3-5 sorum olacak yardımlarınızı esirgemeyin lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dsffj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

dsffj

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit şaşmaz
Meslek
serbest meslet
İlgi Alanı
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Benim Size Birkaç Sorum Olacak Cevaplarsanız Çok Memnum Olurum

1.sorum: Arkadaşlar ben 2 tane yavru alacağım yavruları yeme düştüğü zaman alacağım yavaş yavaş tüylenmişler tüyleri az buçuk çıkmış bunları annesiz babasız besleyebilirmiyim

2.sorum: Bu yavrularım uzun süre uçmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım

3.sorum: Kuşun Uçmaya istekli olduğu nereden anlaşılır

4.sorum Bir kuşumda Kanat sarkıklılığı var ve uçamıyor ne yapmalıyım

Kuşçuluğa yeni başladım sorularma cevap verirseniz içim yok rahatlayacak şimdiden ALLAH RAZI OLSUN

Bende Cevaplayam kardeşim...

1.Beslersin ama ölme ihtimali yüksek kardeşim bu yüzden yeme düşdükten sonra alırsan daha iyi olur.
2.Yavruyu hergün kovalayacaksın uzun süre uçan kuşun varsa daha iyi olur.
3.Uçmaya istekli yavru yerden kendisi kalkar bi dikilir 1 tur atar ve kovalarsan uçar yani...
4.Damarını biliyorsan damızlığa çekmeni öneririm...

Saygılarımla inşallah yardımcı olabilmişimdir...

saol kardeş bende o zaman yavruyu yeme düştüğü zaman alırım cevapların için saol içimi rahatlattın ALLAH RAZI OLSUN

bide yazmayı unutmuşum kusura bakmayın damızlık güvercin nedir bunu anlamadım bide güvercinleri nasıl damızlık yapıyoruz kısaca anlatırsanız sevinirim

dsffj' Alıntı:
bide yazmayı unutmuşum kusura bakmayın damızlık güvercin nedir bunu anlamadım bide güvercinleri nasıl damızlık yapıyoruz kısaca anlatırsanız sevinirim

Kendisinden yavru almak için ayrılan dişili erkekli çiftlere damızlık kuş denir, bu kuşlar genelde uçurulmaz kanatları çekilir veya kesilir, ama uçuranlar da mevcuttur.

Damızlık anaçlar genelde damarı sağlam olup yavru alınmak için yetiştirilen ve genelde uçurulmayan kuşlarımızdır...

arkadaşlak çok yardımcı olsun hepinizden ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN

Rica ederiz kardeşim sorunun olursa yazarsan yardım ederiz...

Saygılar...

kusun uzun ucacaksa kus ıyısını secıcen ve yavrudaluktan yanına uzun ucan kus salıcak yavas yavas kusları ucuraraksın. hergun bırazdaha fala ucurucan kus acılacak bıde dırek yuklenme kusa yorulur bıyere atar kalır orada gob50 serkan

Geri