30 bin güvercin satışa sunuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Mersin'de ulusal ölçekte yapılan güvercin mezadında, 10 YTL'den 6 bin YTL'ye kadar çok sayıda güvercin satıldı.

MersinGüvercin Yetiştiricileri Derneği tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenengüvercin mezadına Antalya, İzmir, Karaman, Sivas, Konya, Niğde, Adana,Gaziantep ve Şanlıurfa'dan gelen 300'e yakın güvercin yetiştiricisikatıldı. Derneğin Bahçe Mahallesi'ndeki binasında gerçekleştirilenmezatta, güvercinler 10 YTL ile 6 bin YTL arasında değişen fiyatlardaalıcı buldu. Bu yılki mezatta, en yüksek fiyata Kürek cinsi erkekgüvercin, İzmirli hayvansever Ali Enver Erdal tarafından satınalınırken, Erdal'a televizyon hediye edildi.

Mersin GüvercinYetiştiricileri Derneği Başkanı Yaşar Başer, mezada 300'e yakıngüvercin meraklısının katıldığını ve bin 300 güvercinin satışaçıkarıldığını söyledi. Satışa sunulan güvercinlerden yüzde 90'a varankısmının satıldığını kaydeden Başer, "Bu etkinlik, hem kentimizintanıtımı için, hem de Mersinli hayvanseverler için çok yararlı oldu. Butür etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da yapmayı hedefliyoruz. Bu konudayerel yönetimlerin desteğini bekliyoruz'' dedi.

00131563.jpg

bu tür uygulamaların artmasını diliyorum.çok güzel bir organizasyon olmuş katılmayı çok isterdim.

ama genelde bu tür uygulama pek yok neden acaba ömer abi?

ya izmirdede oluyomu acaba _?

bu tür büyük organizasyonları düzenlemek gayet zor.ama hemen hemen her ilimizde mezatlar yapılıyor benzer uygulamalar.izmirdede mezatlar mevcut.güvercin organizasyonları bölümümüzde bazı güvercin derneklerinin adresleri bulunmaktadır oradanda faydalanabilirsiniz.

bende 15 tane kuşvar 5tane gökacık percem akguyruk hapsi 2 tane beyaz 1tane yanardöner yanlız cokkoyu cukalata 2 tane acık sarı 5 tane zünrüt arap var beyaz gaga beyaz tırnak beyaz göz satılık ucurpta sata bilirim

Ferdi bey,alım ve satımla ilgili konular,kendi başlıkları adı altında olan bölümlerde yapılmaktadır.Forum kurallarımıza ilgili olmayan bölümlerde ilan vermek ve aramak yasaktır.Sitemizin kurallar bütünlüğü açısından,bu tür olaylara dikkat etmeye çalışalım lütfen.

Selamlar,
Yaşadığımız yerde bu tür organizasyonları takip ederek sitede duyursakne iyiolur hani:)

böyle organızasyonların olması çok iyi bulunmak isterdim böle bir organizasyonda

s.a ben butürlü yerleri sevmiyom kuşların degerlerini öldürüyolar kuşunuzu sata biliyosanız kümesinizde satın degerine verirsiniz ama bu türlü yerlerde degerinin cok altında verirsiniz

vay bee orda olmak vardı :)

Geri