3.5 yasında eke dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srt24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Maşallah alçaltması sesi soluğu yerinde.

tşk ederim youtubeden silinmiş bende yeniden ekledim

gerçektende maşallahı var ben en çok kanat sesine kilitlendim abİ kuşta ne kanat sesi var ole maşallah..............

Hey Maşallah kanat sesi çok güzel hayırlı beslemeler...

masallah gayet seslı soluklu bı kus eke olarak oynamasıda bı ayrıcalık hayrını gorun
saygılar
oguz ustundag

hidalgoo' Alıntı:
gerçektende maşallahı var ben en çok kanat sesine kilitlendim abİ kuşta ne kanat sesi var ole maşallah..............

tşk ederim cokd seri suratlı ucum düzeni kürek ceker gibi,gcen köpek yuvalarına dalmıs yaralamıs hayvanı:( düzeltmeye calıısyorm

Katılırmısınız bilmem ama iyi kuşu bul , besle, büyüt, üret gözde kuşun olsun bi yerde patlak veriyor. o yuzden ben iyi diyabileceğimiz kuşu 1 kaç takım ürettikten sonra uçuruyorum .Ölen ölür kalan kalır .Ne edek böyle ama kalanlarla yola devam ediyoruz.Sertan abi ALLAH acil şifa versin inanki üzüldüm.....

maşallah cok seslı soluklu hayvan.Allah nazardan saklasın sertan abi.

snn çankaya' Alıntı:
maşallah cok seslı soluklu hayvan.Allah nazardan saklasın sertan abi.

tşk ederim sinan kardesim daha iyleri senin olsun

hidalgoo' Alıntı:
Katılırmısınız bilmem ama iyi kuşu bul , besle, büyüt, üret gözde kuşun olsun bi yerde patlak veriyor. o yuzden ben iyi diyabileceğimiz kuşu 1 kaç takım ürettikten sonra uçuruyorum .Ölen ölür kalan kalır .Ne edek böyle ama kalanlarla yola devam ediyoruz.Sertan abi ALLAH acil şifa versin inanki üzüldüm.....
evet aynen öle bide nazarda var 2 gün önce köpek ısırmadan arkadasları yatık oldugu halde mest ettti sonucundada köpek ısırdı tşk ederim güzel kardesim yorumların için

__BaDBoY__' Alıntı:
masallah gayet seslı soluklu bı kus eke olarak oynamasıda bı ayrıcalık hayrını gorun
saygılar
oguz ustundag
tşk ederim evet kusculukda(benim gözümde tabi)eke kus makuldur.saygılar bizden

MASALLAH SERTAN EMEKLERİNE SAGLIK SESLİ SOLUKLU GÜZEL KUS GÜLE GÜLE UÇUR BESLE

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maşallah,kuşuta örnek gösterilebilecek düzeyde güzel ses var.Mekanın sessizliğide olayı tamamlamış.Güle güle besleyin-uçurun.Saygılar.

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH SERTAN EMEKLERİNE SAGLIK SESLİ SOLUKLU GÜZEL KUS GÜLE GÜLE UÇUR BESLE

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

cok tşk ederim Allah daaha iylerini size nasip etsin

zogoz' Alıntı:
Maşallah,kuşuta örnek gösterilebilecek düzeyde güzel ses var.Mekanın sessizliğide olayı tamamlamış.Güle güle besleyin-uçurun.Saygılar.

bu kus Ahmet mermi kardesimizden bana gecmiş bi kusdur.22 sefer yaptı bu sekilde seyrettim aldım.baska cok daha değişik kuslar var insallah en kısa zamanda koycam videolarını.güzel yorumunuz için tşk ederim

Sertan kardeşim güle güle besle sesli güzel bir kuş.Geçmiş olsun sakınılan göze çöp batarmış.

Düzelir inşallah,hayırlısı ile çoğaltırsın.

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Sertan kardeşim güle güle besle sesli güzel bir kuş.Geçmiş olsun sakınılan göze çöp batarmış.

Düzelir inşallah,hayırlısı ile çoğaltırsın.

Selamlar sağlıcakla kal.

çok tşk ederim senol abi evet batıyo valla çop dogru diyon.mustafa omacın kuslarından kuslar cogaltıyorum.yavrular basladı masallahı var abi onlarında inşallah en kısa zamanda videolarını cekecem.güzel yorumların için tşk edeirm saygılar abi

maşallah güzel gelmiş güzel gitmiş, selamlar...

Selamlar.
Allah nazardan saklasın.Benim nazarımda 1. sınıf bir kuş güle güle besleyin.
Saygılarımla.

tanlmslz' Alıntı:
Selamlar.
Allah nazardan saklasın.Benim nazarımda 1. sınıf bir kuş güle güle besleyin.
Saygılarımla.

Tşk ederim daha iyleri sizin olsun inşallah Saygılar bizden

Geri