3 yumurta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuscu_0zy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kuscu_0zy

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Özbilqin
Meslek
Yat Kaptanı
İlgi Alanı
S.a abilerim kardeşlerim Benim bakıcılarımın altına 2 yumurta sürdüm fakat ben birşey yaptım aradan 1 hafta gectikten sonra 1 tane daha yumurta koydum şuanlık yatıyorlar diğer yumurtalar cıkınca bir sorun olur mu ?

1 hafta uzun bir süre son yavruya bakmayacaklardır yakın olan bir kusun altına sür derim.

tamam teşekkürler artık yapıcak bişeyimiz yok demekki :)

kardeşim üçüncü yumurtadan yavru çıkar ama dişi kuş belli bi günden sonra yavrularına süt yerine ıslatılmış yem vermeye başlar üçüncü çıkan kuş bu yemleri yiyemez ölür.ziyan etme derim ben başka kuşun altına sür.mümkünse 3 günden fazla fark olmasın

NEDEN BÖLE BİRŞEY YAPTIN BİLMİYORUM AMA, BİLMENİ İSTERİM BİR KUŞUN YUMURTASI 10-12 GÜN KADAR MUHAFAZA EDİLEBİLİNİYOR, O YUMURTAYI ONLARIN ALTINA SÜRMEK YERİNE SAKLAYIP YENİ YUMURTLAYAN BİR KUŞUN ALTINDAKİ YUMURTAYLA DEĞİŞTİRMEN DAHA İYİ OLURDU EĞER YUMURTA GÜZEL BİR ÇİFT KUŞA AİT SE...

evet postalarımın altına sürdüm akşamüstü bugün yumurtlamışlar yumurta kırmızı bozalı yumurtası ve aylardır istediğim ve sonunda aldığım yumurtadır

KIRMIZI BOZALI DEDİĞİN KELEBEK Mİ?

KUŞLARIN RESİMLERİ VARSA PAYLAŞABİLİRMİSİN BENİMDE BİR ERKEĞE İHTİYACIM VAR HİÇ DENK GELMEDİ ŞİMDİYE KADAR :(

3.yumurtadanda yavru çıkar ama aradaki gün farkından dolayı beslenemez ve ölür. 1-2 gün fark olsa birşey olmazdı ama 1 hafta uzun bir süre.

bakamayacakları da acık ve net!

bakabiliyorlar 3 tane yavruya daha öncede baktırdım çünkü yumurtaların resmini mi koyayım ?

Eğer üçünede yatıyorlarsa bir şey olmaz sanırım.
Saygılar

beler benim 10 tane kuşum var çift ler yumurta yapyı sabah erkek akşam kız yumurtaya yatıyo 3 veya 4 gün oldu kaç gün sonra yumurta kırılır

bide ben 10 yaşında değilim 15 ime gircem nasıl düzeltiliyo

mesleyim de yok :hhh: :hhh: :hhh: :dans: :dans: :dans:

Geri