4 gundur çatıda yatıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eSeSLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eSeSLi

Üye
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar selam bişey danışacam pazar gunu kuşlari bahçeye çıkardım tabi kapıyı açmamla hepsi havalandılar aralarinda yeme düşeli 5 gün olan bi taklaci cakmaklı yavruda kalktı ve yukseldi pazar gunu baya bi uçtu 7 katlı bi bina var oraya atı geceyi orda geçirdi pazartesi gunu gene ordaydı akşam ustu kalktı pırıltı verdim gene gelmedi salı gunude aynı şekilde akşam ustu hala orda yatıyordu bugunde orda yatıyor bugun nedense hiç kıpırdamadan etrafına bakıp duruyor sizce ne olur ölür kalırmı orda

selamlar bu sıcaklarda bir koşup sonra güneş anlına gelsem heralde 4 günde ayni yerde ac susuz dursam yamurda yok ben coktan ölmüştüm gelirse yavaş yavaş iyi bakıma cekmelisin yoksa gelsede ölür.

utkan abi yağmur yağıyor diyosun kuş hala o çatıdamı kuşu görebiliyomusun kuş kendini başka biryere atmış olabilir

esesli26' Alıntı:
4 gundur yagmur yagıyor fırtınada var öglenden sonra 2 saat yagmur yagıyor garanti

selamlar ozamanda düşünsene 4 gün yagmurun altında sucuk gibi olmuşsun zatüreden ölürsün.

Abicim senin o kuşu oradan tutma ihtimalin yokmu yani çatı katı falan varsa oraya çıksan.. Zaten kuş çok kolay tutulur...

merhaba ya arkadaşlar 7 katlı apartmanın ucundaki yavruyu yağmurlu fırtınalı havada yakalamak için çatıya çıkılırmı verdiğiniz akla bakın yapmayın, oyunlu değilki zor kalksın ,kalkıp öbür tarafa konacak yavru bu, ya acıkınca elbet aşağı atlar atlamazsada kendi bilir inşallah gelir ama yuvana koymanı hiç tavsiye etmem hastalandığı garantidir,ben yemlerken ses çıkartırım yavrular görmeseler bile yuvayı kalkar sese gelirler :slm:

selam ondan bir ümit bekleme büyük ihtimal kırılmısdır. hayvan o kadar gun ac susuz eger ınerse kusların yanına sokma ayır buyuk ıhtımal hastalıgı kapmısdır bol bol yem ve vıtamın takvıyesı yap kurtarırsa böyle kurtarır ancak..

göksal balcı' Alıntı:
merhaba ya arkadaşlar 7 katlı apartmanın ucundaki yavruyu yağmurlu fırtınalı havada yakalamak için çatıya çıkılırmı verdiğiniz akla bakın yapmayın, oyunlu değilki zor kalksın ,kalkıp öbür tarafa konacak yavru bu, ya acıkınca elbet aşağı atlar atlamazsada kendi bilir inşallah gelir ama yuvana koymanı hiç tavsiye etmem hastalandığı garantidir,ben yemlerken ses çıkartırım yavrular görmeseler bile yuvayı kalkar sese gelirler :slm:

Göksal abi sen beni yanlış anladın ben çatıya çıksın demiyorum. Eğer varsa teras falan oraya çıksın hayvan oraya daha kolay gelir veya tutulur diyorum...

merhaba gerçekten burda öyle şeylere şahit oluyoruzki,gülmek için çıkta al diyorlar çatıda kuş bir o yana arkadaş peşinde

çatıya çıkayımda polis hırsız diye yakalayıp götürsün beni bugun 6'cı gun ve yer degiştirmiş valla artık ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum umudu kestim kuştan

Ben çatı değil teras varsa eğer sahibinden izin alıp çıkmanızı tavsiye etmiştim ama neyse kusura bakmayın gereksiz iletilerimde sizlerinde canını sıktım....

saygılar...

SİNAN ÖZTEKİN

merhaba hemen kızma Sinan arkadaşım kimse hop diye doğru yolu bulamaz herkes fikrini söyleyecekki doğru yol bulunsun değilmi,hayırsız bir yavru için değermi ,bütün kuşlar feda olsun sana senin kalbin kırılmasın yeterki herşey gönlünce olsun :slm:

sana bir sözüm yok pollat kardeş ben orda şaka niyetinde hırsız sanıp tutuklarlar dedim yanlış anladın sanırım

estafurullah abilerim sizlere yardımcı olmak isterim sadece...

torpil at çatıya atabiliyorsan karşı çatıdan filan korkar kaçar aşağıdanda biri kuşların başında dursun sen torpili at patladığı an kalkar zaten aşağıdanda arkadaşın kaldırsın indirirsin

Geri