,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarkLion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkLion

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kuscu
Meslek
kuscu
İlgi Alanı
.

Re: Satılık Öntepe Arap Ayna Kuyruk Takım[ACİL]

fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim.

Fiyatlari msnden veya özel mesajla görüşmek istiyorum ciddi olan arkadaşlarla görüşücem kuşlarım güzel.

fiyatları buradan yayınlamanız gerekmektedir.
ciddi olan derken? burada herkes ciddi.
ayrıca kuşlarınızın özelliklerini daha detaylı yazarsanız sevinirim.
aynakuyruk takım demişsiniz kuşun birinin aynası yok.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

1)Arkadaşım dişiyi zaten hediye vericem dedim.
2)Burada ciddi olan derken Benim hünkari başlığına bakmanızı tavsiye ederim.
viewtopic.php?f=133&t=1915
3)Kuşlar Oyunludur odada yaparlar. Ben 3 aydır yatırıyorum Damızlık kuşlar. Erkek öntepe Arap ayna kuyruk. Dişiyi zaten satmıyorum hediye edicem yazdım. Ciddi olarak almak isteyen kişilere fiyatta güzellik yapıcam. Ben burda kimseyle tartışmak istemiyorum. Saygılar.

ben ciddiyim kuşun seceresini anlat bana.
yaşı, anası babası?kuyruğu kaça kaç?kuyruk sayısı,perçeminin yakından çekilmiş,belinden çekilmiş fotoğraf,tırnaklarının rengi fotoğrafta görünmüyor,gözlerinin rengi.?.ayrıca odada oyun yapan kuşa oyun garantisi mi veriyosun.
neye göre garantili oyunu.ne kadar oynuyoki onu söle.söylediğinden aşağı oynarsa getircem sana geri.
taban taklası nasıl kaç metre çekiyor,kaç saat uçuyor,kaç sefer yapıyor.bir seferde kaç takla yapıyor.

lütfen profil bilgilerinizi düzeltin grfkr diye bir meslek yok yeni mi çıkmış bu?

SATMIYORUM ARKADAŞIM SENİN İŞİN BENİM KUŞUMLA DEĞİL KAPATIN KONUYU.AKŞAM AKŞAM UĞRAŞICAK ADAM ARİYOSUN.

çocuk oyuncağı değil bu iş.yok öyle acil satılık garantili ?ne garantili neyi garantili yazsana özellikleri herşeyin bir kuralı var.alım satım işlerini kurallarına göre yapınız.
o zaman gidin msn den satın kuşunuzu.
en kısa zamanda bir düzenleme yapılıp denetleme yapılacaktır 50 mesajın altında olan üyeler alım satım yapamayacaklar..
ve alım satımla ilgili bütün kurallar uygulanacaktır.

Re: Satılık değildir.

ben uğraşıcak kimse aramıyorum ciddi alıcıyım kuşun özelliklerini öğrenmek istiyorum.
lütfen konuşmalarınıza dikkat edin ve ikinci kez söylüyorum profil bilgilerinizden mesleğinizi düzgün girin.

Sevgili Yetiştiricilerimiz.

Satmak istediğiniz güvercinleriniz için hem daha çabuk alım-satım olması açısından hemde forum kirliliğini önlemek amacıyla aşağıdaki ilan kurallarına uygun satılık ilanları bırakmanızı rica ediyoruz.

1: İlanlar için mutlaka resim koyunuz.

2: Güvercinlerin sağlık durumları hakkında bilgi

3: Performans kuşu ise performansları hakkında açıklayıcı bilgi

4: Satılık Güvercinlerin Irkı Ve Cinsiyetleri

5: Satılık Güvercinlerin Fiyatı

Yukarıda Yazmış olduğumuz Maddeler Satıcı Ve Alıcı İçinde İlanın Daha Çabuk Çözüme Ulaşması Açısından Önemli Rol Oynamaktadır.
Lütfen Satılık Güvercin İlanlarınızı Yukarıdaki maddelere Göre Bırakınız.
Maddelere Uymayan İlanlar Kural Dışı Olduğu İçin Kilitlenecek Veya Silinecektir.

