30.04.2011 bozdumanı yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermerci-vedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat demirci
Meslek
mermerci
İlgi Alanı
Kediler
geçen sene 4. ayda ilk başlattığım 4 aylık yavru başladığının teke çektiğimin 2.günü aklıma gelmişdi 1 fişeğini videoya almışdım kuş bu uçusundan 1 hafta sonra çalındı sonra geri buldum kanadını tele çarptı şişdi bu sene yavrusunu ucurcam inşalllah

bu ucumundan 1 gun sonrası daha guzeldi yaklasık 1.5 saat ucuyordu 20 ye yakın fişeği vardı daha alçalıyodu ama fişeklerinin kaçı sayılır onuda bilemem saygılar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SGDimUOq02s&feature=player_embedded[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=SGDimUOq ... r_embedded

maşallah vedat kardeşim, az kalmış yazdırmaya :)) inşallah yavruları bi problem yaşamadan uçar da izletirsin, selamlar...

eyvallah abi 6 tane yavru var 3 tanesi kafa kaldırdı 1 haftaya havada iyice başllarlar düzgün ucurabilirsem 3 taneside bi kaç güne ucmaya başlarlar son terekleri tamamlıyorlar bu gecen seneden yavru sana bahsetmişdim dişi kula yavru bu çok güzeldi işde o zamanlar anlamıyoduk video filan anlasaydım çok güzel fişeklerini çekerdim :) hayırlısı

saygılar..

emegıne saglık vedat daha oncede ızlemıstım bu vıdeoyu ınsallah yavruları kendısınden dahada guzel oynar saygılar kardesım.

isyankarbfc' Alıntı:
emegıne saglık vedat daha oncede ızlemıstım bu vıdeoyu ınsallah yavruları kendısınden dahada guzel oynar saygılar kardesım.

Eyvallah abi evet gecen seneki yavru şimdi aynı annesi gibi bir dısı yavrusu büyüdü bir haftaya kovalamaya başlarız inşallah yavrusunda kendisi gibi olurda hep beraber izleriz

Selamun Aleyküm
Vedat kardeşim kuş uçurduğun yer yüksek binaların arasında kalmasına rahmen uçan kuşun o kuyu gibi yere atışı ve deparı çok güzel,kuşun kanadının sakatlanmasına üzüldüm ama her işte bir hayır vardır belki uçsaydı şahin alabilirdi,geceye kalıp kaybolabilirdi vb.birçok sebeblerden kurtuldun kuşunu da damızlığa ayırdın inşaallah yavruları daha güzel olur.ALLAH CC kazasız ve belasız uçurmayı nasib etsin,hayrını gör,güle güle beslersin inşaallah.Selamlar

MASALLAH VEDAT KARDESİM KUSA ÜZÜLDÜM AMA İNSALLAH DAHA İYİLERİNEDE KAVUSURSUN BU TÜR OLUMSUZLUKLAR HEP OLACAKDIR SAGLIK OLSUN DAHA İYİLERİNİ UÇURMAN DİLEGİYLE

SAYGILAR

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Vedat kardeşim kuş uçurduğun yer yüksek binaların arasında kalmasına rahmen uçan kuşun o kuyu gibi yere atışı ve deparı çok güzel,kuşun kanadının sakatlanmasına üzüldüm ama her işte bir hayır vardır belki uçsaydı şahin alabilirdi,geceye kalıp kaybolabilirdi vb.birçok sebeblerden kurtuldun kuşunu da damızlığa ayırdın inşaallah yavruları daha güzel olur.ALLAH CC kazasız ve belasız uçurmayı nasib etsin,hayrını gör,güle güle beslersin inşaallah.Selamlar

Evet mustafa abicim yerim çok sıkıntılı burda yavru ucurup oynatmak zor saga sola inmeden yerine indirmek baya mesakatli :) ama sizler gibi değerli ustalardan nasıl hedefe ineceginide öğrendim bu kuş gecen sezon 2 sefer çalındı Birinci'de oyuna başlamamıştı geri geldi ikincide bu videodakinden daha güzel oynuyordu ondada kutuya bırakıp kaçmışlar sonrada kendini vincin teline vurdu kanatı sakatlandi sonunu bı türlü göremedim bu sekilde damizlik yapılmaz belki ama anasının babasının hatırı var :) inşallah bu sezon basına birşey gelmeden uçururum abi çünkü Elimde pek kuş yok birşey olursa üzülürüm bide yarışa yazıldık :)

