3 günlük yavruyu yuvadan atıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loup66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

loup66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir şahin
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
S.a bu sezon aldığım 4. Yavruları olacak bu yavrular çıkalı 3 gün oldu
her sabah geldigimde yavrunun birini yerde buluyorum ama sadece 1. yuvadan atıyorlar daha önce hiç böyle bir şey yapmadılar 2 gündür yavruyu atıyorlar ben altlarına koyunca bakıyorlar kusuyor sizce neden

çok az ihtimal ama kendisinin düşme şansı varmı ?

çok az ihtimal ama kendisinin düşme şansı varmı ?

Yok düşmüyor yuvayla taban nerdeyse sıfır

loup66' Alıntı:

kadir kardesim bazı kuslar çok yavru büyütmekden bıkarlar bakamayacagı yavruyu dıslarlar bu allahın onlara vermiş oldugu hissi içgüdüsel bir durum kac kez yuvalarına koyarsan koy yine atarlar

birde ayagına takılır yada gögsüne yapısır yuvadan düşerler lakin ilki en mantıklısı ve olaganı

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
loup66' Alıntı:

kadir kardesim bazı kuslar çok yavru büyütmekden bıkarlar bakamayacagı yavruyu dıslarlar bu allahın onlara vermiş oldugu hissi içgüdüsel bir durum kac kez yuvalarına koyarsan koy yine atarlar

birde ayagına takılır yada gögsüne yapısır yuvadan düşerler lakin ilki en mantıklısı ve olaganı

saygılar
Başka kuşun altına koydum şimdilik bakıyor.

bende daha tam olarak tuye girmemis kendi yavrusunun uzerine cikan kusa sahit oldum ..2 yavrudan kucuk olaniydi .. muhtemelen bakmamak icin oldurme yolunu seciyor ... bende o yavruyu baska kusun altina koymustum o sekilde kurtarmistim ...

Geri