Not: Sitemiz Üzerinden Yapılan Alış Verişlerde Sitemiz,Kullanıcıları Ve Site Yöneticileri Hiçbir Sorumluluk Kabul Etmez. İlanlardan Tamamen İlan Sahibi Sorumludur.

Saygılarımızla.
Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi

bakın bunlar kurallardır bunları tekrar tekrar açıklamak zorunda bırakmayın bizi.

Yap o zaman arkdaşım bizi bilen biliyo rahat ol sen İmzanda yazanlara uy arkadaşım ben saçma mesajlara cevap yazsaydım simdiye kadar 500 mesajı geçerdim. Eğer uğraşicak adam arıyosanız forumda coluk cocuk dolu onlarla uğraşın ben gayet güzel bi başlık hazırlamıştım.Bizde zamannda adminlik yaptık ama senin gibi davranmadık üyelere.Neyse uzatmaya büyütmeye gerek yok bidahada bu forumda kuş satmayız olur biter dost herzman bulunmaz kuş herzaman bulunur bugune kadar kimse arkamızdan kötü konuşmadı konuşmıycakta Allah'a emanet ol hakkını helal et.

güray bey ilanınızı hemen bu şekilde düzenleyin yoksa üyeleri ve yönetimi gereksiz yere oyalamak,zamanını çalmak gibi eylemlerinizden gereği yapılacaktır.sizi bekliyorum hemen ilanınızı düzeltin lütfen.yönetimin sizin gibi keyfi yaptığınız vazgeçtim satmıyorum konularını silmek ve taşımaktan daha önemli işleri var.sizin gibiler yüzünden kuşculuk camiasına faydalı olacak olayları gerçekleştiremiyoruz.

lütfen yaş bilginizide en kısa zamanda doldurunuz profilinizde.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Sevgili DarkLion , Ömer bey size durumu aslinda net bir sekilde aciklamisti, fiyat yazmaniz bir kuraldi, siz kendinizi bildiginiz surece insanlarin ne dedigi onemli degil, Omer kardesimde ciddi bir alici gibi sizden fiyat istedi, biz bu forumda yapilan herseyden sorumlu insanlariz, Onun icin gizli kapakli degilde acik acik herseyin burada yapilmasi bizlerin hosuna gider, Malum Hünkari ilaninizda yanlis birseyler yazilmis, siz kuslariniza guveniyorsaniz bu insanlari kaale almassiniz olur biter, gerginlik yaratmanin, buradaki insanlari tedirgin etmenin bir anlami yok sayet hepimiz ayni sey icin burdayiz, Kus sevgisi, Insan Sevgisi, Bu bizim hobimiz.
Birbirimize karsi daha anlayisli olmamiz ve sitede yoneticilik gorevini ustlenmis arkadaslarimiza karsi daha duyarli davranmaniz benimde hosuma giderdi, cunku bu insanlar ceplerindeki harcliklarini hergun zamanlarini, bazen sevdiklerinine ayiricaklari vakitleri bu site icin harcayan insanlar, Burasini guzellestirmek icin sizlere iyi bilgiler ulastirip cevre illerdeki güvercin sevdalılarının yaptiklari organizasyonlari sizlerin ayaklari onune sermek icin yogun caba gosteren sahislardir,
Burdan yola cikarak hepimizin sitesi olan Kuscular.org platformundaki kurallara daha bagli olmanizi temenni ediyorum.. Tesekkurler..

Kuralları uygulayın Ömer arkadaşım söz ağızdan bi kere çıkar bizde. Kurallara uymuyosam eğer bannlayın sitedende benim için ya hep ya hiç bu kadar netim.

sizde adminlik yaptıysanız eğer bizleri biraz anlardınız.onca emek verip hazırladığınız forumu sadece kuş satmak için kullanan,en aktif olduğu konu güvercin ilanları olan bütün bunlar yine kabul ama kurallara uyunuz.kurallar uyulmak için vardır.

biz kimsenin arkasından konuşmayız.ve kimseyi banlamakla tehdit etmiyorum.bozmaya değil yapmaya çalışıyorum.gecenin bu saatinde 01:30 da sizi nazikce uyarıyorum ama verdiğiniz tepki hiç hoş değil.eğer adminlik yaptıysanız beni anlamanız gerekir.

ben bıktım artık siz gibi saçma sapan profil bilgileri dolduranları uyarmaktan. mesleğiniz yazıyor: adam sanane yazıyo, yaş yazıo adam 2008 yazıyor.biz kurallı bir siteyiz dostlar ve düşmanlar hepiniz duyun.biz seviyeli bir site olduğumuz için lakayıt sohbetler burada olmadığı için bu seviyelere geldik bu yüzden bu özelliklerimizden vazgeçmeyeceğiz.
burada kurallara uyulmasını istiyoruz ortamın kalitesi için de bunlar şart siteye üye olurken tüm yetiştiriciler bir kurallar listesi okudu ve onayladı hepinize bunu hatırlatırım.

