3 yaşında eke zamanında çok iyi oyunlar çıkardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bekir79

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir ÇAMUR ÇANKIRI
Meslek
DARULACEZE İBB
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleykum
kuş eskilerimden eke 3 yaşındaki videosu. birdahada videosunu çekemedim. evimdeki kümese 2sene önce getirdim kaybolduydu. bulup uçurtana helali hoş olsun. bize görevini fazlasıyla yerine getirdi. izleyenler iyi bilir gelecek yeri olmadıgından mekan müsait olmadıgından seferlerini genelde agacın altından girerek alırdı bu bütün herşeye bedeldi. neyse selametle
[dailymotion]/video/xgwzvl_taklacy-guvercin_animals[/dailymotion]

Maşallah Bekir hocam kuşun gelişi tarzı çok hoşmuş kaybettiğinize üzüldüm...

güzel hayvan maşallah..

Maşaallah güzel kuş.

teşekkür ederim arkadaşlar.

Selamun Aleyküm
Bekir kardeş bu kuş herhalde son uçurduğun sabuni yavru ile aynı soydan geliyor.Benim için oyun kuşunun hedefine gelip güzel gitmesi çok önemli bu kuşun maşallahı var kuyu gibi yere ne güzel gelip gidiyor.Son uçurduğun sabuni yavru da bol taklalı sesli güzel gidiyor ama çatıya oyun yaptığı için seyir açısından yere oynayan kuş gibi keyif vermiyor.Eski ustalar boşuna dememiş kuşun iyisi yere oynayan kuştur diye,emeğine sağlık olsun paylaşım için çok teşekkür ederim.Güle güle besleyin.Selamlar

ALEYKUM SELAM MUSTAFA ABİM. İŞYERİNDEKİ ESKİ KÜMESİM BURASI. ÇOK KUŞ UÇURDUK BURADA ÇOK FARKLI AKROBASİLER GÖRDÜK. YERDE BÜTÜN HÜNERLERİNİ SERGİLİYORLARDI. NASİP OLURSA İYİ BİR YER KÜMES BULURSAM YAVRULARDAN UÇURMAK İSTİYORUM.

Kuş çok güzel sıçramalar yapıyor.Umarım şuan hayattadır ve kıymetinin bilineceği bir kümestedir.

s.a
bu hayvanın videosunu daha öncede izlemiştim ve begenmiştim gözü kara kuş.
yazık olmuş.

maşallah...öncelikle kaybetmenize üzüldüm..ama oyun kuşu besleyenlerin ortak kaderlerindendir kuş kaybetmek..kuş güzel,oyun güzel;ama eklediğiniz ilahi hepsinden daha güzel olmuş..

selamun aleykum.
yorumda bulunan herkeze çok çok teşekkür ederim.
kuş işte bir an var bir an yok. biran kapımızda uçar bian sevdiğim dostumun kapısında uçar. şunu söylerim. bu camiada hem zikri hem fikri anlamda dostun var ise iyi kuşun vardır, araçtan amaca ulaşmışındır.. iyi kuş, iyi kuştan, iyi paradan ziyade iyi dosttan çıkar. RABBİM gönlünde yüreginde iyilik olan fiyilinde bunu dışa yansıtan kardeşlerime bu camiada kendi gibi iyi dostlar nasip etsin.
selametle.

Geri