3 günde 4 ayarım kaçtı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 738

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
selamlar . bu aralar kuşlarımda bi değişiklik var . bir çift azmanım var ve yavruları var . hayvanlar çok dengesiz hareket yapıyor . dişi bazen kalkıyor gidiyor yarım saat sonra geliyor . erkek gidiyor bulmaya oda 1 saat sonra geliyor . bunların yavrusu vardı 2 hafta uçurdum geçen gün kümesin kapısını açtım uçtu bidaha göremedm . 2 ay uçurduğum ve 2 yavrusu olan postam kaçtı . daha sonra yavru bangom vardı 3-5 defa uçmuştu dünde inerken gördüm indi . bende telefonla görüştüm 5 dk sonra baktım oda yok . kuşlarım neden sürekli kaçıyor olabilir ? yada bana ne öneriniz olabilir ? inanın o kadar güzel uçuyordu kuşlarım şuan adam akıllı uçanım kalmadı .

patron35' Alıntı:
selamlar . bu aralar kuşlarımda bi değişiklik var . bir çift azmanım var ve yavruları var . hayvanlar çok dengesiz hareket yapıyor . dişi bazen kalkıyor gidiyor yarım saat sonra geliyor . erkek gidiyor bulmaya oda 1 saat sonra geliyor . bunların yavrusu vardı 2 hafta uçurdum geçen gün kümesin kapısını açtım uçtu bidaha göremedm . 2 ay uçurduğum ve 2 yavrusu olan postam kaçtı . daha sonra yavru bangom vardı 3-5 defa uçmuştu dünde inerken gördüm indi . bende telefonla görüştüm 5 dk sonra baktım oda yok . kuşlarım neden sürekli kaçıyor olabilir ? yada bana ne öneriniz olabilir ? inanın o kadar güzel uçuyordu kuşlarım şuan adam akıllı uçanım kalmadı .

hiç bir fikrim yok ama takip.

Net bişey söylemek zor. Ancak şunları söyliyebilirim. Acaba kümeste hayvanları ürkütebilcek bişey olabilir mi. Yada kümese kuş sayısı fazla felan olabilir. Hayvanlar ondan yeni yuva aramış olabilir. Postalar sonradan geldiyse, yane o kümeste dogmadıysa kaçmasına cok şaşırdıgım söylenemez. Belki eski yuvasına gitmiştir.

KÜMESİNDE RAHAT OLMAYAN ,MUTSUZ VE BAKIMSIZ ,YİYECEKSİZ OLAN ..KORKAN KUŞLAR KAÇAR..

arkadaşlar Ankara/Mamak tan da sadece taklacı bakan bir arkadaşımında devamlı uçurduklarından 4 tane kaçanlar oldu. bazılarının altında yavruları olduğu halde. Benim aklıma ilk gelen cep telefonu BAZ İSTASYONLARI oluyor. Yada o bölgede yoğunlaşan cep telefon sinyalleri. Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız yorum yaparlarsa sevinirim.

bence diğer kuş sürülerinin kafalarını karıştırması ve rüzgarında etkisi olabilir .

emir'cim uçurduğun bölgede büyük değişiklikler yaptıysan kuş yerinitanıyamıyor benim başıma geldi ayrıca kedi gibi
bir hayvan veya şiddetli rüzgarda sebeb olabilir.

saygılarımla

Geri