Ya kardeşim ben neye kızıyorum anlamıyosun

Sitede çoluk cocuk var başlıklarda saçma sapan konuşuyorlar nerde bu adminler nerde bu moderatörler? Bizim hatamızmı göze çarpıyo benim abilerime bu sitede büyük saygısızlık yapıldı efendi gibi sustuk bizde kuş seviyoruz bu sitede olan herkez gibi kuşlarıma güvenmesem satılğa çıkarmazdım mezata 3 e 5 e verirdim! Kaç kere başlık açtım öreğin 250 kişi bakıyo 10 cevap var sömürücü çok varken emeğe saygı hiç yokken ben burda fiyatı neden yazayım ben sana satılık ilanlarında kurallara uymayan birsürü örnek gösteririm. Ben saatlerce uğraşip fotoşopta wallpaperlar hazırladım emeğime bi teşekkür ederiz yazan 10 kişi çıktı sesimizi çıkardıkmı? Kuşlara laf etmeye başladın sonra benim üyelik bilgilerime taktın eğer kuralları uyguluycaksanız herkeze uygulayın eğer site ben olmadan daha iyi olucaksa eyw. bannlayın beni sizin canınız sağolsun kurallara uymayan bensem bile delikanlı gibi kendimi savunuyorum gerekeni yapın...

flash/index.html

buradaki ibareleri sizlere hatırlatırım tekrar.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
http://www.kuscular.org/flash/index.html

buradaki ibareleri sizlere hatırlatırım tekrar.

Ben o ibreler dişinda bişey söylemedim. kurallar neyi gerektiriyosa yapın uygulayın dedim.

DarkLion' Alıntı:
Ya kardeşim ben neye kızıyorum anlamıyosun

Sitede çoluk cocuk var başlıklarda saçma sapan konuşuyorlar nerde bu adminler nerde bu moderatörler? Bizim hatamızmı göze çarpıyo benim abilerime bu sitede büyük saygısızlık yapıldı efendi gibi sustuk bizde kuş seviyoruz bu sitede olan herkez gibi kuşlarıma güvenmesem satılğa çıkarmazdım mezata 3 e 5 e verirdim! Kaç kere başlık açtım öreğin 250 kişi bakıyo 10 cevap var sömürücü çok varken emeğe saygı hiç yokken ben burda fiyatı neden yazayım ben sana satılık ilanlarında kurallara uymayan birsürü örnek gösteririm. Ben saatlerce uğraşip fotoşopta wallpaperlar hazırladım emeğime bi teşekkür ederiz yazan 10 kişi çıktı sesimizi çıkardıkmı? Kuşlara laf etmeye başladın sonra benim üyelik bilgilerime taktın eğer kuralları uyguluycaksanız herkeze uygulayın eğer site ben olmadan daha iyi olucaksa eyw. bannlayın beni sizin canınız sağolsun kurallara uymayan bensem bile delikanlı gibi kendimi savunuyorum gerekeni yapın...

çoluk çocuk diye adlandırdığınız o kişiler sizleri ilgilendirmez herkes buraya girebilir bir şeyler öğrenmek istiyorlardır. siz yaşınızı belirtirmisiniz lütfen.burada herkese eşit davranılıyor sizi ne tanırım ne bilirim.niye özellikle size yazıyım siz denkgeldiniz karşıma görevimi yapıp sizi uyardım ama siz ters cevaplarla ısrar ettiniz.sizin abileriniz kim?ne saygısızlığı yapıldı?açık konuşun lütfen. sizde kuş seviormuşunuz bakın ne güzel her güzel şeyin bir karşılığı vardır burada karşılığı çok basit sadece kurallara uyun ve anlayışlı saygılı olun.herkes kuşuna güvenir ama bu kuşların benim istediğim kriterlerde olduğunu anlatmaz.size göre odada oynaması süperdir ben odada oynayanı kümese sokmam bu bir örnek.siz teşekkür edilmek için walpaper yaptıysanız hiç yapmayın daha iyi 10 teşekkür almışsınız daha ne istiyorsunuz.birşeyleri karşılıksız yapmayı öğrenin.
ben kuşculuk alemine yaptıklarım için siz kadar teşeekkür bile almadım .ama bana koymaz ben takdir edilmek için yapmıyorum bunu.

