gör doya doya ucur ınsallah

Maşallah Kerim kuş da kayıt da güzel.
Eksik demişsin bence takla adedi biraz az,sefer sayısı fazla gibi (:
İnişi de eklemiş olsan sezonun videoyla en fazla puan alan kuşu olurdu :tamam:
Güzel günlerde kazasız belasız uçurman temennisiyle...
Khalid

Maşallah Kerim durmak yok uçrmaya devam...

Muharrem Şahin' Alıntı:
Maşallah Kerim arkadaşım, kuşun her fişeğinde gerçekten inanarak isteyerek dahada iyi tırmanmayı hedefleyerek çıkıyor, kendini belli ediyor yani, düzenli uçumdan sonra dahada güzel fişek'lerini izleyemeni umud ediyorum. Herşey gönlünce olsun Saygılar
Saolasın Muharrem kardeşim,İnşallah her şey gönlümüzce olur.

DELIYUREK41' Alıntı:
kuşa yorum yazmıştım ama ya iletilmemış yada ben bır sorundan ötürü yorumumu göremedım.o yuzden tekrar masallah demek ısterım.hayrını gör doya doya ucur ınsallah
Teşekkür ederim Murat abi , kuşu toprak sahada uçurmaya karar verdim.Yarından itibaren yere indirip birde yerde deneyeceğim orda beraber çayımızı yudumlar izleriz inşallah.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Kerim kuş da kayıt da güzel.
Eksik demişsin bence takla adedi biraz az,sefer sayısı fazla gibi (:
İnişi de eklemiş olsan sezonun videoyla en fazla puan alan kuşu olurdu :tamam:
Güzel günlerde kazasız belasız uçurman temennisiyle...
Khalid
Teşekkür ederim Kadir abi.Evet takla sayısındaki azlığı bende fark ettim.Belki yavru gördükten sonra doldurur bir ihtimal.Sefer sayısı gerçekten çok fazla.Sonlara doğru ıslandığı ve inişiçin 10-15 kere daha sefere geldi fakat kısa ve taklasız gittiği için ekleme gereği duymadım.Fakat dün akşam altına kuş sermeden uçurdum inişe kadar 17-18 sefer yaptı.Videoya inişini ekleyememdeki neden yağmurun bastırması mecbur aşşa inmek zorunda kaldım kuş kendisi indi.
Güzel temennin içinde teşekkür ederim.Saygılar.

kenalp' Alıntı:
Maşallah Kerim durmak yok uçrmaya devam...
Teşekkür ederim Kenan abi.Besliyorsak uçuracağız , uçurmadan elimizdekilerin ne halt yediklerini göremeyiz (:

Maşallah Kerim Allah gönlüne göre versin zamanla diğer eksiklerini kapatır sonuda güzel olur inşallah...Kazasız belasız nazarsız uçurmalar...

Geri