DarkLion
Üye
- Ad Soyad
- Kuscu
- Meslek
- kuscu
- İlgi Alanı
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:fiyatları buradan yayınlamanız gerekmektedir.
ciddi olan derken? burada herkes ciddi.
ayrıca kuşlarınızın özelliklerini daha detaylı yazarsanız sevinirim.
aynakuyruk takım demişsiniz kuşun birinin aynası yok.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:fiyatları buradan yayınlamanız gerekmektedir.
ciddi olan derken? burada herkes ciddi.
ayrıca kuşlarınızın özelliklerini daha detaylı yazarsanız sevinirim.
aynakuyruk takım demişsiniz kuşun birinin aynası yok.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:http://www.kuscular.org/flash/index.html
buradaki ibareleri sizlere hatırlatırım tekrar.
DarkLion' Alıntı:Ya kardeşim ben neye kızıyorum anlamıyosun
Sitede çoluk cocuk var başlıklarda saçma sapan konuşuyorlar nerde bu adminler nerde bu moderatörler? Bizim hatamızmı göze çarpıyo benim abilerime bu sitede büyük saygısızlık yapıldı efendi gibi sustuk bizde kuş seviyoruz bu sitede olan herkez gibi kuşlarıma güvenmesem satılğa çıkarmazdım mezata 3 e 5 e verirdim! Kaç kere başlık açtım öreğin 250 kişi bakıyo 10 cevap var sömürücü çok varken emeğe saygı hiç yokken ben burda fiyatı neden yazayım ben sana satılık ilanlarında kurallara uymayan birsürü örnek gösteririm. Ben saatlerce uğraşip fotoşopta wallpaperlar hazırladım emeğime bi teşekkür ederiz yazan 10 kişi çıktı sesimizi çıkardıkmı? Kuşlara laf etmeye başladın sonra benim üyelik bilgilerime taktın eğer kuralları uyguluycaksanız herkeze uygulayın eğer site ben olmadan daha iyi olucaksa eyw. bannlayın beni sizin canınız sağolsun kurallara uymayan bensem bile delikanlı gibi kendimi savunuyorum gerekeni yapın...
Ömer ÖZKURT' Alıntı:bakın o linkte ne yazıyor:
""Bu site,kalitelive kurallara uyan,aynı zamanda dayanışma içinde paylaşım,katılım ve tartışma yapan üyelere muhtaçtır.
Kısacası şu anda sistemde bulunuan üyelerin arasından yukarıda saydıklarımıza uygun sadece 3 kişi bile olsa bu bizim için yeter ki yönetim 3 den fazla yapıyor
Bu yüzden "Bu sitede herkes uyarı alıyor,uzaklaştırılıyor"tarzında polemiklere veya "ne biçim site bu herşey yasak" tarzında isyanlara luzum kalmadan,site yöneticilerine ve siteye hakarete dayalı saçma sapan sözler söylemeden ve uyarı/uzaklaştırma vermeyi yöneticilere bırakmadan,kurallara uymayan yada uymayacak kişiler lütfen sitemizi derhal terkediniz.""