Saygılar abicim

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH VEDAT KARDESİM KUSA ÜZÜLDÜM AMA İNSALLAH DAHA İYİLERİNEDE KAVUSURSUN BU TÜR OLUMSUZLUKLAR HEP OLACAKDIR SAGLIK OLSUN DAHA İYİLERİNİ UÇURMAN DİLEGİYLE

SAYGILAR

Haklisin Muharrem abi bu tür olumsuzluklar hep olacak yapacak birşey yok durmak yok yola devam elbet sag salim bı tanede olsa uçururuz bı gün Allah'ın izniyle :)

Saygılar abicim

Vedat kardeşim eskilerin bir lafı var sakınılan göze çöp batarmış diye.

Senin kuşunun başına gelende öyle bir şey,sağlık olsun,vardır ondada bir hayır.

İnşallah yavrularını uçurursun hayırlısı ile.

Yarışa yazılma işinide pek kafaya takma bu işler birazda nasip kısmet işi.

Bende her sene bir kaç yarışa yazılıyorum ama kuş uçuracam diye değil.

Yarışların sonunda yapılan kupa töreninde verilen yemek ve ikramları yerken mahçup olmayayım diye:))))

Selamlar sağlıcakla kal,her şey gönlüne göre olsun inşallah.

şenol tunç' Alıntı:
Vedat kardeşim eskilerin bir lafı var sakınılan göze çöp batarmış diye.

Senin kuşunun başına gelende öyle bir şey,sağlık olsun,vardır ondada bir hayır.

İnşallah yavrularını uçurursun hayırlısı ile.

Yarışa yazılma işinide pek kafaya takma bu işler birazda nasip kısmet işi.

Bende her sene bir kaç yarışa yazılıyorum ama kuş uçuracam diye değil.

Yarışların sonunda yapılan kupa töreninde verilen yemek ve ikramları yerken mahçup olmayayım diye:))))

Selamlar sağlıcakla kal,her şey gönlüne göre olsun inşallah.

HAKLISIN ŞENOL ABİ BİRAZDA KISMET İŞİ BENİMDE ASLINDA NİYETİM PEK YARIŞMA DEĞİL KUŞUMUN NE YAPACAĞIDA PEK ÖNEMLİ DEĞİL MAKSAT GÜZEL İNSANLARLA DOSTLUKLAR KURMAK
AMA KUŞDA OYNASA FENA OLMAZ :)
BİRAZDA İLK KEZ YAZILDIGIMDANDIR HEYECANIM (:
SAYGILAR ABİ

Merhaba Vedat Bey,
Her ne kadar tüm uçuşunu izleyemesek de videodan görebildiğimiz kadarıyla hevesli,pratik bir yavruymuş.
Sakatlanıp mavi göklere veda etmesi üzücü.İnşallah bu sene bundan daha iyi yavrularını uçurursunuz.
Kupa konusunda Şenol Ağabey'in tecrübelerine katılmamak elde değil (:
Kuşları yetiştirmek ve uçurmak konusunda büyük emek verdiğiniz ortada.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Selamlar.
Khalid

Khalid' Alıntı:
Merhaba Vedat Bey,
Her ne kadar tüm uçuşunu izleyemesek de videodan görebildiğimiz kadarıyla hevesli,pratik bir yavruymuş.
Sakatlanıp mavi göklere veda etmesi üzücü.İnşallah bu sene bundan daha iyi yavrularını uçurursunuz.
Kupa konusunda Şenol Ağabey'in tecrübelerine katılmamak elde değil (:
Kuşları yetiştirmek ve uçurmak konusunda büyük emek verdiğiniz ortada.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Selamlar.
Khalid

eyvallah SağolaSın halid bey
bende katılıyorum şenol abiye neticede tecrübe (:
inşallah bu Sene hepimiz ucururuz güzel yavrular Saygılar

Geri