çoluk çocuk dolu olan,sömürücünün çok olduğu,emeğe saygı olmayan bir yerde hala neden duruyorsunki buyur internette bir sürü güvercin sitesi var. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q ... +Ara&meta=

Kardeşim be beni bi zamet silin siteden artık suyu çkti çünkü ben daha fazla kalamam bu sitede ben sana diyorum ki: 250 bakan 10 tesekkur edern var sessimizi çkardkmi yazdm ama lafi nasl anadıgınz önemli. Yaşım 20 arkdaşım İstanbul Küçükçekmecede yaşıyorum Grafikerim öğrencilik yapıyorum kümesimde karışık kuşlar var ismin Güray Özkul Niğdeliyim İstanbulda doğum büyüdüm. Tanı arkadaşm kimseden çekincek saklancak bişeyimiz yok. EYw.

bakın o linkte ne yazıyor:

""Bu site,kalitelive kurallara uyan,aynı zamanda dayanışma içinde paylaşım,katılım ve tartışma yapan üyelere muhtaçtır.
Kısacası şu anda sistemde bulunuan üyelerin arasından yukarıda saydıklarımıza uygun sadece 3 kişi bile olsa bu bizim için yeter ki yönetim 3 den fazla yapıyor :)
Bu yüzden "Bu sitede herkes uyarı alıyor,uzaklaştırılıyor"tarzında polemiklere veya "ne biçim site bu herşey yasak" tarzında isyanlara luzum kalmadan,site yöneticilerine ve siteye hakarete dayalı saçma sapan sözler söylemeden ve uyarı/uzaklaştırma vermeyi yöneticilere bırakmadan,kurallara uymayan yada uymayacak kişiler lütfen sitemizi derhal terkediniz.""

bunu okumadınız sanırım sizi engelliyecek olsam ,öyle bir niyetimiz olsa hiç cevap verme hakkı vermeden engelleriz.

herkes kendinden küçüklere çoluk çocuk diyorsa bakın benimde size çoluk çocuk demem gerekecek.iki saattir size bey diye hitap ediyorum farkındaysanız benden iki yaş küçük olmanıza rağmen.ayrıca ben senin kardeşin falan da değilim.

kardeşim sende rahat ol benimde senin formuna muhtaç değilim Siz yönetin sitenizi rahat rahat A.E.O.

durun gitmeden şu abileriniz kimlermiş onuda söyleyin hani saygısızlık yapılmış ya onun da cevabını vereyim size.
ayrıca biz kimsenin arkasından konuşmayız siz rahat olun

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
bakın o linkte ne yazıyor:

""Bu site,kalitelive kurallara uyan,aynı zamanda dayanışma içinde paylaşım,katılım ve tartışma yapan üyelere muhtaçtır.
Kısacası şu anda sistemde bulunuan üyelerin arasından yukarıda saydıklarımıza uygun sadece 3 kişi bile olsa bu bizim için yeter ki yönetim 3 den fazla yapıyor :)
Bu yüzden "Bu sitede herkes uyarı alıyor,uzaklaştırılıyor"tarzında polemiklere veya "ne biçim site bu herşey yasak" tarzında isyanlara luzum kalmadan,site yöneticilerine ve siteye hakarete dayalı saçma sapan sözler söylemeden ve uyarı/uzaklaştırma vermeyi yöneticilere bırakmadan,kurallara uymayan yada uymayacak kişiler lütfen sitemizi derhal terkediniz.""

buradan bütün yetiştiricilerimize sesleniyorum bu kriterlerin dışında herkesi sitemizden ayrılmaya davet ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri