4 aylık yumurta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar basından bole bı olay gecen veya deneyimi olan varmı olay su ben kuslarımın altından ılk yumurtladıgı gün yumurtaları almıstım daha sıcağı sıcağına ve bır kapta unun içine koydum oynatmadan vede oda sıcaklığında kuslar bende yok yumurtalar bende damarlı kuslardı kusları arkadasıma vermıstım ondanda 1 hafta içinde çalmışlar şimdi sorum şu belkı aykut abımız bılır alıcam kusların altına sürsem yumurtladıklarında yavru cıkarmı

SLM bende damızlık kuşlarımın yumurtasını altlarından çekmiştim ve ince çiğ köftelik bulgurun içine gömüştum ve aşağı yukarı 20 gün sonra bakıcı kuşların altına sürdüm sorunsuz olarak çıktılar ve sağlıklı olarak büyüdüler. Tabi ki sizdeki süre 4 ay diyorsunuz , yumurtalara ilk anne ve babanın hiç yatmadığını ve saklama koşullarını gerektiği gibi sağladıysanız olma ihtimali var gibi geliyor bana .

saygılar

değerli yumurtaları saklamak için ben , bodrumumuzu kullanmaktayım. yazın ^20 gibi sıcaklık 2ay saklayıp yavru çıkardığımı hatırlıyorum. fakat, yavrular problemli oldular.sakatlıkları vardı. 2 ay beklemenin sonucu da olabilir.bilginiz olsun. SEVGİLERİMLE.

yumurtalar 4derecenin üstünde failiyete geciyorlar emriyoo canlılık özelliği kazanmaya başlıyor 4 derecenın altında hiç birşey olmaz .

Geri